Προτεινόμενη διαδρομή
Μιλάνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ντόρτμουντ με Carpooling, λεωφορείο
Ντόρτμουντ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, Carpooling, λεωφορείο για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ντόρτμουντ
Ντόρτμουντ
Δείτε τιμές
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με Carpooling, αεροπορικά, λεωφορείο για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ντόρτμουντ
Ντόρτμουντ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μιλάνο στο Ντόρτμουντ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μιλάνο από το Ντόρτμουντ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μιλάνο στο Ντόρτμουντ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μιλάνο και Ντόρτμουντ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixTrain, Eurolines CH ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μιλάνο και Ντόρτμουντ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μιλάνο - Ντόρτμουντ.

Για το ταξίδι σας από το Μιλάνο στο Ντόρτμουντ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μιλάνο προς Ντόρτμουντ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μιλάνο στο Ντόρτμουντ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μιλάνο Ντόρτμουντ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μιλάνο - Ντόρτμουντ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μιλάνο Ντόρτμουντ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μιλάνο με το Ντόρτμουντ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ντόρτμουντ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μιλάνο Ντόρτμουντ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μιλάνο και Ντόρτμουντ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ντόρτμουντ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μιλάνο είτε στο Ντόρτμουντ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μιλάνο στο Ντόρτμουντ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μιλάνο Ντόρτμουντ

Πόλη αναχώρησης
Μιλάνο
Ιταλία
Λομβαρδία
Πόλη προορισμού
Ντόρτμουντ
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Απόσταση
684 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Μιλάνο Ντόρτμουντ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντόρτμουντ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μιλάνο στο Ντόρτμουντ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μιλάνο στο Ντόρτμουντ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μιλάνο και Ντόρτμουντ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixTrain, Eurolines CH ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μιλάνο και Ντόρτμουντ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μιλάνο και Ντόρτμουντ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μιλάνο στο Ντόρτμουντ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μιλάνο και Ντόρτμουντ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μιλάνο προς το Ντόρτμουντ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ντόρτμουντ για να καλύψουν την απόσταση των 684 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μιλάνο στο Ντόρτμουντ;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Μιλάνο και Ντόρτμουντ προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μιλάνο - Ντόρτμουντ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μιλάνο προς το Ντόρτμουντ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μιλάνο προς το Ντόρτμουντ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ντόρτμουντ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μιλάνο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μιλάνο στο Ντόρτμουντ;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Μιλάνο στο Ντόρτμουντ είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μιλάνο προς το Ντόρτμουντ μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μιλάνο; Πού θα φτάσω στο Ντόρτμουντ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μιλάνο

Milan autostazione
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μιλάνο

Linate
Χάρτης
Malpensa
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ντόρτμουντ

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ντόρτμουντ

Dortmund Hbf
Χάρτης
Dortmund-Dorstfeld
Χάρτης
Dortmund-Dorstfeld Süd
Χάρτης
Dortmund Universität
Χάρτης
Dortmund-Kley
Χάρτης
Dortmund-Kurl
Χάρτης
Dortmund-Mengede
Χάρτης
Dortmund-Oespel
Χάρτης
Dortmund-Scharnhorst
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μιλάνο Ντόρτμουντ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντόρτμουντ

Λεωφορείο Μιλάνο Ντόρτμουντ

Τα λεωφορεία μεταξύ Μιλάνο και Ντόρτμουντ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μιλάνο και Ντόρτμουντ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ντόρτμουντ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μιλάνο-Ντόρτμουντ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μιλάνο προς Ντόρτμουντ στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Μιλάνο Ντόρτμουντ

Eurolines CH
Eurolines CH
FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μιλάνο Ντόρτμουντ

Τρένα Μιλάνο Ντόρτμουντ

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μιλάνο στο Ντόρτμουντ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μιλάνο και Ντόρτμουντ.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μιλάνο στο Ντόρτμουντ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ντόρτμουντ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα τρένα μεταξύ Μιλάνο και Ντόρτμουντ είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Μιλάνο προς Ντόρτμουντ

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
FlixTrain
FlixTrain
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μιλάνο Ντόρτμουντ

Πτήσεις Μιλάνο Ντόρτμουντ

Αεροπορικές εταιρείες Μιλάνο Ντόρτμουντ

Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Alitalia
Alitalia
Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Αναζήτηση για πτήσεις Μιλάνο Ντόρτμουντ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μιλάνο Ντόρτμουντ

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Μιλάνο προς το Ντόρτμουντ εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Μιλάνο και Ντόρτμουντ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Μιλάνο και Ντόρτμουντ εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μιλάνο Ντόρτμουντ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μιλάνο Ντόρτμουντ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης