Προτεινόμενη διαδρομή
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Νυρεμβέργη με αεροπορικά, λεωφορείο, τρένο
Νυρεμβέργη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, τρένο για Βερολίνο
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, τρένο, Carpooling για Νυρεμβέργη
Νυρεμβέργη
Δείτε τιμές
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Νυρεμβέργη
Νυρεμβέργη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κοπενχάγη στο Νυρεμβέργη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κοπενχάγη από το Νυρεμβέργη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κοπενχάγη στο Νυρεμβέργη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κοπενχάγη και Νυρεμβέργη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, ÖBB, Danske StatsBaner (DSB), FlixBus ή ADAC PostBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κοπενχάγη και Νυρεμβέργη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κοπενχάγη - Νυρεμβέργη.

Για το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο Νυρεμβέργη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κοπενχάγη προς Νυρεμβέργη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κοπενχάγη στο Νυρεμβέργη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κοπενχάγη Νυρεμβέργη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κοπενχάγη - Νυρεμβέργη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κοπενχάγη Νυρεμβέργη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κοπενχάγη με το Νυρεμβέργη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Νυρεμβέργη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Κοπενχάγη Νυρεμβέργη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Κοπενχάγη και Νυρεμβέργη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Νυρεμβέργη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Κοπενχάγη είτε στο Νυρεμβέργη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κοπενχάγη στο Νυρεμβέργη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κοπενχάγη Νυρεμβέργη

Πόλη αναχώρησης
Κοπενχάγη
Δανία
Πόλη προορισμού
Νυρεμβέργη
Γερμανία
Βαυαρία
Απόσταση
699 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά, λεωφορείο και τρένο
Αναζήτηση εισιτηρίων Κοπενχάγη Νυρεμβέργη
Αναζήτηση διαμονής στο Νυρεμβέργη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο Νυρεμβέργη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο Νυρεμβέργη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κοπενχάγη και Νυρεμβέργη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, ÖBB, Danske StatsBaner (DSB), FlixBus ή ADAC PostBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κοπενχάγη και Νυρεμβέργη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κοπενχάγη και Νυρεμβέργη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κοπενχάγη στο Νυρεμβέργη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κοπενχάγη και Νυρεμβέργη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κοπενχάγη προς το Νυρεμβέργη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Νυρεμβέργη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Κοπενχάγη-Νυρεμβέργη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κοπενχάγη προς το Νυρεμβέργη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Νυρεμβέργη για να καλύψουν την απόσταση των 699 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κοπενχάγη στο Νυρεμβέργη;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Κοπενχάγη και Νυρεμβέργη προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Κοπενχάγη προς το Νυρεμβέργη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κοπενχάγη-Νυρεμβέργη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κοπενχάγη - Νυρεμβέργη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κοπενχάγη προς το Νυρεμβέργη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κοπενχάγη και Νυρεμβέργη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 699 km μεταξύ Κοπενχάγη και Νυρεμβέργη.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κοπενχάγη προς το Νυρεμβέργη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Νυρεμβέργη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Κοπενχάγη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κοπενχάγη προς το Νυρεμβέργη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Κοπενχάγη στο Νυρεμβέργη;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Κοπενχάγη στο Νυρεμβέργη είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Κοπενχάγη προς το Νυρεμβέργη είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Κοπενχάγη προς το Νυρεμβέργη μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κοπενχάγη; Πού θα φτάσω στο Νυρεμβέργη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κοπενχάγη

Kobenhavn
Χάρτης
Köbenhavns Lufthavn
Χάρτης
Köbenhavn Ingerslevsgade
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Κοπενχάγη

København H
Χάρτης
Copenhagen
Χάρτης
Österport
Χάρτης
Valby St.
Χάρτης
Nørreport St.
Χάρτης
Ny Ellebjerg St.
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κοπενχάγη

Copenhagen
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Νυρεμβέργη

Nuremberg
Χάρτης
Nürnberg
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Νυρεμβέργη

Nürnberg Hbf
Χάρτης
Nürnberg Ostring
Χάρτης
Nürnberg Rothenburger Str.
Χάρτης
Nürnberg-Dürrenhof
Χάρτης
Nürnberg-Laufamholz
Χάρτης
Nürnberg-Mögeldorf
Χάρτης
Nürnberg-Rehhof
Χάρτης
Nürnberg-Steinbühl
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Νυρεμβέργη

Metropolitan Area
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κοπενχάγη Νυρεμβέργη
Αναζήτηση διαμονής στο Νυρεμβέργη

Λεωφορείο Κοπενχάγη Νυρεμβέργη

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Κοπενχάγη-Νυρεμβέργη συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κοπενχάγη-Νυρεμβέργη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κοπενχάγη προς Νυρεμβέργη στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Κοπενχάγη και Νυρεμβέργη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Κοπενχάγη-Νυρεμβέργη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Κοπενχάγη Νυρεμβέργη

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Hellö
Hellö
Eurolines
Eurolines
IC Bus
IC Bus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κοπενχάγη Νυρεμβέργη

Τρένα Κοπενχάγη Νυρεμβέργη

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Κοπενχάγη προς το Νυρεμβέργη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Κοπενχάγη στο Νυρεμβέργη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Κοπενχάγη και Νυρεμβέργη.

Τα τρένα μεταξύ Κοπενχάγη και Νυρεμβέργη είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Τα τρένα μεταξύ Κοπενχάγη και Νυρεμβέργη είναι εξοπλισμένα με ράμπες και αποκλειστικές θέσεις για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων και επιβάτες με μειωμένη κινητικότητα. Οι ταξιδιώτες με αναπηρία ενθαρρύνονται να επικοινωνούν με την υπηρεσία βοήθειας πριν από το ταξίδι για πρόσθετη βοήθεια και βέλτιστη φροντίδα στο Κοπενχάγη.

Εταιρείες τρένων από Κοπενχάγη προς Νυρεμβέργη

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κοπενχάγη Νυρεμβέργη

Πτήσεις Κοπενχάγη Νυρεμβέργη

Αεροπορικές εταιρείες Κοπενχάγη Νυρεμβέργη

Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Germanwings
Germanwings
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Easyjet
Easyjet
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Αναζήτηση για πτήσεις Κοπενχάγη Νυρεμβέργη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Κοπενχάγη Νυρεμβέργη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Κοπενχάγη και Νυρεμβέργη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κοπενχάγη και Νυρεμβέργη, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Κοπενχάγη και Νυρεμβέργη εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Κοπενχάγη Νυρεμβέργη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Κοπενχάγη Νυρεμβέργη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης