Προτεινόμενη διαδρομή
Μπρίστολ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με τρένο για Ξάνθη
Ξάνθη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπρίστολ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με τρένο για Ξάνθη
Ξάνθη
Δείτε τιμές
Μπρίστολ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με τρένο για Ξάνθη
Ξάνθη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπρίστολ στο Ξάνθη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπρίστολ από το Ξάνθη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπρίστολ στο Ξάνθη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπρίστολ και Ξάνθη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Hellenic Train, First Great Western, FlixBus, National Express ή MegaBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπρίστολ και Ξάνθη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπρίστολ - Ξάνθη.

Για το ταξίδι σας από το Μπρίστολ στο Ξάνθη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μπρίστολ προς Ξάνθη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπρίστολ στο Ξάνθη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μπρίστολ Ξάνθη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μπρίστολ - Ξάνθη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μπρίστολ Ξάνθη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μπρίστολ με το Ξάνθη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ξάνθη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπρίστολ στο Ξάνθη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπρίστολ Ξάνθη

Πόλη αναχώρησης
Μπρίστολ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Ξάνθη
Ελλάδα
Απόσταση
2383 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπρίστολ Ξάνθη
Αναζήτηση διαμονής στο Ξάνθη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπρίστολ στο Ξάνθη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπρίστολ στο Ξάνθη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπρίστολ και Ξάνθη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Hellenic Train, First Great Western, FlixBus, National Express ή MegaBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπρίστολ και Ξάνθη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπρίστολ και Ξάνθη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπρίστολ στο Ξάνθη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μπρίστολ προς το Ξάνθη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ξάνθη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μπρίστολ και Ξάνθη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μπρίστολ προς το Ξάνθη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ξάνθη για να καλύψουν την απόσταση των 2383 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Μπρίστολ-Ξάνθη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μπρίστολ στο Ξάνθη;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Μπρίστολ-Ξάνθη θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Μπρίστολ και Ξάνθη προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μπρίστολ - Ξάνθη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μπρίστολ-Ξάνθη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μπρίστολ προς το Ξάνθη;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μπρίστολ προς το Ξάνθη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μπρίστολ και Ξάνθη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2383 km μεταξύ Μπρίστολ και Ξάνθη.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μπρίστολ προς το Ξάνθη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ξάνθη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπρίστολ; Πού θα φτάσω στο Ξάνθη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μπρίστολ

Bristol
Χάρτης
Bristol UWE
Χάρτης
Bristol Airport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μπρίστολ

Bristol Temple Meads
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μπρίστολ

Bristol
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ξάνθη

Xanthi / Ξάνθη
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπρίστολ Ξάνθη
Αναζήτηση διαμονής στο Ξάνθη

Λεωφορείο Μπρίστολ Ξάνθη

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Μπρίστολ-Ξάνθη. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μπρίστολ και Ξάνθη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μπρίστολ από Ξάνθη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ξάνθη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μπρίστολ και Ξάνθη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ξάνθη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Μπρίστολ Ξάνθη

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπρίστολ Ξάνθη

Τρένα Μπρίστολ Ξάνθη

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Μπρίστολ προς το Ξάνθη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μπρίστολ στο Ξάνθη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μπρίστολ και Ξάνθη.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μπρίστολ προς το Ξάνθη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μπρίστολ στο Ξάνθη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ξάνθη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Μπρίστολ προς Ξάνθη

Hellenic Train
Hellenic Train
First Great Western
First Great Western
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μπρίστολ Ξάνθη

Πτήσεις Μπρίστολ Ξάνθη

Αεροπορικές εταιρείες Μπρίστολ Ξάνθη

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Blue Islands
Blue Islands
Helvetic Airways
Helvetic Airways
Air France
Air France
Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Ryanair
Ryanair
Transavia.com France
Transavia.com France
Αναζήτηση για πτήσεις Μπρίστολ Ξάνθη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης