Προτεινόμενη διαδρομή
Σανταντέρ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λονδίνο με αεροπορικά, λεωφορείο
Λονδίνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σανταντέρ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, αεροπορικά για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, αεροπορικά, Carpooling για Λονδίνο
Λονδίνο
Δείτε τιμές
Σανταντέρ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Μπιλμπάο
Μπιλμπάο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λονδίνο
Λονδίνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σανταντέρ στο Λονδίνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σανταντέρ από το Λονδίνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σανταντέρ στο Λονδίνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σανταντέρ και Λονδίνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Southern Railways, South West Trains, Eurostar, National Express ή Eurolines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σανταντέρ και Λονδίνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σανταντέρ - Λονδίνο.

Για το ταξίδι σας από το Σανταντέρ στο Λονδίνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Σανταντέρ Λονδίνο με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Σανταντέρ και Λονδίνο είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Σανταντέρ προς Λονδίνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Σανταντέρ στο Λονδίνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Σανταντέρ Λονδίνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Σανταντέρ - Λονδίνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Σανταντέρ Λονδίνο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Σανταντέρ με το Λονδίνο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λονδίνο σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Σανταντέρ Λονδίνο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Σανταντέρ και Λονδίνο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Λονδίνο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Σανταντέρ είτε στο Λονδίνο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σανταντέρ στο Λονδίνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σανταντέρ Λονδίνο

Πόλη αναχώρησης
Σανταντέρ
Ισπανία
Κανταβρία
Πόλη προορισμού
Λονδίνο
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
935 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Σανταντέρ Λονδίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Λονδίνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σανταντέρ στο Λονδίνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σανταντέρ στο Λονδίνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σανταντέρ και Λονδίνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Southern Railways, South West Trains, Eurostar, National Express ή Eurolines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σανταντέρ και Λονδίνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σανταντέρ και Λονδίνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Σανταντέρ στο Λονδίνο;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Σανταντέρ προς το Λονδίνο είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Σανταντέρ στο Λονδίνο;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Σανταντέρ και Λονδίνο προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Σανταντέρ-Λονδίνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Σανταντέρ στο Λονδίνο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Σανταντέρ και Λονδίνο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Σανταντέρ-Λονδίνο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Σανταντέρ στο Λονδίνο;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Σανταντέρ και Λονδίνο μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Σανταντέρ προς το Λονδίνο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Σανταντέρ και Λονδίνο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 935 km μεταξύ Σανταντέρ και Λονδίνο.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Λονδίνο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Σανταντέρ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Σανταντέρ; Πού θα φτάσω στο Λονδίνο;

Λιμένες αναχώρησης στο Σανταντέρ

Santander
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Σανταντέρ

Santander
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Σανταντέρ

Seve Ballesteros-Santander
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λονδίνο

London Victoria Coach Station
Χάρτης
Gatwick Airport
Χάρτης
Hammersmith
Χάρτης
Heathrow Airport Terminal 4
Χάρτης
Heathrow Airport Terminal 5
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λονδίνο

London Victoria
Χάρτης
London Waterloo
Χάρτης
Clapham Junction
Χάρτης
Gatwick Airport
Χάρτης
London St Pancras
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λονδίνο

Gatwick
Χάρτης
Heathrow
Χάρτης
Stansted
Χάρτης
Luton
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σανταντέρ Λονδίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Λονδίνο

Πλοία Σανταντέρ Λονδίνο

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Σανταντέρ και Λονδίνο. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Σανταντέρ προς το Λονδίνο, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Σανταντέρ και Λονδίνο, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Εταιρείες πλοίων Σανταντέρ Λονδίνο

Brittany Ferries
Brittany Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σανταντέρ Λονδίνο

Λεωφορείο Σανταντέρ Λονδίνο

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Σανταντέρ και Λονδίνο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Λονδίνο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Σανταντέρ και Λονδίνο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Σανταντέρ-Λονδίνο συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Σανταντέρ Λονδίνο

National Express
National Express
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Σανταντέρ Λονδίνο

Τρένα Σανταντέρ Λονδίνο

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Σανταντέρ στο Λονδίνο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Λονδίνο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Σανταντέρ προς το Λονδίνο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Σανταντέρ προς το Λονδίνο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Σανταντέρ προς Λονδίνο

Southern Railways
Southern Railways
South West Trains
South West Trains
Eurostar
Eurostar
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Σανταντέρ Λονδίνο

Πτήσεις Σανταντέρ Λονδίνο

Αεροπορικές εταιρείες Σανταντέρ Λονδίνο

Vueling Airlines
Vueling Airlines
British Airways
British Airways
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Iberia
Iberia
Air France
Air France
Transavia.com France
Transavia.com France
Αναζήτηση για πτήσεις Σανταντέρ Λονδίνο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Σανταντέρ Λονδίνο

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Σανταντέρ και Λονδίνο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Σανταντέρ προς το Λονδίνο εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Σανταντέρ Λονδίνο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Σανταντέρ Λονδίνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης