Προτεινόμενη διαδρομή
Ναντ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λισσαβώνα με αεροπορικά, λεωφορείο
Λισσαβώνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ναντ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πόρτο
Πόρτο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Λισσαβώνα
Λισσαβώνα
Δείτε τιμές
Ναντ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μαδρίτη
Μαδρίτη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, τρένο, Carpooling για Λισσαβώνα
Λισσαβώνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ναντ στο Λισσαβώνα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ναντ από το Λισσαβώνα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ναντ στο Λισσαβώνα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ναντ και Λισσαβώνα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Comboios de Portugal CP, Renfe, SNCF, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ναντ και Λισσαβώνα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ναντ - Λισσαβώνα.

Για το ταξίδι σας από το Ναντ στο Λισσαβώνα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ναντ προς Λισσαβώνα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ναντ στο Λισσαβώνα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ναντ Λισσαβώνα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ναντ - Λισσαβώνα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ναντ Λισσαβώνα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ναντ με το Λισσαβώνα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λισσαβώνα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ναντ στο Λισσαβώνα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ναντ Λισσαβώνα

Πόλη αναχώρησης
Ναντ
Γαλλία
Περιοχή του Λίγηρα
Πόλη προορισμού
Λισσαβώνα
Πορτογαλία
Απόσταση
1128 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Ναντ Λισσαβώνα
Αναζήτηση διαμονής στο Λισσαβώνα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ναντ στο Λισσαβώνα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ναντ στο Λισσαβώνα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ναντ και Λισσαβώνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Comboios de Portugal CP, Renfe, SNCF, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ναντ και Λισσαβώνα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ναντ και Λισσαβώνα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ναντ στο Λισσαβώνα;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Ναντ προς το Λισσαβώνα είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ναντ-Λισσαβώνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ναντ προς το Λισσαβώνα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ναντ και Λισσαβώνα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1128 km μεταξύ Ναντ και Λισσαβώνα.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Λισσαβώνα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ναντ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ναντ στο Λισσαβώνα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ναντ και Λισσαβώνα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Ναντ-Λισσαβώνα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ναντ; Πού θα φτάσω στο Λισσαβώνα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ναντ

Nantes - La Haluchère
Χάρτης
Nantes
Χάρτης
Nantes Aéroport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ναντ

Nantes
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ναντ

Nantes Atlantique
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λισσαβώνα

Lisboa Oriente
Χάρτης
Lisboa Sete Rios
Χάρτης
Lisboa - Sete Rios
Χάρτης
Lisboa - Aeroporto - Aeroporto De Lisboa
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λισσαβώνα

Lisboa-Oriente
Χάρτης
Lisboa-Santa Apolónia
Χάρτης
Entrecampos
Χάρτης
Benfica
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λισσαβώνα

Lisboa Humberto Delgado
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ναντ Λισσαβώνα
Αναζήτηση διαμονής στο Λισσαβώνα

Λεωφορείο Ναντ Λισσαβώνα

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ναντ και Λισσαβώνα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Λισσαβώνα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Ναντ-Λισσαβώνα. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ναντ και Λισσαβώνα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Ναντ Λισσαβώνα

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Rede Expressos
Rede Expressos
Isilines
Isilines
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ναντ Λισσαβώνα

Τρένα Ναντ Λισσαβώνα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ναντ στο Λισσαβώνα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Λισσαβώνα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ναντ προς το Λισσαβώνα. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ναντ προς το Λισσαβώνα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Ναντ προς Λισσαβώνα

Comboios de Portugal CP
Comboios de Portugal CP
Renfe
Renfe
SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ναντ Λισσαβώνα

Πτήσεις Ναντ Λισσαβώνα

Αεροπορικές εταιρείες Ναντ Λισσαβώνα

Air Europa
Air Europa
Iberia
Iberia
TAP Portugal
TAP Portugal
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Air Nostrum
Air Nostrum
Transavia.com France
Transavia.com France
Hop!
Hop!
Αναζήτηση για πτήσεις Ναντ Λισσαβώνα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης