Προτεινόμενη διαδρομή
Μπλάκπουλ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ίμπιζα με αεροπορικά
Ίμπιζα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπλάκπουλ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ίμπιζα
Ίμπιζα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπλάκπουλ στο Ίμπιζα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπλάκπουλ από το Ίμπιζα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπλάκπουλ στο Ίμπιζα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπλάκπουλ και Ίμπιζα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (National Express, Blablacar, Jet2.com, Norwegian Air Shuttle ή BA CityFlyer), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπλάκπουλ και Ίμπιζα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπλάκπουλ - Ίμπιζα.

Για το ταξίδι σας από το Μπλάκπουλ στο Ίμπιζα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μπλάκπουλ προς Ίμπιζα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπλάκπουλ στο Ίμπιζα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Μπλάκπουλ Ίμπιζα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μπλάκπουλ με το Ίμπιζα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ίμπιζα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπλάκπουλ στο Ίμπιζα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπλάκπουλ Ίμπιζα

Πόλη αναχώρησης
Μπλάκπουλ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Ίμπιζα
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Απόσταση
1692 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπλάκπουλ Ίμπιζα
Αναζήτηση διαμονής στο Ίμπιζα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπλάκπουλ στο Ίμπιζα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπλάκπουλ στο Ίμπιζα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπλάκπουλ και Ίμπιζα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η National Express, Blablacar, Jet2.com, Norwegian Air Shuttle ή BA CityFlyer, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπλάκπουλ και Ίμπιζα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπλάκπουλ και Ίμπιζα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπλάκπουλ στο Ίμπιζα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μπλάκπουλ προς το Ίμπιζα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ίμπιζα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Μπλάκπουλ-Ίμπιζα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μπλάκπουλ προς το Ίμπιζα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μπλάκπουλ και Ίμπιζα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1692 km μεταξύ Μπλάκπουλ και Ίμπιζα.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μπλάκπουλ προς το Ίμπιζα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπλάκπουλ; Πού θα φτάσω στο Ίμπιζα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μπλάκπουλ

Blackpool
Χάρτης
Blackpool Airport
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μπλάκπουλ

Blackpool
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ίμπιζα

Ibiza
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπλάκπουλ Ίμπιζα
Αναζήτηση διαμονής στο Ίμπιζα

Λεωφορείο Μπλάκπουλ Ίμπιζα

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μπλάκπουλ και Ίμπιζα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μπλάκπουλ και Ίμπιζα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ίμπιζα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Μπλάκπουλ-Ίμπιζα. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Μπλάκπουλ Ίμπιζα

National Express
National Express
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπλάκπουλ Ίμπιζα

Πτήσεις Μπλάκπουλ Ίμπιζα

Αεροπορικές εταιρείες Μπλάκπουλ Ίμπιζα

Jet2.com
Jet2.com
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
BA CityFlyer
BA CityFlyer
Αναζήτηση για πτήσεις Μπλάκπουλ Ίμπιζα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης