Προτεινόμενη διαδρομή
Λυών
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λισσαβώνα με αεροπορικά, λεωφορείο
Λισσαβώνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λυών
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μπορντώ
Μπορντώ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling για Λισσαβώνα
Λισσαβώνα
Δείτε τιμές
Λυών
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μαδρίτη
Μαδρίτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Λισσαβώνα
Λισσαβώνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λυών στο Λισσαβώνα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λυών από το Λισσαβώνα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λυών στο Λισσαβώνα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λυών και Λισσαβώνα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Comboios de Portugal CP, Renfe, SNCF, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λυών και Λισσαβώνα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λυών - Λισσαβώνα.

Για το ταξίδι σας από το Λυών στο Λισσαβώνα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Λυών προς Λισσαβώνα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λυών στο Λισσαβώνα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λυών Λισσαβώνα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λυών - Λισσαβώνα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Λυών Λισσαβώνα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λυών με το Λισσαβώνα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λισσαβώνα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λυών στο Λισσαβώνα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λυών Λισσαβώνα

Πόλη αναχώρησης
Λυών
Γαλλία
Ρον Αλπ
Πόλη προορισμού
Λισσαβώνα
Πορτογαλία
Απόσταση
1389 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Λυών Λισσαβώνα
Αναζήτηση διαμονής στο Λισσαβώνα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λυών στο Λισσαβώνα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λυών στο Λισσαβώνα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λυών και Λισσαβώνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Comboios de Portugal CP, Renfe, SNCF, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λυών και Λισσαβώνα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λυών και Λισσαβώνα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λυών προς το Λισσαβώνα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Λυών και Λισσαβώνα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1389 km μεταξύ Λυών και Λισσαβώνα.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Λυών Λισσαβώνα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λυών στο Λισσαβώνα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Λυών-Λισσαβώνα θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λυών-Λισσαβώνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λυών στο Λισσαβώνα;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Λυών και Λισσαβώνα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Λυών-Λισσαβώνα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λυών; Πού θα φτάσω στο Λισσαβώνα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λυών

Lyon
Χάρτης
Aéroport Lyon-St-Exupéry
Χάρτης
Lyon Aéroport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Λυών

Lyon-Perrache
Χάρτης
Lyon-Part-Dieu
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λυών

Lyon Saint-Exupery International
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λισσαβώνα

Lisboa Oriente
Χάρτης
Lisboa Sete Rios
Χάρτης
Lisboa - Sete Rios
Χάρτης
Lisboa - Aeroporto - Aeroporto De Lisboa
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λισσαβώνα

Lisboa-Oriente
Χάρτης
Lisboa-Santa Apolónia
Χάρτης
Entrecampos
Χάρτης
Benfica
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λισσαβώνα

Lisboa Humberto Delgado
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λυών Λισσαβώνα
Αναζήτηση διαμονής στο Λισσαβώνα

Λεωφορείο Λυών Λισσαβώνα

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Λυών από Λισσαβώνα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Λισσαβώνα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Λυών και Λισσαβώνα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Λισσαβώνα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Λυών-Λισσαβώνα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Λυών προς Λισσαβώνα στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Λυών Λισσαβώνα

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Rede Expressos
Rede Expressos
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λυών Λισσαβώνα

Τρένα Λυών Λισσαβώνα

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Λυών στο Λισσαβώνα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Λυών και Λισσαβώνα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Λυών στο Λισσαβώνα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Λισσαβώνα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα τρένα μεταξύ Λυών και Λισσαβώνα είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Λυών προς Λισσαβώνα

Comboios de Portugal CP
Comboios de Portugal CP
Renfe
Renfe
SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λυών Λισσαβώνα

Πτήσεις Λυών Λισσαβώνα

Αεροπορικές εταιρείες Λυών Λισσαβώνα

Air Europa
Air Europa
Iberia
Iberia
TAP Portugal
TAP Portugal
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Transavia.com France
Transavia.com France
Air France
Air France
Αναζήτηση για πτήσεις Λυών Λισσαβώνα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης