Προτεινόμενη διαδρομή
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ρόστοκ με λεωφορείο
Ρόστοκ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο για Λούμπεκ
Λούμπεκ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Ρόστοκ
Ρόστοκ
Δείτε τιμές
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο για Μάλμο
Μάλμο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Ρόστοκ
Ρόστοκ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κοπενχάγη στο Ρόστοκ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κοπενχάγη από το Ρόστοκ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κοπενχάγη στο Ρόστοκ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κοπενχάγη και Ρόστοκ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Danske StatsBaner (DSB), Deutsche Bahn, SJ, FlixBus ή IC Bus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κοπενχάγη και Ρόστοκ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κοπενχάγη - Ρόστοκ.

Για το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο Ρόστοκ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Κοπενχάγη Ρόστοκ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Κοπενχάγη και Ρόστοκ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Κοπενχάγη προς Ρόστοκ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κοπενχάγη στο Ρόστοκ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κοπενχάγη Ρόστοκ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κοπενχάγη - Ρόστοκ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Κοπενχάγη Ρόστοκ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Κοπενχάγη και Ρόστοκ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ρόστοκ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Κοπενχάγη είτε στο Ρόστοκ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κοπενχάγη στο Ρόστοκ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κοπενχάγη Ρόστοκ

Πόλη αναχώρησης
Κοπενχάγη
Δανία
Πόλη προορισμού
Ρόστοκ
Γερμανία
Mecklenburg-Vorpommern
Απόσταση
179 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Κοπενχάγη Ρόστοκ
Αναζήτηση διαμονής στο Ρόστοκ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο Ρόστοκ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο Ρόστοκ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κοπενχάγη και Ρόστοκ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Danske StatsBaner (DSB), Deutsche Bahn, SJ, FlixBus ή IC Bus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κοπενχάγη και Ρόστοκ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κοπενχάγη και Ρόστοκ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Κοπενχάγη στο Ρόστοκ;
Άνεση Το πλοίο Κοπενχάγη-Ρόστοκ προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ρόστοκ από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Κοπενχάγη και Ρόστοκ μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Ρόστοκ.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κοπενχάγη στο Ρόστοκ;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Κοπενχάγη και Ρόστοκ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κοπενχάγη-Ρόστοκ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Κοπενχάγη στο Ρόστοκ;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Κοπενχάγη στο Ρόστοκ είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Κοπενχάγη προς το Ρόστοκ μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κοπενχάγη στο Ρόστοκ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κοπενχάγη προς το Ρόστοκ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ρόστοκ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Κοπενχάγη-Ρόστοκ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κοπενχάγη; Πού θα φτάσω στο Ρόστοκ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κοπενχάγη

Köbenhavns Lufthavn
Χάρτης
Köbenhavn Ingerslevsgade
Χάρτης
Kobenhavn
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Κοπενχάγη

København H
Χάρτης
Copenhagen
Χάρτης
Österport
Χάρτης
Valby St.
Χάρτης
Nørreport St.
Χάρτης
Ny Ellebjerg St.
Χάρτης
Københavns Lufthavn Kastrup
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ρόστοκ

Rostack Seehafen
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ρόστοκ

Rostock, ZOB
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κοπενχάγη Ρόστοκ
Αναζήτηση διαμονής στο Ρόστοκ

Πλοία Κοπενχάγη Ρόστοκ

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κοπενχάγη και Ρόστοκ. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κοπενχάγη και Ρόστοκ προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Κοπενχάγη και Ρόστοκ. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κοπενχάγη και Ρόστοκ και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ρόστοκ με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Κοπενχάγη Ρόστοκ

Scandlines
Scandlines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κοπενχάγη Ρόστοκ

Λεωφορείο Κοπενχάγη Ρόστοκ

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Κοπενχάγη-Ρόστοκ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Κοπενχάγη και Ρόστοκ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κοπενχάγη-Ρόστοκ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κοπενχάγη προς Ρόστοκ στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Κοπενχάγη Ρόστοκ

FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κοπενχάγη Ρόστοκ

Τρένα Κοπενχάγη Ρόστοκ

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κοπενχάγη στο Ρόστοκ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ρόστοκ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Κοπενχάγη στο Ρόστοκ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Κοπενχάγη και Ρόστοκ.

Τα τρένα μεταξύ Κοπενχάγη και Ρόστοκ είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Κοπενχάγη προς Ρόστοκ

Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
SJ
SJ
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κοπενχάγη Ρόστοκ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Κοπενχάγη Ρόστοκ

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Κοπενχάγη και Ρόστοκ εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Κοπενχάγη και Ρόστοκ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Κοπενχάγη Ρόστοκ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Κοπενχάγη Ρόστοκ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης