Προτεινόμενη διαδρομή
Ντουμπρόβνικ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπέλφαστ με αεροπορικά
Μπέλφαστ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ντουμπρόβνικ
Ταξιδέψτε με πλοίο, λεωφορείο, Carpooling για Σπλιτ
Σπλιτ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπέλφαστ
Μπέλφαστ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ντουμπρόβνικ στο Μπέλφαστ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ντουμπρόβνικ από το Μπέλφαστ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ντουμπρόβνικ στο Μπέλφαστ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Μπέλφαστ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Jet2.com, British Airways, Norwegian Air Shuttle ή Jadrolinija), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Μπέλφαστ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ντουμπρόβνικ - Μπέλφαστ.

Για το ταξίδι σας από το Ντουμπρόβνικ στο Μπέλφαστ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ντουμπρόβνικ Μπέλφαστ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Μπέλφαστ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ντουμπρόβνικ προς Μπέλφαστ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ντουμπρόβνικ στο Μπέλφαστ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Ντουμπρόβνικ Μπέλφαστ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ντουμπρόβνικ με το Μπέλφαστ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπέλφαστ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ντουμπρόβνικ στο Μπέλφαστ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ντουμπρόβνικ Μπέλφαστ

Πόλη αναχώρησης
Ντουμπρόβνικ
Κροατία
Ντουμπρόβνικ-Νερέτβα
Πόλη προορισμού
Μπέλφαστ
Ηνωμένο Βασίλειο
Βόρεια Ιρλανδία
Απόσταση
2193 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντουμπρόβνικ Μπέλφαστ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέλφαστ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντουμπρόβνικ στο Μπέλφαστ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντουμπρόβνικ στο Μπέλφαστ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Μπέλφαστ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Jet2.com, British Airways, Norwegian Air Shuttle ή Jadrolinija, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Μπέλφαστ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Μπέλφαστ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ντουμπρόβνικ προς το Μπέλφαστ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Μπέλφαστ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2193 km μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Μπέλφαστ.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ντουμπρόβνικ προς το Μπέλφαστ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ντουμπρόβνικ Μπέλφαστ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ντουμπρόβνικ προς το Μπέλφαστ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ντουμπρόβνικ στο Μπέλφαστ;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Μπέλφαστ αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Άνεση Το πλοίο Ντουμπρόβνικ-Μπέλφαστ προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Μπέλφαστ από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Μπέλφαστ μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Μπέλφαστ.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Μπέλφαστ μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Μπέλφαστ.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ντουμπρόβνικ στο Μπέλφαστ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Μπέλφαστ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ντουμπρόβνικ προς το Μπέλφαστ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μπέλφαστ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Ντουμπρόβνικ-Μπέλφαστ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ντουμπρόβνικ προς το Μπέλφαστ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μπέλφαστ για να καλύψουν την απόσταση των 2193 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ντουμπρόβνικ; Πού θα φτάσω στο Μπέλφαστ;

Λιμένες αναχώρησης στο Ντουμπρόβνικ

Dubrovnik
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ντουμπρόβνικ

Dubrovnik
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ντουμπρόβνικ

Dubrovnik
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπέλφαστ

Belfast City
Χάρτης
Belfast International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντουμπρόβνικ Μπέλφαστ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέλφαστ

Πλοία Ντουμπρόβνικ Μπέλφαστ

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Μπέλφαστ, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Μπέλφαστ. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Ντουμπρόβνικ προς το Μπέλφαστ, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Μπέλφαστ. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Μπέλφαστ και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Μπέλφαστ με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Ντουμπρόβνικ Μπέλφαστ

Jadrolinija
Jadrolinija
Krilo Kapetan Luka
Krilo Kapetan Luka
TP Line
TP Line
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ντουμπρόβνικ Μπέλφαστ

Λεωφορείο Ντουμπρόβνικ Μπέλφαστ

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Ντουμπρόβνικ-Μπέλφαστ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Μπέλφαστ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μπέλφαστ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ντουμπρόβνικ-Μπέλφαστ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ντουμπρόβνικ και Μπέλφαστ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Ντουμπρόβνικ Μπέλφαστ

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ντουμπρόβνικ Μπέλφαστ

Πτήσεις Ντουμπρόβνικ Μπέλφαστ

Αεροπορικές εταιρείες Ντουμπρόβνικ Μπέλφαστ

Jet2.com
Jet2.com
British Airways
British Airways
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Easyjet
Easyjet
FlyBE
FlyBE
Aer Lingus
Aer Lingus
Αναζήτηση για πτήσεις Ντουμπρόβνικ Μπέλφαστ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης