Λιβόρνο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Βιτόρια
Βιτόρια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λιβόρνο στο Βιτόρια;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λιβόρνο από το Βιτόρια και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λιβόρνο στο Βιτόρια, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λιβόρνο και Βιτόρια, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Grimaldi Lines, Renfe, Blablacar ή ALSA), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λιβόρνο και Βιτόρια, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λιβόρνο - Βιτόρια.

Για το ταξίδι σας από το Λιβόρνο στο Βιτόρια, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λιβόρνο Βιτόρια με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Λιβόρνο και Βιτόρια είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Λιβόρνο προς Βιτόρια

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λιβόρνο στο Βιτόρια, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λιβόρνο Βιτόρια με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λιβόρνο - Βιτόρια είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λιβόρνο στο Βιτόρια για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λιβόρνο Βιτόρια

Πόλη αναχώρησης
Λιβόρνο
Ιταλία
Τοσκάνη
Πόλη προορισμού
Βιτόρια
Ισπανία
Απόσταση
1054 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Λιβόρνο Βιτόρια
Αναζήτηση διαμονής στο Βιτόρια
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λιβόρνο στο Βιτόρια με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λιβόρνο στο Βιτόρια με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λιβόρνο και Βιτόρια που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Grimaldi Lines, Renfe, Blablacar ή ALSA, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λιβόρνο και Βιτόρια με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λιβόρνο και Βιτόρια

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Λιβόρνο στο Βιτόρια;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Λιβόρνο και Βιτόρια αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Άνεση Το πλοίο Λιβόρνο-Βιτόρια προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Βιτόρια από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Λιβόρνο και Βιτόρια μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Βιτόρια.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Λιβόρνο και Βιτόρια μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Βιτόρια.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λιβόρνο στο Βιτόρια;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Λιβόρνο προς το Βιτόρια είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Βιτόρια (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Λιβόρνο και Βιτόρια, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Λιβόρνο-Βιτόρια μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Λιβόρνο προς το Βιτόρια είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βιτόρια για να καλύψουν την απόσταση των 1054 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λιβόρνο στο Βιτόρια;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Λιβόρνο-Βιτόρια θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Λιβόρνο και Βιτόρια προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λιβόρνο-Βιτόρια μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Λιβόρνο - Βιτόρια μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λιβόρνο; Πού θα φτάσω στο Βιτόρια;

Λιμένες αναχώρησης στο Λιβόρνο

Livorno Ferries
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βιτόρια

Vitoria
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βιτόρια

Vitoria/Gasteiz
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λιβόρνο Βιτόρια
Αναζήτηση διαμονής στο Βιτόρια

Πλοία Λιβόρνο Βιτόρια

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Λιβόρνο και Βιτόρια προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Λιβόρνο για το Βιτόρια μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λιβόρνο - Βιτόρια στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Λιβόρνο προς Βιτόρια ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Λιβόρνο και Βιτόρια. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Λιβόρνο και Βιτόρια και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Βιτόρια με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Λιβόρνο Βιτόρια

Grimaldi Lines
Grimaldi Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λιβόρνο Βιτόρια

Λεωφορείο Λιβόρνο Βιτόρια

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Λιβόρνο-Βιτόρια, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Λιβόρνο και Βιτόρια είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Λιβόρνο-Βιτόρια ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Λιβόρνο προς Βιτόρια στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Λιβόρνο από Βιτόρια ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Βιτόρια, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Λιβόρνο Βιτόρια

ALSA
ALSA
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λιβόρνο Βιτόρια

Τρένα Λιβόρνο Βιτόρια

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Λιβόρνο στο Βιτόρια εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Βιτόρια είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Λιβόρνο προς το Βιτόρια τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Λιβόρνο και Βιτόρια, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Λιβόρνο στο Βιτόρια. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Λιβόρνο και Βιτόρια.

Εταιρείες τρένων από Λιβόρνο προς Βιτόρια

Renfe
Renfe
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λιβόρνο Βιτόρια

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης