Προτεινόμενη διαδρομή
Λιβόρνο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Πίζα
Πίζα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λιβόρνο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Δείτε τιμές
Λιβόρνο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λιβόρνο στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λιβόρνο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λιβόρνο στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λιβόρνο και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, FlixBus, Ryanair, Air Europa ή Norwegian Air Shuttle), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λιβόρνο και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λιβόρνο - Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια.

Για το ταξίδι σας από το Λιβόρνο στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λιβόρνο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Λιβόρνο και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Λιβόρνο προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λιβόρνο στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λιβόρνο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λιβόρνο - Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Λιβόρνο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λιβόρνο με το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λιβόρνο στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λιβόρνο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Πόλη αναχώρησης
Λιβόρνο
Ιταλία
Τοσκάνη
Πόλη προορισμού
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Απόσταση
2862 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Λιβόρνο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Αναζήτηση διαμονής στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λιβόρνο στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λιβόρνο στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λιβόρνο και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, FlixBus, Ryanair, Air Europa ή Norwegian Air Shuttle, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λιβόρνο και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λιβόρνο και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λιβόρνο στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Λιβόρνο και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Λιβόρνο και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Λιβόρνο-Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Λιβόρνο προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια για να καλύψουν την απόσταση των 2862 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λιβόρνο στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Λιβόρνο-Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Λιβόρνο και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λιβόρνο-Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Λιβόρνο - Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Λιβόρνο στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Λιβόρνο και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Λιβόρνο και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Λιβόρνο και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λιβόρνο προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Λιβόρνο και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2862 km μεταξύ Λιβόρνο και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Λιβόρνο προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Λιβόρνο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Λιβόρνο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λιβόρνο; Πού θα φτάσω στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;

Λιμένες αναχώρησης στο Λιβόρνο

Livorno Ferries
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λιβόρνο

Livorno Stazione FS
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Λιβόρνο

Livorno Centrale
Χάρτης
Quercianella-Sonnino
Χάρτης
Antignano
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Gran Canaria
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λιβόρνο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Αναζήτηση διαμονής στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Πλοία Λιβόρνο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Λιβόρνο προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Λιβόρνο προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Λιβόρνο και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Λιβόρνο για το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λιβόρνο - Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Λιβόρνο και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Εταιρείες πλοίων Λιβόρνο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Grimaldi Lines
Grimaldi Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λιβόρνο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Λεωφορείο Λιβόρνο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Λιβόρνο-Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Λιβόρνο προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Λιβόρνο από Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Λιβόρνο-Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Λιβόρνο-Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Λιβόρνο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λιβόρνο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Τρένα Λιβόρνο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Λιβόρνο και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Λιβόρνο προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Λιβόρνο προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Λιβόρνο προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Λιβόρνο προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λιβόρνο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Πτήσεις Λιβόρνο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Αεροπορικές εταιρείες Λιβόρνο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Ryanair
Ryanair
Air Europa
Air Europa
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Λιβόρνο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης