Προτεινόμενη διαδρομή
Βερολίνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπέργκαμο με αεροπορικά, λεωφορείο
Μπέργκαμο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μπέργκαμο
Μπέργκαμο
Δείτε τιμές
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Πράγα
Πράγα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπέργκαμο
Μπέργκαμο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βερολίνο στο Μπέργκαμο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βερολίνο από το Μπέργκαμο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βερολίνο στο Μπέργκαμο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βερολίνο και Μπέργκαμο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, Trenord, FlixBus, Eurolines CH ή Hellö), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βερολίνο και Μπέργκαμο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βερολίνο - Μπέργκαμο.

Για το ταξίδι σας από το Βερολίνο στο Μπέργκαμο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βερολίνο προς Μπέργκαμο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βερολίνο στο Μπέργκαμο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βερολίνο Μπέργκαμο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βερολίνο - Μπέργκαμο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βερολίνο Μπέργκαμο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βερολίνο με το Μπέργκαμο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπέργκαμο σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Βερολίνο Μπέργκαμο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Βερολίνο και Μπέργκαμο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μπέργκαμο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Βερολίνο είτε στο Μπέργκαμο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βερολίνο στο Μπέργκαμο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βερολίνο Μπέργκαμο

Πόλη αναχώρησης
Βερολίνο
Γερμανία
Βερολίνο
Πόλη προορισμού
Μπέργκαμο
Ιταλία
Λομβαρδία
Απόσταση
806 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Βερολίνο Μπέργκαμο
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέργκαμο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βερολίνο στο Μπέργκαμο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βερολίνο στο Μπέργκαμο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βερολίνο και Μπέργκαμο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, Trenord, FlixBus, Eurolines CH ή Hellö, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βερολίνο και Μπέργκαμο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βερολίνο και Μπέργκαμο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βερολίνο προς το Μπέργκαμο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Βερολίνο και Μπέργκαμο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 806 km μεταξύ Βερολίνο και Μπέργκαμο.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Βερολίνο Μπέργκαμο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βερολίνο στο Μπέργκαμο;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Βερολίνο και Μπέργκαμο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Βερολίνο-Μπέργκαμο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βερολίνο στο Μπέργκαμο;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Βερολίνο ή του Μπέργκαμο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Βερολίνο-Μπέργκαμο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Βερολίνο στο Μπέργκαμο;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Βερολίνο και Μπέργκαμο είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Βερολίνο Μπέργκαμο. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βερολίνο; Πού θα φτάσω στο Μπέργκαμο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βερολίνο

Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
Berlin Südkreuz
Χάρτης
Berlin SXF
Χάρτης
Berlin central bus station
Χάρτης
Berlin, U-Bahnhof Alt-Tegel, Karolinenstraße
Χάρτης
Berlin, Am Ostbahnhof (InterCityHotel)
Χάρτης
Berlin Alexanderplatz
Χάρτης
Berlin Alt-Tegel
Χάρτης
Berlin Zoo
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Βερολίνο

Berlin Hauptbahnhof
Χάρτης
Berlin Ostbahnhof
Χάρτης
Berlin Südkreuz
Χάρτης
Berlin-Gesundbrunnen
Χάρτης
Berlin-Lichtenberg
Χάρτης
Berlin-Spandau
Χάρτης
Berlin Zoologischer Garten
Χάρτης
Berlin-Wannsee
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βερολίνο

Willy-Brandt Berlin-Brandebourg
Χάρτης
Tegel
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπέργκαμο

Bergamo (BGY airport)
Χάρτης
Bergamo Autostazione
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μπέργκαμο

Bergamo
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπέργκαμο

Orio Al Serio
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βερολίνο Μπέργκαμο
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέργκαμο

Λεωφορείο Βερολίνο Μπέργκαμο

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Βερολίνο-Μπέργκαμο συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Βερολίνο και Μπέργκαμο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μπέργκαμο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Βερολίνο και Μπέργκαμο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Βερολίνο Μπέργκαμο

FlixBus
FlixBus
Eurolines CH
Eurolines CH
Hellö
Hellö
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Blablabus
Blablabus
Autostradale
Autostradale
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βερολίνο Μπέργκαμο

Τρένα Βερολίνο Μπέργκαμο

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Βερολίνο προς το Μπέργκαμο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Βερολίνο στο Μπέργκαμο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μπέργκαμο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Βερολίνο και Μπέργκαμο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Βερολίνο προς Μπέργκαμο

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Trenord
Trenord
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βερολίνο Μπέργκαμο

Πτήσεις Βερολίνο Μπέργκαμο

Αεροπορικές εταιρείες Βερολίνο Μπέργκαμο

Ryanair
Ryanair
Wizzair
Wizzair
Air Dolomiti
Air Dolomiti
Easyjet
Easyjet
Air Berlin
Air Berlin
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Czech Airlines
Czech Airlines
Germanwings
Germanwings
Transavia.com
Transavia.com
Lufthansa
Lufthansa
Alitalia
Alitalia
Αναζήτηση για πτήσεις Βερολίνο Μπέργκαμο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Βερολίνο Μπέργκαμο

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Βερολίνο προς το Μπέργκαμο εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Βερολίνο στο Μπέργκαμο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Βερολίνο προς Μπέργκαμο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Βερολίνο και Μπέργκαμο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Βερολίνο Μπέργκαμο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Βερολίνο Μπέργκαμο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης