Προτεινόμενη διαδρομή
Λισσαβώνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λιλ με αεροπορικά, λεωφορείο
Λιλ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λισσαβώνα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Λιλ
Λιλ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λισσαβώνα στο Λιλ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λισσαβώνα από το Λιλ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λισσαβώνα στο Λιλ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λισσαβώνα και Λιλ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Eurostar, SNCF, TGV Lyria, Eurolines ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λισσαβώνα και Λιλ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λισσαβώνα - Λιλ.

Για το ταξίδι σας από το Λισσαβώνα στο Λιλ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Λισσαβώνα προς Λιλ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λισσαβώνα στο Λιλ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λισσαβώνα Λιλ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λισσαβώνα - Λιλ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Λισσαβώνα Λιλ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λισσαβώνα με το Λιλ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λιλ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λισσαβώνα στο Λιλ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λισσαβώνα Λιλ

Πόλη αναχώρησης
Λισσαβώνα
Πορτογαλία
Πόλη προορισμού
Λιλ
Γαλλία
Nord-Pas de Calais
Απόσταση
1636 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Λισσαβώνα Λιλ
Αναζήτηση διαμονής στο Λιλ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λισσαβώνα στο Λιλ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λισσαβώνα στο Λιλ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λισσαβώνα και Λιλ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Eurostar, SNCF, TGV Lyria, Eurolines ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λισσαβώνα και Λιλ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λισσαβώνα και Λιλ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λισσαβώνα προς το Λιλ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Λισσαβώνα και Λιλ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1636 km μεταξύ Λισσαβώνα και Λιλ.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Λισσαβώνα Λιλ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λισσαβώνα στο Λιλ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Λισσαβώνα και Λιλ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Λισσαβώνα-Λιλ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λισσαβώνα στο Λιλ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Λισσαβώνα-Λιλ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λισσαβώνα-Λιλ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λισσαβώνα; Πού θα φτάσω στο Λιλ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λισσαβώνα

Lisboa Oriente
Χάρτης
Lisboa Sete Rios
Χάρτης
Lisboa - Sete Rios
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λισσαβώνα

Lisboa Humberto Delgado
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λιλ

Lille Europe
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λιλ

Lille Europe
Χάρτης
Lille Flandres
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λιλ

Lille-Lesquin
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λισσαβώνα Λιλ
Αναζήτηση διαμονής στο Λιλ

Λεωφορείο Λισσαβώνα Λιλ

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Λισσαβώνα-Λιλ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Λισσαβώνα προς Λιλ στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Λισσαβώνα και Λιλ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Λιλ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Λισσαβώνα και Λιλ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Λισσαβώνα Λιλ

Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λισσαβώνα Λιλ

Τρένα Λισσαβώνα Λιλ

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Λισσαβώνα στο Λιλ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Λισσαβώνα και Λιλ.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Λισσαβώνα στο Λιλ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Λιλ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Λισσαβώνα προς το Λιλ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Λισσαβώνα προς Λιλ

Eurostar
Eurostar
SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λισσαβώνα Λιλ

Πτήσεις Λισσαβώνα Λιλ

Αεροπορικές εταιρείες Λισσαβώνα Λιλ

Easyjet
Easyjet
Air France
Air France
Aigle Azur
Aigle Azur
TAP Portugal
TAP Portugal
Transavia.com France
Transavia.com France
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Λισσαβώνα Λιλ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης