Προτεινόμενη διαδρομή
Μπάρι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βερολίνο με αεροπορικά, λεωφορείο
Βερολίνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπάρι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πράγα
Πράγα
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Βερολίνο
Βερολίνο
Δείτε τιμές
Μπάρι
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Ανκόνα
Ανκόνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βερολίνο
Βερολίνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπάρι στο Βερολίνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπάρι από το Βερολίνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπάρι στο Βερολίνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπάρι και Βερολίνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, Trenitalia, Hellö, FlixBus ή ADAC PostBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπάρι και Βερολίνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπάρι - Βερολίνο.

Για το ταξίδι σας από το Μπάρι στο Βερολίνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μπάρι προς Βερολίνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπάρι στο Βερολίνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μπάρι Βερολίνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μπάρι - Βερολίνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μπάρι Βερολίνο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μπάρι με το Βερολίνο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βερολίνο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπάρι στο Βερολίνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπάρι Βερολίνο

Πόλη αναχώρησης
Μπάρι
Ιταλία
Απουλία
Πόλη προορισμού
Βερολίνο
Γερμανία
Βερολίνο
Απόσταση
1293 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπάρι Βερολίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Βερολίνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπάρι στο Βερολίνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπάρι στο Βερολίνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπάρι και Βερολίνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, Trenitalia, Hellö, FlixBus ή ADAC PostBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπάρι και Βερολίνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπάρι και Βερολίνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μπάρι στο Βερολίνο;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Μπάρι-Βερολίνο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μπάρι-Βερολίνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μπάρι προς το Βερολίνο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μπάρι και Βερολίνο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1293 km μεταξύ Μπάρι και Βερολίνο.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Βερολίνο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μπάρι νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπάρι στο Βερολίνο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μπάρι και Βερολίνο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Μπάρι-Βερολίνο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπάρι; Πού θα φτάσω στο Βερολίνο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μπάρι

Bari
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μπάρι

Bari Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μπάρι

Palese
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βερολίνο

Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
Berlin, U-Bahnhof Alt-Tegel, Karolinenstraße
Χάρτης
Berlin, Am Ostbahnhof (InterCityHotel)
Χάρτης
Berlin Südkreuz
Χάρτης
Berlin Alexanderplatz
Χάρτης
Berlin SXF
Χάρτης
Berlin central bus station
Χάρτης
Berlin Alt-Tegel
Χάρτης
Berlin Zoo
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βερολίνο

Berlin Hauptbahnhof
Χάρτης
Berlin Ostbahnhof
Χάρτης
Berlin Zoologischer Garten
Χάρτης
Berlin-Gesundbrunnen
Χάρτης
Berlin-Lichtenberg
Χάρτης
Berlin-Spandau
Χάρτης
Berlin-Wannsee
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βερολίνο

Tegel
Χάρτης
Willy-Brandt Berlin-Brandebourg
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπάρι Βερολίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Βερολίνο

Λεωφορείο Μπάρι Βερολίνο

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μπάρι από Βερολίνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Βερολίνο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μπάρι-Βερολίνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μπάρι προς Βερολίνο στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μπάρι και Βερολίνο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Μπάρι Βερολίνο

Hellö
Hellö
FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπάρι Βερολίνο

Τρένα Μπάρι Βερολίνο

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Μπάρι προς το Βερολίνο, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μπάρι προς το Βερολίνο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μπάρι στο Βερολίνο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μπάρι και Βερολίνο.

Εταιρείες τρένων από Μπάρι προς Βερολίνο

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μπάρι Βερολίνο

Πτήσεις Μπάρι Βερολίνο

Αεροπορικές εταιρείες Μπάρι Βερολίνο

Air Berlin
Air Berlin
Czech Airlines
Czech Airlines
Germanwings
Germanwings
Transavia.com
Transavia.com
Lufthansa
Lufthansa
Wizzair
Wizzair
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Μπάρι Βερολίνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης