Προτεινόμενη διαδρομή
Μασσαλία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ρώμη με λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling
Ρώμη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μασσαλία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Νίκαια
Νίκαια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Δείτε τιμές
Μασσαλία
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Γένοβα
Γένοβα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μασσαλία στο Ρώμη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μασσαλία από το Ρώμη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μασσαλία στο Ρώμη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μασσαλία και Ρώμη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Italo (NTV), Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μασσαλία και Ρώμη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μασσαλία - Ρώμη.

Για το ταξίδι σας από το Μασσαλία στο Ρώμη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Μασσαλία Ρώμη με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Μασσαλία και Ρώμη είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Μασσαλία προς Ρώμη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μασσαλία στο Ρώμη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μασσαλία Ρώμη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μασσαλία - Ρώμη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μασσαλία Ρώμη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μασσαλία με το Ρώμη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ρώμη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μασσαλία Ρώμη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μασσαλία και Ρώμη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ρώμη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μασσαλία είτε στο Ρώμη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μασσαλία στο Ρώμη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μασσαλία Ρώμη

Πόλη αναχώρησης
Μασσαλία
Γαλλία
Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή
Πόλη προορισμού
Ρώμη
Ιταλία
Λάτιο
Απόσταση
602 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο, αεροπορικά και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Μασσαλία Ρώμη
Αναζήτηση διαμονής στο Ρώμη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μασσαλία στο Ρώμη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μασσαλία στο Ρώμη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μασσαλία και Ρώμη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Italo (NTV), Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μασσαλία και Ρώμη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μασσαλία και Ρώμη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μασσαλία στο Ρώμη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μασσαλία και Ρώμη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μασσαλία προς το Ρώμη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ρώμη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Μασσαλία-Ρώμη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μασσαλία προς το Ρώμη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ρώμη για να καλύψουν την απόσταση των 602 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μασσαλία στο Ρώμη;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Μασσαλία στο Ρώμη είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Μασσαλία προς το Ρώμη είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μασσαλία προς το Ρώμη μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μασσαλία στο Ρώμη;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Μασσαλία προς το Ρώμη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Μασσαλία και Ρώμη προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μασσαλία-Ρώμη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μασσαλία - Ρώμη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Μασσαλία στο Ρώμη;
Άνεση Το πλοίο Μασσαλία-Ρώμη προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ρώμη από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Μασσαλία και Ρώμη μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Ρώμη.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Μασσαλία και Ρώμη μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μασσαλία προς το Ρώμη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μασσαλία και Ρώμη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 602 km μεταξύ Μασσαλία και Ρώμη.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μασσαλία προς το Ρώμη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ρώμη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μασσαλία νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μασσαλία προς το Ρώμη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Μασσαλία; Πού θα φτάσω στο Ρώμη;

Λιμένες αναχώρησης στο Μασσαλία

Marseille - Gare Maritime de la Joliette (Corse - National)
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μασσαλία

Marseille
Χάρτης
Marseille - Gare Saint Charles
Χάρτης
Aéroport Marseille Provence Hall 3 4
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μασσαλία

Marseille-St-Charles
Χάρτης
Marseille-Blancarde
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μασσαλία

Marseille Provence
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ρώμη

Roma Tiburtina
Χάρτης
Aeroporto Fiumicino
Χάρτης
Aeroporto Ciampino
Χάρτης
Roma
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ρώμη

Roma Termini
Χάρτης
Roma Tiburtina
Χάρτης
Ottaviano
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ρώμη

Fiumicino
Χάρτης
Ciampino
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μασσαλία Ρώμη
Αναζήτηση διαμονής στο Ρώμη

Πλοία Μασσαλία Ρώμη

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Μασσαλία προς το Ρώμη, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Μασσαλία και Ρώμη και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Μασσαλία για το Ρώμη μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μασσαλία - Ρώμη στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Μασσαλία προς το Ρώμη, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Μασσαλία και Ρώμη. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Μασσαλία και Ρώμη και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ρώμη με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Μασσαλία Ρώμη

La Meridionale
La Meridionale
Corsica Linea
Corsica Linea
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μασσαλία Ρώμη

Λεωφορείο Μασσαλία Ρώμη

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μασσαλία και Ρώμη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ρώμη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μασσαλία και Ρώμη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μασσαλία-Ρώμη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μασσαλία προς Ρώμη στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μασσαλία από Ρώμη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ρώμη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Μασσαλία Ρώμη

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Fiumicino Express
Fiumicino Express
Eurolines
Eurolines
ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μασσαλία Ρώμη

Τρένα Μασσαλία Ρώμη

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μασσαλία προς το Ρώμη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Μασσαλία προς το Ρώμη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μασσαλία προς το Ρώμη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Τα τρένα μεταξύ Μασσαλία και Ρώμη είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Μασσαλία προς Ρώμη

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Ferrovia Circumvesuviana
Ferrovia Circumvesuviana
Thello
Thello
SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μασσαλία Ρώμη

Πτήσεις Μασσαλία Ρώμη

Αεροπορικές εταιρείες Μασσαλία Ρώμη

Alitalia
Alitalia
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Ryanair
Ryanair
Volotea
Volotea
Easyjet
Easyjet
Air Corsica
Air Corsica
Αναζήτηση για πτήσεις Μασσαλία Ρώμη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μασσαλία Ρώμη

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Μασσαλία Ρώμη για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μασσαλία στο Ρώμη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Μασσαλία προς Ρώμη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μασσαλία και Ρώμη, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Μασσαλία και Ρώμη εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μασσαλία Ρώμη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μασσαλία Ρώμη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης