Προτεινόμενη διαδρομή
Λισσαβώνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο για Λουξεμβούργο
Λουξεμβούργο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Καρλσρούη
Καρλσρούη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λισσαβώνα
Ταξιδέψτε με Carpooling, αεροπορικά, λεωφορείο για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Καρλσρούη
Καρλσρούη
Δείτε τιμές
Λισσαβώνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο για Γενεύη
Γενεύη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Καρλσρούη
Καρλσρούη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λισσαβώνα στο Καρλσρούη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λισσαβώνα από το Καρλσρούη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λισσαβώνα στο Καρλσρούη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λισσαβώνα και Καρλσρούη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, Deutsche Bahn, FlixBus, ALSA ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λισσαβώνα και Καρλσρούη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λισσαβώνα - Καρλσρούη.

Για το ταξίδι σας από το Λισσαβώνα στο Καρλσρούη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Λισσαβώνα προς Καρλσρούη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λισσαβώνα στο Καρλσρούη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λισσαβώνα Καρλσρούη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λισσαβώνα - Καρλσρούη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Λισσαβώνα Καρλσρούη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λισσαβώνα με το Καρλσρούη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Καρλσρούη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λισσαβώνα στο Καρλσρούη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λισσαβώνα Καρλσρούη

Πόλη αναχώρησης
Λισσαβώνα
Πορτογαλία
Πόλη προορισμού
Καρλσρούη
Γερμανία
Μπάντεν-Βυρτεμβέργη
Απόσταση
1806 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Λισσαβώνα Καρλσρούη
Αναζήτηση διαμονής στο Καρλσρούη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λισσαβώνα στο Καρλσρούη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λισσαβώνα στο Καρλσρούη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λισσαβώνα και Καρλσρούη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, Deutsche Bahn, FlixBus, ALSA ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λισσαβώνα και Καρλσρούη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λισσαβώνα και Καρλσρούη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λισσαβώνα στο Καρλσρούη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Λισσαβώνα προς το Καρλσρούη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Καρλσρούη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Λισσαβώνα προς το Καρλσρούη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Καρλσρούη για να καλύψουν την απόσταση των 1806 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λισσαβώνα στο Καρλσρούη;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Λισσαβώνα ή του Καρλσρούη βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Λισσαβώνα - Καρλσρούη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λισσαβώνα προς το Καρλσρούη;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Λισσαβώνα προς το Καρλσρούη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Λισσαβώνα προς το Καρλσρούη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Λισσαβώνα; Πού θα φτάσω στο Καρλσρούη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λισσαβώνα

Lisboa Oriente
Χάρτης
Lisboa - Sete Rios
Χάρτης
Lisboa Sete Rios
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λισσαβώνα

Lisboa Humberto Delgado
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Καρλσρούη

Karlsruhe
Χάρτης
Karlsruhe
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Καρλσρούη

Karlsruhe Hbf
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λισσαβώνα Καρλσρούη
Αναζήτηση διαμονής στο Καρλσρούη

Λεωφορείο Λισσαβώνα Καρλσρούη

Τα λεωφορεία μεταξύ Λισσαβώνα και Καρλσρούη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Λισσαβώνα και Καρλσρούη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Καρλσρούη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Λισσαβώνα-Καρλσρούη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Λισσαβώνα Καρλσρούη

FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Blablabus
Blablabus
Eurolines
Eurolines
Public Express
Public Express
Hellö
Hellö
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λισσαβώνα Καρλσρούη

Τρένα Λισσαβώνα Καρλσρούη

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Λισσαβώνα προς το Καρλσρούη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Λισσαβώνα στο Καρλσρούη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Καρλσρούη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Λισσαβώνα στο Καρλσρούη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Λισσαβώνα και Καρλσρούη.

Εταιρείες τρένων από Λισσαβώνα προς Καρλσρούη

SNCF
SNCF
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λισσαβώνα Καρλσρούη

Πτήσεις Λισσαβώνα Καρλσρούη

Αεροπορικές εταιρείες Λισσαβώνα Καρλσρούη

Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
TAP Portugal
TAP Portugal
Luxair
Luxair
Ryanair
Ryanair
Easyjet
Easyjet
Air France
Air France
Aigle Azur
Aigle Azur
Transavia.com France
Transavia.com France
Αναζήτηση για πτήσεις Λισσαβώνα Καρλσρούη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης