Προτεινόμενη διαδρομή
Λονδίνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πούλα με αεροπορικά
Πούλα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βενετία
Βενετία
Ταξιδέψτε με Carpooling, πλοίο, λεωφορείο για Πούλα
Πούλα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λονδίνο στο Πούλα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λονδίνο από το Πούλα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λονδίνο στο Πούλα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο και Πούλα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, British Airways, Easyjet, Ryanair ή Venezia Lines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο και Πούλα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λονδίνο - Πούλα.

Για το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Πούλα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λονδίνο Πούλα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Λονδίνο και Πούλα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Λονδίνο προς Πούλα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λονδίνο στο Πούλα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Λονδίνο Πούλα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λονδίνο με το Πούλα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πούλα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λονδίνο στο Πούλα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λονδίνο Πούλα

Πόλη αναχώρησης
Λονδίνο
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Πούλα
Κροατία
Ιστρία
Απόσταση
1268 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Λονδίνο Πούλα
Αναζήτηση διαμονής στο Πούλα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Πούλα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Πούλα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λονδίνο και Πούλα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, British Airways, Easyjet, Ryanair ή Venezia Lines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λονδίνο και Πούλα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λονδίνο και Πούλα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λονδίνο προς το Πούλα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Λονδίνο προς το Πούλα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Λονδίνο Πούλα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Λονδίνο στο Πούλα;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Λονδίνο και Πούλα μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λονδίνο στο Πούλα;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Λονδίνο και Πούλα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Λονδίνο προς το Πούλα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Πούλα για να καλύψουν την απόσταση των 1268 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λονδίνο; Πού θα φτάσω στο Πούλα;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λονδίνο

Gatwick
Χάρτης
Heathrow
Χάρτης
Luton
Χάρτης
Stansted
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Πούλα

Pula
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Πούλα

Pula
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Πούλα

Pula
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λονδίνο Πούλα
Αναζήτηση διαμονής στο Πούλα

Πλοία Λονδίνο Πούλα

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Λονδίνο για το Πούλα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λονδίνο - Πούλα στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Λονδίνο προς το Πούλα, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Λονδίνο και Πούλα, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Εταιρείες πλοίων Λονδίνο Πούλα

Venezia Lines
Venezia Lines
Atlas Kompas
Atlas Kompas
Commodore Cruises
Commodore Cruises
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λονδίνο Πούλα

Λεωφορείο Λονδίνο Πούλα

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Λονδίνο από Πούλα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Πούλα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Λονδίνο και Πούλα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Λονδίνο και Πούλα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Πούλα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Λονδίνο Πούλα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λονδίνο Πούλα

Πτήσεις Λονδίνο Πούλα

Αεροπορικές εταιρείες Λονδίνο Πούλα

British Airways
British Airways
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Αναζήτηση για πτήσεις Λονδίνο Πούλα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης