Μπέρμιγχαμ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βρυξέλλες με Carpooling, λεωφορείο, αεροπορικά
Βρυξέλλες
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπέρμιγχαμ στο Βρυξέλλες;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπέρμιγχαμ από το Βρυξέλλες και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπέρμιγχαμ στο Βρυξέλλες, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βρυξέλλες, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (London Midland, Virgin Trains, CrossCountry, FlixBus ή National Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βρυξέλλες, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπέρμιγχαμ - Βρυξέλλες.

Για το ταξίδι σας από το Μπέρμιγχαμ στο Βρυξέλλες, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μπέρμιγχαμ προς Βρυξέλλες

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπέρμιγχαμ στο Βρυξέλλες, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μπέρμιγχαμ Βρυξέλλες με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μπέρμιγχαμ - Βρυξέλλες είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μπέρμιγχαμ Βρυξέλλες

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μπέρμιγχαμ με το Βρυξέλλες, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βρυξέλλες σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μπέρμιγχαμ Βρυξέλλες

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βρυξέλλες είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Βρυξέλλες με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μπέρμιγχαμ είτε στο Βρυξέλλες.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπέρμιγχαμ στο Βρυξέλλες για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπέρμιγχαμ Βρυξέλλες

Πόλη αναχώρησης
Μπέρμιγχαμ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Βρυξέλλες
Βέλγιο
Απόσταση
468 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling, λεωφορείο και αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπέρμιγχαμ Βρυξέλλες
Αναζήτηση διαμονής στο Βρυξέλλες
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπέρμιγχαμ στο Βρυξέλλες με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπέρμιγχαμ στο Βρυξέλλες με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βρυξέλλες που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η London Midland, Virgin Trains, CrossCountry, FlixBus ή National Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βρυξέλλες με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βρυξέλλες

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μπέρμιγχαμ στο Βρυξέλλες;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βρυξέλλες προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Μπέρμιγχαμ-Βρυξέλλες θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μπέρμιγχαμ-Βρυξέλλες μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μπέρμιγχαμ - Βρυξέλλες μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μπέρμιγχαμ προς το Βρυξέλλες;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βρυξέλλες είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 468 km μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βρυξέλλες.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μπέρμιγχαμ προς το Βρυξέλλες, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Βρυξέλλες πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Μπέρμιγχαμ Βρυξέλλες έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπέρμιγχαμ στο Βρυξέλλες;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βρυξέλλες, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βρυξέλλες είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Μπέρμιγχαμ-Βρυξέλλες μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μπέρμιγχαμ προς το Βρυξέλλες είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βρυξέλλες για να καλύψουν την απόσταση των 468 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μπέρμιγχαμ στο Βρυξέλλες;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Μπέρμιγχαμ προς το Βρυξέλλες είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βρυξέλλες είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Μπέρμιγχαμ Βρυξέλλες. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπέρμιγχαμ; Πού θα φτάσω στο Βρυξέλλες;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μπέρμιγχαμ

Birmingham
Χάρτης
Birmingham Airport
Χάρτης
Perry Barr
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μπέρμιγχαμ

Birmingham International
Χάρτης
Birmingham New Street
Χάρτης
Birmingham Moor Street
Χάρτης
Birmingham Snow Hill
Χάρτης
University
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μπέρμιγχαμ

Birmingham International
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βρυξέλλες

Bruxelles-Nord
Χάρτης
Bruxelles-Midi
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βρυξέλλες

Bruxelles-Midi
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βρυξέλλες

Brussels-Zaventem International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπέρμιγχαμ Βρυξέλλες
Αναζήτηση διαμονής στο Βρυξέλλες

Λεωφορείο Μπέρμιγχαμ Βρυξέλλες

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Μπέρμιγχαμ-Βρυξέλλες, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βρυξέλλες συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Βρυξέλλες για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μπέρμιγχαμ-Βρυξέλλες ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μπέρμιγχαμ προς Βρυξέλλες στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βρυξέλλες είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Μπέρμιγχαμ Βρυξέλλες

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπέρμιγχαμ Βρυξέλλες

Τρένα Μπέρμιγχαμ Βρυξέλλες

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μπέρμιγχαμ στο Βρυξέλλες εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Βρυξέλλες είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μπέρμιγχαμ προς το Βρυξέλλες τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μπέρμιγχαμ προς το Βρυξέλλες μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μπέρμιγχαμ στο Βρυξέλλες. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βρυξέλλες.

Εταιρείες τρένων από Μπέρμιγχαμ προς Βρυξέλλες

London Midland
London Midland
Virgin Trains
Virgin Trains
CrossCountry
CrossCountry
Chiltern Railways
Chiltern Railways
Eurostar
Eurostar
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μπέρμιγχαμ Βρυξέλλες

Πτήσεις Μπέρμιγχαμ Βρυξέλλες

Αεροπορικές εταιρείες Μπέρμιγχαμ Βρυξέλλες

Brussels Airlines
Brussels Airlines
Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Αναζήτηση για πτήσεις Μπέρμιγχαμ Βρυξέλλες

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μπέρμιγχαμ Βρυξέλλες

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Μπέρμιγχαμ Βρυξέλλες για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μπέρμιγχαμ στο Βρυξέλλες εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Μπέρμιγχαμ προς Βρυξέλλες, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βρυξέλλες εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Βρυξέλλες. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μπέρμιγχαμ Βρυξέλλες

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μπέρμιγχαμ Βρυξέλλες

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης