Προτεινόμενη διαδρομή
Λαμέτσια Τέρμε
Ταξιδέψτε απευθείας στο Παλέρμο με Carpooling, λεωφορείο
Παλέρμο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λαμέτσια Τέρμε
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Villa San Giovanni
Villa San Giovanni
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Παλέρμο
Παλέρμο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λαμέτσια Τέρμε στο Παλέρμο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λαμέτσια Τέρμε από το Παλέρμο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λαμέτσια Τέρμε στο Παλέρμο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λαμέτσια Τέρμε και Παλέρμο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Blablacar, FlixBus ή Trenitalia), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λαμέτσια Τέρμε και Παλέρμο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λαμέτσια Τέρμε - Παλέρμο.

Για το ταξίδι σας από το Λαμέτσια Τέρμε στο Παλέρμο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Λαμέτσια Τέρμε προς Παλέρμο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λαμέτσια Τέρμε στο Παλέρμο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λαμέτσια Τέρμε Παλέρμο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λαμέτσια Τέρμε - Παλέρμο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Λαμέτσια Τέρμε Παλέρμο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Λαμέτσια Τέρμε και Παλέρμο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Παλέρμο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Λαμέτσια Τέρμε είτε στο Παλέρμο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λαμέτσια Τέρμε στο Παλέρμο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λαμέτσια Τέρμε Παλέρμο

Πόλη αναχώρησης
Λαμέτσια Τέρμε
Ιταλία
Καλαβρία
Πόλη προορισμού
Παλέρμο
Ιταλία
Σικελία
Απόσταση
274 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Λαμέτσια Τέρμε Παλέρμο
Αναζήτηση διαμονής στο Παλέρμο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λαμέτσια Τέρμε στο Παλέρμο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λαμέτσια Τέρμε στο Παλέρμο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λαμέτσια Τέρμε και Παλέρμο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Blablacar, FlixBus ή Trenitalia, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λαμέτσια Τέρμε και Παλέρμο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λαμέτσια Τέρμε και Παλέρμο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λαμέτσια Τέρμε στο Παλέρμο;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Λαμέτσια Τέρμε και Παλέρμο προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λαμέτσια Τέρμε-Παλέρμο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Λαμέτσια Τέρμε στο Παλέρμο;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Λαμέτσια Τέρμε προς το Παλέρμο είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λαμέτσια Τέρμε στο Παλέρμο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Λαμέτσια Τέρμε και Παλέρμο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Λαμέτσια Τέρμε-Παλέρμο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λαμέτσια Τέρμε; Πού θα φτάσω στο Παλέρμο;

Σταθμοί αναχώρησης στο Λαμέτσια Τέρμε

Lamezia Terme Centrale
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Παλέρμο

Palermo (Sicily)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Παλέρμο

Palermo Centrale
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λαμέτσια Τέρμε Παλέρμο
Αναζήτηση διαμονής στο Παλέρμο

Λεωφορείο Λαμέτσια Τέρμε Παλέρμο

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Λαμέτσια Τέρμε και Παλέρμο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Παλέρμο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Λαμέτσια Τέρμε-Παλέρμο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Λαμέτσια Τέρμε προς Παλέρμο στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Λαμέτσια Τέρμε-Παλέρμο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Λαμέτσια Τέρμε Παλέρμο

FlixBus
FlixBus
Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λαμέτσια Τέρμε Παλέρμο

Τρένα Λαμέτσια Τέρμε Παλέρμο

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Λαμέτσια Τέρμε στο Παλέρμο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Παλέρμο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Λαμέτσια Τέρμε προς το Παλέρμο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Λαμέτσια Τέρμε προς το Παλέρμο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Λαμέτσια Τέρμε προς Παλέρμο

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λαμέτσια Τέρμε Παλέρμο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Λαμέτσια Τέρμε Παλέρμο

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Λαμέτσια Τέρμε στο Παλέρμο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Λαμέτσια Τέρμε προς Παλέρμο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Λαμέτσια Τέρμε και Παλέρμο εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Λαμέτσια Τέρμε Παλέρμο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Λαμέτσια Τέρμε Παλέρμο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης