Προτεινόμενη διαδρομή
Καρλσρούη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Νυρεμβέργη με τρένο, Carpooling, λεωφορείο
Νυρεμβέργη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Καρλσρούη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Στουτγάρδη
Στουτγάρδη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Νυρεμβέργη
Νυρεμβέργη
Δείτε τιμές
Καρλσρούη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Άουγκσμπουργκ
Άουγκσμπουργκ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Νυρεμβέργη
Νυρεμβέργη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Καρλσρούη στο Νυρεμβέργη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Καρλσρούη από το Νυρεμβέργη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Καρλσρούη στο Νυρεμβέργη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Καρλσρούη και Νυρεμβέργη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, FlixBus ή Hellö), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Καρλσρούη και Νυρεμβέργη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Καρλσρούη - Νυρεμβέργη.

Για το ταξίδι σας από το Καρλσρούη στο Νυρεμβέργη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Καρλσρούη προς Νυρεμβέργη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Καρλσρούη στο Νυρεμβέργη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Καρλσρούη Νυρεμβέργη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Καρλσρούη - Νυρεμβέργη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Καρλσρούη Νυρεμβέργη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Καρλσρούη και Νυρεμβέργη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Νυρεμβέργη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Καρλσρούη είτε στο Νυρεμβέργη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Καρλσρούη στο Νυρεμβέργη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Καρλσρούη Νυρεμβέργη

Πόλη αναχώρησης
Καρλσρούη
Γερμανία
Μπάντεν-Βυρτεμβέργη
Πόλη προορισμού
Νυρεμβέργη
Γερμανία
Βαυαρία
Απόσταση
200 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο, Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Καρλσρούη Νυρεμβέργη
Αναζήτηση διαμονής στο Νυρεμβέργη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Καρλσρούη στο Νυρεμβέργη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Καρλσρούη στο Νυρεμβέργη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Καρλσρούη και Νυρεμβέργη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, FlixBus ή Hellö, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Καρλσρούη και Νυρεμβέργη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Καρλσρούη και Νυρεμβέργη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Καρλσρούη στο Νυρεμβέργη;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Καρλσρούη και Νυρεμβέργη προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Καρλσρούη προς το Νυρεμβέργη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Καρλσρούη - Νυρεμβέργη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Καρλσρούη-Νυρεμβέργη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Καρλσρούη στο Νυρεμβέργη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Καρλσρούη και Νυρεμβέργη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Καρλσρούη προς το Νυρεμβέργη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Νυρεμβέργη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Καρλσρούη προς το Νυρεμβέργη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Νυρεμβέργη για να καλύψουν την απόσταση των 200 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Καρλσρούη-Νυρεμβέργη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Καρλσρούη στο Νυρεμβέργη;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Καρλσρούη προς το Νυρεμβέργη είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Καρλσρούη και Νυρεμβέργη είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Καρλσρούη Νυρεμβέργη. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Καρλσρούη; Πού θα φτάσω στο Νυρεμβέργη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Καρλσρούη

Karlsruhe
Χάρτης
Karlsruhe
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Καρλσρούη

Karlsruhe Hbf
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Νυρεμβέργη

Nuremberg
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Νυρεμβέργη

Nürnberg Hbf
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Καρλσρούη Νυρεμβέργη
Αναζήτηση διαμονής στο Νυρεμβέργη

Λεωφορείο Καρλσρούη Νυρεμβέργη

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Καρλσρούη-Νυρεμβέργη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Καρλσρούη και Νυρεμβέργη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Καρλσρούη και Νυρεμβέργη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Καρλσρούη-Νυρεμβέργη συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Καρλσρούη Νυρεμβέργη

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Καρλσρούη Νυρεμβέργη

Τρένα Καρλσρούη Νυρεμβέργη

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Καρλσρούη στο Νυρεμβέργη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Νυρεμβέργη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Καρλσρούη στο Νυρεμβέργη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Καρλσρούη και Νυρεμβέργη.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Καρλσρούη και Νυρεμβέργη, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Καρλσρούη προς το Νυρεμβέργη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Καρλσρούη προς Νυρεμβέργη

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Καρλσρούη Νυρεμβέργη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Καρλσρούη Νυρεμβέργη

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Καρλσρούη στο Νυρεμβέργη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Καρλσρούη προς Νυρεμβέργη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Καρλσρούη και Νυρεμβέργη, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Καρλσρούη και Νυρεμβέργη εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Καρλσρούη Νυρεμβέργη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Καρλσρούη Νυρεμβέργη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης