Προτεινόμενη διαδρομή
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Στουτγάρδη
Στουτγάρδη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Καρλσρούη
Καρλσρούη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Mulhouse
Mulhouse
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Καρλσρούη
Καρλσρούη
Δείτε τιμές
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βασιλεία
Βασιλεία
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Καρλσρούη
Καρλσρούη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Καρλσρούη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια από το Καρλσρούη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Καρλσρούη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Καρλσρούη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, ADAC PostBus ή Hellö), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Καρλσρούη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια - Καρλσρούη.

Για το ταξίδι σας από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Καρλσρούη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς Καρλσρούη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Καρλσρούη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Καρλσρούη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια - Καρλσρούη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Καρλσρούη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με το Καρλσρούη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Καρλσρούη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Καρλσρούη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Καρλσρούη

Πόλη αναχώρησης
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Πόλη προορισμού
Καρλσρούη
Γερμανία
Μπάντεν-Βυρτεμβέργη
Απόσταση
3083 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Καρλσρούη
Αναζήτηση διαμονής στο Καρλσρούη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Καρλσρούη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Καρλσρούη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Καρλσρούη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, ADAC PostBus ή Hellö, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Καρλσρούη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Καρλσρούη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Καρλσρούη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Καρλσρούη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Καρλσρούη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Καρλσρούη είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια-Καρλσρούη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Καρλσρούη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Καρλσρούη για να καλύψουν την απόσταση των 3083 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Καρλσρούη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Καρλσρούη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 3083 km μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Καρλσρούη.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Καρλσρούη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Καρλσρούη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Καρλσρούη έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Καρλσρούη;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Καρλσρούη προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Καρλσρούη προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια-Καρλσρούη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια - Καρλσρούη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια; Πού θα φτάσω στο Καρλσρούη;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Gran Canaria
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Καρλσρούη

Karlsruhe
Χάρτης
Karlsruhe
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Καρλσρούη

Karlsruhe Hbf
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Καρλσρούη
Αναζήτηση διαμονής στο Καρλσρούη

Λεωφορείο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Καρλσρούη

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια από Καρλσρούη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Καρλσρούη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια-Καρλσρούη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς Καρλσρούη στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια-Καρλσρούη συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Καρλσρούη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Καρλσρούη

ADAC PostBus
ADAC PostBus
Hellö
Hellö
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Καρλσρούη

Τρένα Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Καρλσρούη

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Καρλσρούη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Καρλσρούη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα τρένα μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Καρλσρούη είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Καρλσρούη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Καρλσρούη.

Εταιρείες τρένων από Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς Καρλσρούη

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
SNCF
SNCF
FlixTrain
FlixTrain
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Καρλσρούη

Πτήσεις Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Καρλσρούη

Αεροπορικές εταιρείες Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Καρλσρούη

Air Berlin
Air Berlin
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Lufthansa
Lufthansa
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
TUIfly
TUIfly
Germanwings
Germanwings
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Καρλσρούη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης