Προτεινόμενη διαδρομή
Ντόρτμουντ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βούρτσμπουργκ με λεωφορείο, Carpooling, τρένο
Βούρτσμπουργκ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ντόρτμουντ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Hagen
Hagen
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Βούρτσμπουργκ
Βούρτσμπουργκ
Δείτε τιμές
Ντόρτμουντ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Βούρτσμπουργκ
Βούρτσμπουργκ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ντόρτμουντ στο Βούρτσμπουργκ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ντόρτμουντ από το Βούρτσμπουργκ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ντόρτμουντ στο Βούρτσμπουργκ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ντόρτμουντ και Βούρτσμπουργκ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, FlixTrain, ÖBB, FlixBus ή ADAC PostBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ντόρτμουντ και Βούρτσμπουργκ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ντόρτμουντ - Βούρτσμπουργκ.

Για το ταξίδι σας από το Ντόρτμουντ στο Βούρτσμπουργκ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ντόρτμουντ προς Βούρτσμπουργκ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ντόρτμουντ στο Βούρτσμπουργκ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ντόρτμουντ Βούρτσμπουργκ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ντόρτμουντ - Βούρτσμπουργκ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ντόρτμουντ Βούρτσμπουργκ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ντόρτμουντ και Βούρτσμπουργκ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Βούρτσμπουργκ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ντόρτμουντ είτε στο Βούρτσμπουργκ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ντόρτμουντ στο Βούρτσμπουργκ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ντόρτμουντ Βούρτσμπουργκ

Πόλη αναχώρησης
Ντόρτμουντ
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Πόλη προορισμού
Βούρτσμπουργκ
Γερμανία
Βαυαρία
Απόσταση
258 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο, Carpooling και τρένο
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντόρτμουντ Βούρτσμπουργκ
Αναζήτηση διαμονής στο Βούρτσμπουργκ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντόρτμουντ στο Βούρτσμπουργκ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντόρτμουντ στο Βούρτσμπουργκ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ντόρτμουντ και Βούρτσμπουργκ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, FlixTrain, ÖBB, FlixBus ή ADAC PostBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ντόρτμουντ και Βούρτσμπουργκ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ντόρτμουντ και Βούρτσμπουργκ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ντόρτμουντ στο Βούρτσμπουργκ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Ντόρτμουντ προς το Βούρτσμπουργκ.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Ντόρτμουντ και Βούρτσμπουργκ είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Ντόρτμουντ στο Βούρτσμπουργκ.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Ντόρτμουντ Βούρτσμπουργκ. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ντόρτμουντ στο Βούρτσμπουργκ;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ντόρτμουντ ή του Βούρτσμπουργκ βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Ντόρτμουντ-Βούρτσμπουργκ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ντόρτμουντ - Βούρτσμπουργκ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ντόρτμουντ-Βούρτσμπουργκ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ντόρτμουντ στο Βούρτσμπουργκ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ντόρτμουντ και Βούρτσμπουργκ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ντόρτμουντ και Βούρτσμπουργκ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ντόρτμουντ προς το Βούρτσμπουργκ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βούρτσμπουργκ για να καλύψουν την απόσταση των 258 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Ντόρτμουντ-Βούρτσμπουργκ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ντόρτμουντ; Πού θα φτάσω στο Βούρτσμπουργκ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ντόρτμουντ

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ντόρτμουντ

Dortmund Hbf
Χάρτης
Dortmund Signal Iduna Park
Χάρτης
Dortmund Tierpark
Χάρτης
Dortmund-Barop
Χάρτης
Dortmund-Kirchhörde
Χάρτης
Dortmund-Kruckel
Χάρτης
Dortmund-Löttringhausen
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βούρτσμπουργκ

Würzburg, Hauptbahnhof
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βούρτσμπουργκ

Würzburg Hbf
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντόρτμουντ Βούρτσμπουργκ
Αναζήτηση διαμονής στο Βούρτσμπουργκ

Λεωφορείο Ντόρτμουντ Βούρτσμπουργκ

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Ντόρτμουντ-Βούρτσμπουργκ. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ντόρτμουντ και Βούρτσμπουργκ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Βούρτσμπουργκ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ντόρτμουντ από Βούρτσμπουργκ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Βούρτσμπουργκ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ντόρτμουντ-Βούρτσμπουργκ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ντόρτμουντ προς Βούρτσμπουργκ στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Ντόρτμουντ Βούρτσμπουργκ

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
DeinBus
DeinBus
Onebus
Onebus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ντόρτμουντ Βούρτσμπουργκ

Τρένα Ντόρτμουντ Βούρτσμπουργκ

Τα τρένα μεταξύ Ντόρτμουντ και Βούρτσμπουργκ είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ντόρτμουντ στο Βούρτσμπουργκ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Βούρτσμπουργκ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ντόρτμουντ προς το Βούρτσμπουργκ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Ντόρτμουντ προς το Βούρτσμπουργκ, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Ντόρτμουντ προς Βούρτσμπουργκ

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ντόρτμουντ Βούρτσμπουργκ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ντόρτμουντ Βούρτσμπουργκ

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Ντόρτμουντ και Βούρτσμπουργκ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ντόρτμουντ και Βούρτσμπουργκ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ντόρτμουντ Βούρτσμπουργκ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ντόρτμουντ Βούρτσμπουργκ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης