Προτεινόμενη διαδρομή
Λαμέτσια Τέρμε
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μεσίνα με Carpooling, λεωφορείο
Μεσίνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λαμέτσια Τέρμε
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Villa San Giovanni
Villa San Giovanni
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, πλοίο για Μεσίνα
Μεσίνα
Δείτε τιμές
Λαμέτσια Τέρμε
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ρέτζιο Καλάμπρια
Ρέτζιο Καλάμπρια
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μεσίνα
Μεσίνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λαμέτσια Τέρμε στο Μεσίνα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λαμέτσια Τέρμε από το Μεσίνα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λαμέτσια Τέρμε στο Μεσίνα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λαμέτσια Τέρμε και Μεσίνα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Trenitalia, FlixBus, Liberty Lines ή Meridiano Lines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λαμέτσια Τέρμε και Μεσίνα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λαμέτσια Τέρμε - Μεσίνα.

Για το ταξίδι σας από το Λαμέτσια Τέρμε στο Μεσίνα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λαμέτσια Τέρμε Μεσίνα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Λαμέτσια Τέρμε και Μεσίνα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Λαμέτσια Τέρμε προς Μεσίνα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λαμέτσια Τέρμε στο Μεσίνα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λαμέτσια Τέρμε Μεσίνα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λαμέτσια Τέρμε - Μεσίνα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Λαμέτσια Τέρμε Μεσίνα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Λαμέτσια Τέρμε και Μεσίνα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μεσίνα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Λαμέτσια Τέρμε είτε στο Μεσίνα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λαμέτσια Τέρμε στο Μεσίνα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λαμέτσια Τέρμε Μεσίνα

Πόλη αναχώρησης
Λαμέτσια Τέρμε
Ιταλία
Καλαβρία
Πόλη προορισμού
Μεσίνα
Ιταλία
Σικελία
Απόσταση
109 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Λαμέτσια Τέρμε Μεσίνα
Αναζήτηση διαμονής στο Μεσίνα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λαμέτσια Τέρμε στο Μεσίνα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λαμέτσια Τέρμε στο Μεσίνα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λαμέτσια Τέρμε και Μεσίνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Trenitalia, FlixBus, Liberty Lines ή Meridiano Lines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λαμέτσια Τέρμε και Μεσίνα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λαμέτσια Τέρμε και Μεσίνα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Λαμέτσια Τέρμε στο Μεσίνα;
Άνεση Το πλοίο Λαμέτσια Τέρμε-Μεσίνα προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Μεσίνα από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Λαμέτσια Τέρμε και Μεσίνα μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Μεσίνα.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λαμέτσια Τέρμε στο Μεσίνα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Λαμέτσια Τέρμε προς το Μεσίνα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μεσίνα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Λαμέτσια Τέρμε-Μεσίνα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λαμέτσια Τέρμε στο Μεσίνα;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Λαμέτσια Τέρμε και Μεσίνα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λαμέτσια Τέρμε-Μεσίνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Λαμέτσια Τέρμε στο Μεσίνα;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Λαμέτσια Τέρμε στο Μεσίνα είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Λαμέτσια Τέρμε προς το Μεσίνα μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λαμέτσια Τέρμε; Πού θα φτάσω στο Μεσίνα;

Σταθμοί αναχώρησης στο Λαμέτσια Τέρμε

Lamezia Terme Centrale
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Μεσίνα

Messina
Χάρτης
Messina Caronte Tourist Ferries
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μεσίνα

Messina
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μεσίνα

Messina Centrale + Messina Marittima
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λαμέτσια Τέρμε Μεσίνα
Αναζήτηση διαμονής στο Μεσίνα

Πλοία Λαμέτσια Τέρμε Μεσίνα

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Λαμέτσια Τέρμε για το Μεσίνα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λαμέτσια Τέρμε - Μεσίνα στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Λαμέτσια Τέρμε και Μεσίνα προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Λαμέτσια Τέρμε προς Μεσίνα ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Εταιρείες πλοίων Λαμέτσια Τέρμε Μεσίνα

Liberty Lines
Liberty Lines
Meridiano Lines
Meridiano Lines
Metromare
Metromare
Caronte & Tourist
Caronte & Tourist
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λαμέτσια Τέρμε Μεσίνα

Λεωφορείο Λαμέτσια Τέρμε Μεσίνα

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Λαμέτσια Τέρμε από Μεσίνα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μεσίνα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Λαμέτσια Τέρμε και Μεσίνα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Λαμέτσια Τέρμε-Μεσίνα συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Λαμέτσια Τέρμε Μεσίνα

Trenitalia
Trenitalia
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λαμέτσια Τέρμε Μεσίνα

Τρένα Λαμέτσια Τέρμε Μεσίνα

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Λαμέτσια Τέρμε προς το Μεσίνα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Λαμέτσια Τέρμε στο Μεσίνα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Λαμέτσια Τέρμε και Μεσίνα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Λαμέτσια Τέρμε και Μεσίνα, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Λαμέτσια Τέρμε προς Μεσίνα

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λαμέτσια Τέρμε Μεσίνα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Λαμέτσια Τέρμε Μεσίνα

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λαμέτσια Τέρμε και Μεσίνα, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Λαμέτσια Τέρμε στο Μεσίνα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Λαμέτσια Τέρμε προς Μεσίνα, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Λαμέτσια Τέρμε και Μεσίνα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Λαμέτσια Τέρμε Μεσίνα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Λαμέτσια Τέρμε Μεσίνα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης