Προτεινόμενη διαδρομή
Ντόρτμουντ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πάλμα (Μαγιόρκα) με αεροπορικά
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ντόρτμουντ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πάλμα (Μαγιόρκα)
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Δείτε τιμές
Ντόρτμουντ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Κολωνία
Κολωνία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πάλμα (Μαγιόρκα)
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ντόρτμουντ στο Πάλμα (Μαγιόρκα);

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ντόρτμουντ από το Πάλμα (Μαγιόρκα) και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ντόρτμουντ στο Πάλμα (Μαγιόρκα), είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ντόρτμουντ και Πάλμα (Μαγιόρκα), είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixTrain, ADAC PostBus ή Onebus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ντόρτμουντ και Πάλμα (Μαγιόρκα), έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ντόρτμουντ - Πάλμα (Μαγιόρκα).

Για το ταξίδι σας από το Ντόρτμουντ στο Πάλμα (Μαγιόρκα), έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ντόρτμουντ προς Πάλμα (Μαγιόρκα)

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ντόρτμουντ στο Πάλμα (Μαγιόρκα), προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ντόρτμουντ Πάλμα (Μαγιόρκα) με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ντόρτμουντ - Πάλμα (Μαγιόρκα) είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ντόρτμουντ Πάλμα (Μαγιόρκα)

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ντόρτμουντ με το Πάλμα (Μαγιόρκα), προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πάλμα (Μαγιόρκα) σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ντόρτμουντ στο Πάλμα (Μαγιόρκα) για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ντόρτμουντ Πάλμα (Μαγιόρκα)

Πόλη αναχώρησης
Ντόρτμουντ
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Πόλη προορισμού
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Απόσταση
1379 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντόρτμουντ Πάλμα (Μαγιόρκα)
Αναζήτηση διαμονής στο Πάλμα (Μαγιόρκα)
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντόρτμουντ στο Πάλμα (Μαγιόρκα) με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντόρτμουντ στο Πάλμα (Μαγιόρκα) με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ντόρτμουντ και Πάλμα (Μαγιόρκα) που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixTrain, ADAC PostBus ή Onebus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ντόρτμουντ και Πάλμα (Μαγιόρκα) με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ντόρτμουντ και Πάλμα (Μαγιόρκα)

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ντόρτμουντ προς το Πάλμα (Μαγιόρκα);
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ντόρτμουντ και Πάλμα (Μαγιόρκα) είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1379 km μεταξύ Ντόρτμουντ και Πάλμα (Μαγιόρκα).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ντόρτμουντ Πάλμα (Μαγιόρκα) έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ντόρτμουντ στο Πάλμα (Μαγιόρκα);
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ντόρτμουντ και Πάλμα (Μαγιόρκα) είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Ντόρτμουντ-Πάλμα (Μαγιόρκα) μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ντόρτμουντ στο Πάλμα (Μαγιόρκα);
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ντόρτμουντ ή του Πάλμα (Μαγιόρκα) βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ντόρτμουντ-Πάλμα (Μαγιόρκα) μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ντόρτμουντ; Πού θα φτάσω στο Πάλμα (Μαγιόρκα);

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ντόρτμουντ

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ντόρτμουντ

Dortmund Hbf
Χάρτης
Dortmund-Dorstfeld
Χάρτης
Dortmund-Dorstfeld Süd
Χάρτης
Dortmund Universität
Χάρτης
Dortmund-Kley
Χάρτης
Dortmund-Kurl
Χάρτης
Dortmund-Mengede
Χάρτης
Dortmund-Oespel
Χάρτης
Dortmund-Scharnhorst
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ντόρτμουντ

Dortmund
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Πάλμα (Μαγιόρκα)

Palma Mallorca
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντόρτμουντ Πάλμα (Μαγιόρκα)
Αναζήτηση διαμονής στο Πάλμα (Μαγιόρκα)

Λεωφορείο Ντόρτμουντ Πάλμα (Μαγιόρκα)

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ντόρτμουντ από Πάλμα (Μαγιόρκα) ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Πάλμα (Μαγιόρκα), παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ντόρτμουντ και Πάλμα (Μαγιόρκα) συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Πάλμα (Μαγιόρκα) για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ντόρτμουντ-Πάλμα (Μαγιόρκα) ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ντόρτμουντ προς Πάλμα (Μαγιόρκα) στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Ντόρτμουντ Πάλμα (Μαγιόρκα)

ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
ALSA
ALSA
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ντόρτμουντ Πάλμα (Μαγιόρκα)

Τρένα Ντόρτμουντ Πάλμα (Μαγιόρκα)

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ντόρτμουντ προς το Πάλμα (Μαγιόρκα) τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ντόρτμουντ στο Πάλμα (Μαγιόρκα) εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Πάλμα (Μαγιόρκα) είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ντόρτμουντ προς το Πάλμα (Μαγιόρκα) μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Ντόρτμουντ προς Πάλμα (Μαγιόρκα)

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
FlixTrain
FlixTrain
Thalys
Thalys
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ντόρτμουντ Πάλμα (Μαγιόρκα)

Πτήσεις Ντόρτμουντ Πάλμα (Μαγιόρκα)

Αεροπορικές εταιρείες Ντόρτμουντ Πάλμα (Μαγιόρκα)

Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Lufthansa
Lufthansa
Sunexpress
Sunexpress
Air Europa
Air Europa
Αναζήτηση για πτήσεις Ντόρτμουντ Πάλμα (Μαγιόρκα)

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης