Προτεινόμενη διαδρομή
Βρυξέλλες
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ντόβερ με λεωφορείο, Carpooling
Ντόβερ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βρυξέλλες
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ντόβερ
Ντόβερ
Δείτε τιμές
Βρυξέλλες
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Καλαί
Καλαί
Ταξιδέψτε με πλοίο, λεωφορείο, Carpooling για Ντόβερ
Ντόβερ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βρυξέλλες στο Ντόβερ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βρυξέλλες από το Ντόβερ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βρυξέλλες στο Ντόβερ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βρυξέλλες και Ντόβερ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCB-NMBS, Nederlandse Spoorwegen NS, Eurostar, FlixBus ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βρυξέλλες και Ντόβερ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βρυξέλλες - Ντόβερ.

Για το ταξίδι σας από το Βρυξέλλες στο Ντόβερ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Βρυξέλλες Ντόβερ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Βρυξέλλες και Ντόβερ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Βρυξέλλες προς Ντόβερ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βρυξέλλες στο Ντόβερ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βρυξέλλες Ντόβερ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βρυξέλλες - Ντόβερ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βρυξέλλες Ντόβερ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βρυξέλλες με το Ντόβερ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ντόβερ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Βρυξέλλες Ντόβερ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Βρυξέλλες και Ντόβερ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ντόβερ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Βρυξέλλες είτε στο Ντόβερ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βρυξέλλες στο Ντόβερ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βρυξέλλες Ντόβερ

Πόλη αναχώρησης
Βρυξέλλες
Βέλγιο
Πόλη προορισμού
Ντόβερ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
215 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Βρυξέλλες Ντόβερ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντόβερ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βρυξέλλες στο Ντόβερ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βρυξέλλες στο Ντόβερ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βρυξέλλες και Ντόβερ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCB-NMBS, Nederlandse Spoorwegen NS, Eurostar, FlixBus ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βρυξέλλες και Ντόβερ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βρυξέλλες και Ντόβερ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Βρυξέλλες στο Ντόβερ;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Βρυξέλλες και Ντόβερ αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Βρυξέλλες και Ντόβερ μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ντόβερ.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βρυξέλλες στο Ντόβερ;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Βρυξέλλες και Ντόβερ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Βρυξέλλες-Ντόβερ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Βρυξέλλες στο Ντόβερ;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Βρυξέλλες και Ντόβερ είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Βρυξέλλες Ντόβερ. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βρυξέλλες προς το Ντόβερ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Βρυξέλλες και Ντόβερ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 215 km μεταξύ Βρυξέλλες και Ντόβερ.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Βρυξέλλες προς το Ντόβερ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βρυξέλλες στο Ντόβερ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Βρυξέλλες προς το Ντόβερ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ντόβερ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Βρυξέλλες-Ντόβερ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βρυξέλλες; Πού θα φτάσω στο Ντόβερ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βρυξέλλες

Bruxelles-Nord
Χάρτης
Bruxelles-Midi
Χάρτης
Brussels Airport
Χάρτης
Rue du Cardinal Mercier
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Βρυξέλλες

Bruxelles-Central
Χάρτης
Bruxelles-Chapelle
Χάρτης
Bruxelles-Congres
Χάρτης
Bruxelles-Midi
Χάρτης
Bruxelles-Nord
Χάρτης
Schaarbeek
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βρυξέλλες

Brussels-Zaventem International
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ντόβερ

Dover Ferry Terminal
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ντόβερ

Dover Ferry Port
Χάρτης
Dover
Χάρτης
Dover town centre
Χάρτης
Dover - Eurolines Coach Check-in
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ντόβερ

Dover Priory
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βρυξέλλες Ντόβερ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντόβερ

Πλοία Βρυξέλλες Ντόβερ

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Βρυξέλλες για το Ντόβερ μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βρυξέλλες - Ντόβερ στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Βρυξέλλες προς το Ντόβερ, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Βρυξέλλες και Ντόβερ και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Βρυξέλλες και Ντόβερ. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Βρυξέλλες και Ντόβερ και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ντόβερ με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Βρυξέλλες Ντόβερ

DFDS Seaways
DFDS Seaways
Irish Ferries
Irish Ferries
P&O Ferries
P&O Ferries
Norfolk Line
Norfolk Line
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βρυξέλλες Ντόβερ

Λεωφορείο Βρυξέλλες Ντόβερ

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βρυξέλλες-Ντόβερ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βρυξέλλες προς Ντόβερ στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Βρυξέλλες και Ντόβερ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Βρυξέλλες-Ντόβερ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Βρυξέλλες Ντόβερ

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
National Express
National Express
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βρυξέλλες Ντόβερ

Τρένα Βρυξέλλες Ντόβερ

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Βρυξέλλες και Ντόβερ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Βρυξέλλες προς το Ντόβερ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Βρυξέλλες στο Ντόβερ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Βρυξέλλες και Ντόβερ.

Εταιρείες τρένων από Βρυξέλλες προς Ντόβερ

SNCB-NMBS
SNCB-NMBS
Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
Eurostar
Eurostar
SNCF
SNCF
Thalys
Thalys
Southeastern
Southeastern
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βρυξέλλες Ντόβερ

Πτήσεις Βρυξέλλες Ντόβερ

Αεροπορικές εταιρείες Βρυξέλλες Ντόβερ

Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Βρυξέλλες Ντόβερ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Βρυξέλλες Ντόβερ

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βρυξέλλες και Ντόβερ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Βρυξέλλες στο Ντόβερ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Βρυξέλλες προς Ντόβερ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Βρυξέλλες και Ντόβερ εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Βρυξέλλες Ντόβερ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Βρυξέλλες Ντόβερ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης