Προτεινόμενη διαδρομή
Μπρνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ρώμη με λεωφορείο, αεροπορικά
Ρώμη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπρνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Βιέννη
Βιέννη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Δείτε τιμές
Μπρνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Βενετία
Βενετία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπρνο στο Ρώμη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπρνο από το Ρώμη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπρνο στο Ρώμη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπρνο και Ρώμη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Italo (NTV), ÖBB, Trenitalia, FlixBus ή Hellö), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπρνο και Ρώμη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπρνο - Ρώμη.

Για το ταξίδι σας από το Μπρνο στο Ρώμη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μπρνο προς Ρώμη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπρνο στο Ρώμη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μπρνο Ρώμη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μπρνο - Ρώμη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μπρνο Ρώμη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μπρνο με το Ρώμη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ρώμη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μπρνο Ρώμη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μπρνο και Ρώμη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ρώμη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μπρνο είτε στο Ρώμη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπρνο στο Ρώμη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπρνο Ρώμη

Πόλη αναχώρησης
Μπρνο
Τσεχική Δημοκρατία
Πόλη προορισμού
Ρώμη
Ιταλία
Λάτιο
Απόσταση
874 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπρνο Ρώμη
Αναζήτηση διαμονής στο Ρώμη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπρνο στο Ρώμη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπρνο στο Ρώμη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπρνο και Ρώμη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Italo (NTV), ÖBB, Trenitalia, FlixBus ή Hellö, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπρνο και Ρώμη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπρνο και Ρώμη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μπρνο προς το Ρώμη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μπρνο και Ρώμη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 874 km μεταξύ Μπρνο και Ρώμη.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ρώμη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μπρνο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπρνο στο Ρώμη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μπρνο και Ρώμη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Μπρνο-Ρώμη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μπρνο στο Ρώμη;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Μπρνο προς το Ρώμη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μπρνο-Ρώμη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μπρνο στο Ρώμη;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Μπρνο και Ρώμη είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Μπρνο Ρώμη. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπρνο; Πού θα φτάσω στο Ρώμη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μπρνο

Brno Hotel Grand
Χάρτης
Brno
Χάρτης
Brno Zvonařka
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μπρνο

Turany
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ρώμη

Roma Tiburtina
Χάρτης
Aeroporto Fiumicino
Χάρτης
Aeroporto Ciampino
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ρώμη

Roma Ostiense
Χάρτης
Roma Termini
Χάρτης
Roma Tiburtina
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ρώμη

Fiumicino
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπρνο Ρώμη
Αναζήτηση διαμονής στο Ρώμη

Λεωφορείο Μπρνο Ρώμη

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μπρνο-Ρώμη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μπρνο προς Ρώμη στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μπρνο και Ρώμη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μπρνο και Ρώμη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ρώμη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Μπρνο Ρώμη

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
LEO Express
LEO Express
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπρνο Ρώμη

Τρένα Μπρνο Ρώμη

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μπρνο στο Ρώμη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μπρνο και Ρώμη.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μπρνο στο Ρώμη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ρώμη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μπρνο προς το Ρώμη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Μπρνο προς Ρώμη

Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μπρνο Ρώμη

Πτήσεις Μπρνο Ρώμη

Αεροπορικές εταιρείες Μπρνο Ρώμη

Wizzair
Wizzair
Alitalia
Alitalia
Easyjet
Easyjet
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Μπρνο Ρώμη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μπρνο Ρώμη

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μπρνο στο Ρώμη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Μπρνο προς Ρώμη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Μπρνο και Ρώμη εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μπρνο Ρώμη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μπρνο Ρώμη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης