Προτεινόμενη διαδρομή
Μάαστριχτ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ντόρτμουντ με λεωφορείο, Carpooling
Ντόρτμουντ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μάαστριχτ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ντόρτμουντ
Ντόρτμουντ
Δείτε τιμές
Μάαστριχτ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Έσσεν
Έσσεν
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ντόρτμουντ
Ντόρτμουντ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μάαστριχτ στο Ντόρτμουντ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μάαστριχτ από το Ντόρτμουντ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μάαστριχτ στο Ντόρτμουντ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μάαστριχτ και Ντόρτμουντ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Nederlandse Spoorwegen NS, Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixBus ή DeinBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μάαστριχτ και Ντόρτμουντ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μάαστριχτ - Ντόρτμουντ.

Για το ταξίδι σας από το Μάαστριχτ στο Ντόρτμουντ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μάαστριχτ προς Ντόρτμουντ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μάαστριχτ στο Ντόρτμουντ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μάαστριχτ Ντόρτμουντ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μάαστριχτ - Ντόρτμουντ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μάαστριχτ Ντόρτμουντ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μάαστριχτ και Ντόρτμουντ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ντόρτμουντ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μάαστριχτ είτε στο Ντόρτμουντ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μάαστριχτ στο Ντόρτμουντ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μάαστριχτ Ντόρτμουντ

Πόλη αναχώρησης
Μάαστριχτ
Ολλανδία
Πόλη προορισμού
Ντόρτμουντ
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Απόσταση
144 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Μάαστριχτ Ντόρτμουντ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντόρτμουντ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μάαστριχτ στο Ντόρτμουντ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μάαστριχτ στο Ντόρτμουντ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μάαστριχτ και Ντόρτμουντ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Nederlandse Spoorwegen NS, Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixBus ή DeinBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μάαστριχτ και Ντόρτμουντ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μάαστριχτ και Ντόρτμουντ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μάαστριχτ στο Ντόρτμουντ;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Μάαστριχτ και Ντόρτμουντ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μάαστριχτ - Ντόρτμουντ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μάαστριχτ στο Ντόρτμουντ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μάαστριχτ και Ντόρτμουντ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μάαστριχτ προς το Ντόρτμουντ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ντόρτμουντ για να καλύψουν την απόσταση των 144 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μάαστριχτ στο Ντόρτμουντ;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Μάαστριχτ προς το Ντόρτμουντ είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μάαστριχτ; Πού θα φτάσω στο Ντόρτμουντ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μάαστριχτ

Maastricht
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μάαστριχτ

Maastricht
Χάρτης
Maastricht Randwyck
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ντόρτμουντ

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ντόρτμουντ

Dortmund Hbf
Χάρτης
Dortmund-Dorstfeld
Χάρτης
Dortmund-Dorstfeld Süd
Χάρτης
Dortmund Universität
Χάρτης
Dortmund-Kley
Χάρτης
Dortmund-Kurl
Χάρτης
Dortmund-Mengede
Χάρτης
Dortmund-Oespel
Χάρτης
Dortmund-Scharnhorst
Χάρτης
Dortmund-Huckarde
Χάρτης
Dortmund-Nette/Oestrich
Χάρτης
Dortmund-Westerfilde
Χάρτης
Dortmund-Wischlingen
Χάρτης
None
None
Αναζήτηση εισιτηρίων Μάαστριχτ Ντόρτμουντ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντόρτμουντ

Λεωφορείο Μάαστριχτ Ντόρτμουντ

Τα λεωφορεία μεταξύ Μάαστριχτ και Ντόρτμουντ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μάαστριχτ και Ντόρτμουντ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ντόρτμουντ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Μάαστριχτ-Ντόρτμουντ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Μάαστριχτ Ντόρτμουντ

FlixBus
FlixBus
DeinBus
DeinBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μάαστριχτ Ντόρτμουντ

Τρένα Μάαστριχτ Ντόρτμουντ

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μάαστριχτ προς το Ντόρτμουντ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μάαστριχτ στο Ντόρτμουντ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ντόρτμουντ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα τρένα μεταξύ Μάαστριχτ και Ντόρτμουντ είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Μάαστριχτ προς Ντόρτμουντ

Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
FlixTrain
FlixTrain
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μάαστριχτ Ντόρτμουντ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μάαστριχτ Ντόρτμουντ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Μάαστριχτ και Ντόρτμουντ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μάαστριχτ και Ντόρτμουντ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Μάαστριχτ και Ντόρτμουντ εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μάαστριχτ Ντόρτμουντ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μάαστριχτ Ντόρτμουντ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης