Προτεινόμενη διαδρομή
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πούλα με αεροπορικά, λεωφορείο
Πούλα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πούλα
Πούλα
Δείτε τιμές
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, Carpooling, λεωφορείο για Βενετία
Βενετία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, πλοίο, Carpooling για Πούλα
Πούλα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ντίσελντορφ στο Πούλα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ντίσελντορφ από το Πούλα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ντίσελντορφ στο Πούλα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ντίσελντορφ και Πούλα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, ÖBB, HKX, ADAC PostBus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ντίσελντορφ και Πούλα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ντίσελντορφ - Πούλα.

Για το ταξίδι σας από το Ντίσελντορφ στο Πούλα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ντίσελντορφ Πούλα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ντίσελντορφ και Πούλα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ντίσελντορφ προς Πούλα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ντίσελντορφ στο Πούλα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ντίσελντορφ Πούλα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ντίσελντορφ - Πούλα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ντίσελντορφ Πούλα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ντίσελντορφ με το Πούλα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πούλα σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ντίσελντορφ Πούλα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ντίσελντορφ και Πούλα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Πούλα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ντίσελντορφ είτε στο Πούλα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ντίσελντορφ στο Πούλα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ντίσελντορφ Πούλα

Πόλη αναχώρησης
Ντίσελντορφ
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Πόλη προορισμού
Πούλα
Κροατία
Ιστρία
Απόσταση
880 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντίσελντορφ Πούλα
Αναζήτηση διαμονής στο Πούλα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντίσελντορφ στο Πούλα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ντίσελντορφ στο Πούλα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ντίσελντορφ και Πούλα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, ÖBB, HKX, ADAC PostBus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ντίσελντορφ και Πούλα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ντίσελντορφ και Πούλα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ντίσελντορφ προς το Πούλα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ντίσελντορφ και Πούλα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 880 km μεταξύ Ντίσελντορφ και Πούλα.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ντίσελντορφ προς το Πούλα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ντίσελντορφ στο Πούλα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Ντίσελντορφ-Πούλα θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ντίσελντορφ-Πούλα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ντίσελντορφ στο Πούλα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ντίσελντορφ προς το Πούλα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Πούλα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Ντίσελντορφ-Πούλα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ντίσελντορφ στο Πούλα;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Ντίσελντορφ και Πούλα προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ντίσελντορφ και Πούλα δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ντίσελντορφ στο Πούλα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Ντίσελντορφ προς το Πούλα.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Ντίσελντορφ στο Πούλα.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ντίσελντορφ; Πού θα φτάσω στο Πούλα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ντίσελντορφ

Düsseldorf
Χάρτης
Düsseldorf
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ντίσελντορφ

Düsseldorf Hbf
Χάρτης
Düsseldorf Flughafen
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ντίσελντορφ

Dusseldorf
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Πούλα

Pula
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Πούλα

Pula
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Πούλα

Pula
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ντίσελντορφ Πούλα
Αναζήτηση διαμονής στο Πούλα

Πλοία Ντίσελντορφ Πούλα

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ντίσελντορφ και Πούλα προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Ντίσελντορφ προς Πούλα ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Ντίσελντορφ για το Πούλα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ντίσελντορφ - Πούλα στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Εταιρείες πλοίων Ντίσελντορφ Πούλα

Venezia Lines
Venezia Lines
Atlas Kompas
Atlas Kompas
Commodore Cruises
Commodore Cruises
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ντίσελντορφ Πούλα

Λεωφορείο Ντίσελντορφ Πούλα

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ντίσελντορφ από Πούλα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Πούλα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ντίσελντορφ και Πούλα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Πούλα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ντίσελντορφ και Πούλα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Ντίσελντορφ Πούλα

ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ντίσελντορφ Πούλα

Τρένα Ντίσελντορφ Πούλα

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ντίσελντορφ στο Πούλα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ντίσελντορφ και Πούλα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ντίσελντορφ στο Πούλα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Πούλα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Ντίσελντορφ και Πούλα, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Ντίσελντορφ προς Πούλα

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
HKX
HKX
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ντίσελντορφ Πούλα

Πτήσεις Ντίσελντορφ Πούλα

Αεροπορικές εταιρείες Ντίσελντορφ Πούλα

Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Alitalia
Alitalia
Germanwings
Germanwings
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Ντίσελντορφ Πούλα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ντίσελντορφ Πούλα

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ντίσελντορφ και Πούλα, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Ντίσελντορφ και Πούλα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ντίσελντορφ Πούλα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ντίσελντορφ Πούλα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης