Προτεινόμενη διαδρομή
Λονδίνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σανταντέρ με αεροπορικά, λεωφορείο
Σανταντέρ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο, αεροπορικά για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling για Σανταντέρ
Σανταντέρ
Δείτε τιμές
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπιλμπάο
Μπιλμπάο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Σανταντέρ
Σανταντέρ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λονδίνο στο Σανταντέρ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λονδίνο από το Σανταντέρ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λονδίνο στο Σανταντέρ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο και Σανταντέρ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Southern Railways, South West Trains, Eurostar, National Express ή Eurolines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο και Σανταντέρ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λονδίνο - Σανταντέρ.

Για το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Σανταντέρ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λονδίνο Σανταντέρ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Λονδίνο και Σανταντέρ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Λονδίνο προς Σανταντέρ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λονδίνο στο Σανταντέρ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λονδίνο Σανταντέρ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λονδίνο - Σανταντέρ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Λονδίνο Σανταντέρ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λονδίνο με το Σανταντέρ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Σανταντέρ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Λονδίνο Σανταντέρ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Λονδίνο και Σανταντέρ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Σανταντέρ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Λονδίνο είτε στο Σανταντέρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λονδίνο στο Σανταντέρ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λονδίνο Σανταντέρ

Πόλη αναχώρησης
Λονδίνο
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Σανταντέρ
Ισπανία
Κανταβρία
Απόσταση
935 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Λονδίνο Σανταντέρ
Αναζήτηση διαμονής στο Σανταντέρ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Σανταντέρ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Σανταντέρ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λονδίνο και Σανταντέρ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Southern Railways, South West Trains, Eurostar, National Express ή Eurolines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λονδίνο και Σανταντέρ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λονδίνο και Σανταντέρ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Λονδίνο στο Σανταντέρ;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Λονδίνο προς το Σανταντέρ είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λονδίνο στο Σανταντέρ;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Λονδίνο και Σανταντέρ προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λονδίνο-Σανταντέρ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λονδίνο στο Σανταντέρ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Λονδίνο και Σανταντέρ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Λονδίνο-Σανταντέρ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Λονδίνο στο Σανταντέρ;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Λονδίνο και Σανταντέρ μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λονδίνο προς το Σανταντέρ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Λονδίνο και Σανταντέρ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 935 km μεταξύ Λονδίνο και Σανταντέρ.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Σανταντέρ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Λονδίνο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λονδίνο; Πού θα φτάσω στο Σανταντέρ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λονδίνο

London Victoria Coach Station
Χάρτης
Gatwick Airport
Χάρτης
Hammersmith
Χάρτης
Heathrow Airport Terminal 4
Χάρτης
Heathrow Airport Terminal 5
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Λονδίνο

London Victoria
Χάρτης
London Waterloo
Χάρτης
Clapham Junction
Χάρτης
Gatwick Airport
Χάρτης
London St Pancras
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λονδίνο

Gatwick
Χάρτης
Heathrow
Χάρτης
Stansted
Χάρτης
Luton
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Σανταντέρ

Santander
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Σανταντέρ

Santander
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Σανταντέρ

Seve Ballesteros-Santander
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λονδίνο Σανταντέρ
Αναζήτηση διαμονής στο Σανταντέρ

Πλοία Λονδίνο Σανταντέρ

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Λονδίνο και Σανταντέρ. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Λονδίνο προς το Σανταντέρ, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Λονδίνο και Σανταντέρ, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Εταιρείες πλοίων Λονδίνο Σανταντέρ

Brittany Ferries
Brittany Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λονδίνο Σανταντέρ

Λεωφορείο Λονδίνο Σανταντέρ

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Λονδίνο και Σανταντέρ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Σανταντέρ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Λονδίνο και Σανταντέρ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Λονδίνο-Σανταντέρ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Λονδίνο Σανταντέρ

National Express
National Express
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λονδίνο Σανταντέρ

Τρένα Λονδίνο Σανταντέρ

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Λονδίνο στο Σανταντέρ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Σανταντέρ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Λονδίνο προς το Σανταντέρ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Λονδίνο προς το Σανταντέρ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Λονδίνο προς Σανταντέρ

Southern Railways
Southern Railways
South West Trains
South West Trains
Eurostar
Eurostar
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λονδίνο Σανταντέρ

Πτήσεις Λονδίνο Σανταντέρ

Αεροπορικές εταιρείες Λονδίνο Σανταντέρ

Vueling Airlines
Vueling Airlines
British Airways
British Airways
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Air France
Air France
Transavia.com France
Transavia.com France
Iberia
Iberia
Αναζήτηση για πτήσεις Λονδίνο Σανταντέρ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Λονδίνο Σανταντέρ

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Λονδίνο και Σανταντέρ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Λονδίνο προς το Σανταντέρ εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Λονδίνο Σανταντέρ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Λονδίνο Σανταντέρ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης