Προτεινόμενη διαδρομή
Λοτζ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπέλφαστ με αεροπορικά
Μπέλφαστ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λοτζ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λίβερπουλ
Λίβερπουλ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μπέλφαστ
Μπέλφαστ
Δείτε τιμές
Λοτζ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπέλφαστ
Μπέλφαστ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λοτζ στο Μπέλφαστ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λοτζ από το Μπέλφαστ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λοτζ στο Μπέλφαστ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λοτζ και Μπέλφαστ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Easyjet, FlyBE, Aer Lingus ή Stena Line), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λοτζ και Μπέλφαστ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λοτζ - Μπέλφαστ.

Για το ταξίδι σας από το Λοτζ στο Μπέλφαστ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λοτζ Μπέλφαστ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Λοτζ και Μπέλφαστ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Λοτζ προς Μπέλφαστ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λοτζ στο Μπέλφαστ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Λοτζ Μπέλφαστ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λοτζ με το Μπέλφαστ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπέλφαστ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λοτζ στο Μπέλφαστ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λοτζ Μπέλφαστ

Πόλη αναχώρησης
Λοτζ
Πολωνία
Πόλη προορισμού
Μπέλφαστ
Ηνωμένο Βασίλειο
Βόρεια Ιρλανδία
Απόσταση
1712 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Λοτζ Μπέλφαστ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέλφαστ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λοτζ στο Μπέλφαστ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λοτζ στο Μπέλφαστ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λοτζ και Μπέλφαστ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Easyjet, FlyBE, Aer Lingus ή Stena Line, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λοτζ και Μπέλφαστ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λοτζ και Μπέλφαστ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λοτζ προς το Μπέλφαστ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Λοτζ και Μπέλφαστ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1712 km μεταξύ Λοτζ και Μπέλφαστ.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Λοτζ προς το Μπέλφαστ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Λοτζ Μπέλφαστ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Λοτζ προς το Μπέλφαστ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Λοτζ στο Μπέλφαστ;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Λοτζ και Μπέλφαστ αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Άνεση Το πλοίο Λοτζ-Μπέλφαστ προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Μπέλφαστ από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Λοτζ και Μπέλφαστ μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Μπέλφαστ.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Λοτζ και Μπέλφαστ μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Μπέλφαστ.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λοτζ στο Μπέλφαστ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Λοτζ και Μπέλφαστ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Λοτζ προς το Μπέλφαστ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μπέλφαστ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Λοτζ-Μπέλφαστ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Λοτζ προς το Μπέλφαστ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μπέλφαστ για να καλύψουν την απόσταση των 1712 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λοτζ; Πού θα φτάσω στο Μπέλφαστ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λοτζ

Łódź Fabryczna
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λοτζ

Lodz Lublinek
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Μπέλφαστ

Belfast Stena Line Ferries
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπέλφαστ

Belfast International
Χάρτης
Belfast City
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λοτζ Μπέλφαστ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέλφαστ

Πλοία Λοτζ Μπέλφαστ

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Λοτζ προς το Μπέλφαστ, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Λοτζ και Μπέλφαστ. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Λοτζ και Μπέλφαστ και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Μπέλφαστ με άλλο μέσο μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Λοτζ για το Μπέλφαστ μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λοτζ - Μπέλφαστ στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Λοτζ και Μπέλφαστ, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Εταιρείες πλοίων Λοτζ Μπέλφαστ

Stena Line
Stena Line
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λοτζ Μπέλφαστ

Λεωφορείο Λοτζ Μπέλφαστ

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Λοτζ από Μπέλφαστ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μπέλφαστ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Λοτζ και Μπέλφαστ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Λοτζ-Μπέλφαστ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Λοτζ προς Μπέλφαστ στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Λοτζ και Μπέλφαστ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μπέλφαστ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Λοτζ Μπέλφαστ

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λοτζ Μπέλφαστ

Πτήσεις Λοτζ Μπέλφαστ

Αεροπορικές εταιρείες Λοτζ Μπέλφαστ

Easyjet
Easyjet
FlyBE
FlyBE
Aer Lingus
Aer Lingus
Czech Airlines
Czech Airlines
Ryanair
Ryanair
Adria Airways
Adria Airways
Wizzair
Wizzair
Αναζήτηση για πτήσεις Λοτζ Μπέλφαστ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης