Προτεινόμενη διαδρομή
Κλουζ-Ναπόκα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling για Βιέννη
Βιέννη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Χαϊδελβέργη
Χαϊδελβέργη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κλουζ-Ναπόκα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Χαϊδελβέργη με λεωφορείο
Χαϊδελβέργη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κλουζ-Ναπόκα στο Χαϊδελβέργη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κλουζ-Ναπόκα από το Χαϊδελβέργη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κλουζ-Ναπόκα στο Χαϊδελβέργη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Χαϊδελβέργη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, Blablacar, FlixBus ή Tarom), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Χαϊδελβέργη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κλουζ-Ναπόκα - Χαϊδελβέργη.

Για το ταξίδι σας από το Κλουζ-Ναπόκα στο Χαϊδελβέργη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κλουζ-Ναπόκα προς Χαϊδελβέργη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κλουζ-Ναπόκα στο Χαϊδελβέργη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κλουζ-Ναπόκα Χαϊδελβέργη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κλουζ-Ναπόκα - Χαϊδελβέργη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κλουζ-Ναπόκα Χαϊδελβέργη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κλουζ-Ναπόκα με το Χαϊδελβέργη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Χαϊδελβέργη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κλουζ-Ναπόκα στο Χαϊδελβέργη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κλουζ-Ναπόκα Χαϊδελβέργη

Πόλη αναχώρησης
Κλουζ-Ναπόκα
Ρουμανία
Πόλη προορισμού
Χαϊδελβέργη
Γερμανία
Μπάντεν-Βυρτεμβέργη
Απόσταση
1144 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κλουζ-Ναπόκα Χαϊδελβέργη
Αναζήτηση διαμονής στο Χαϊδελβέργη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κλουζ-Ναπόκα στο Χαϊδελβέργη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κλουζ-Ναπόκα στο Χαϊδελβέργη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Χαϊδελβέργη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, Blablacar, FlixBus ή Tarom, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Χαϊδελβέργη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Χαϊδελβέργη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κλουζ-Ναπόκα στο Χαϊδελβέργη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κλουζ-Ναπόκα προς το Χαϊδελβέργη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Χαϊδελβέργη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Χαϊδελβέργη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Κλουζ-Ναπόκα-Χαϊδελβέργη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κλουζ-Ναπόκα προς το Χαϊδελβέργη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Χαϊδελβέργη για να καλύψουν την απόσταση των 1144 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κλουζ-Ναπόκα στο Χαϊδελβέργη;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Κλουζ-Ναπόκα προς το Χαϊδελβέργη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Χαϊδελβέργη προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κλουζ-Ναπόκα-Χαϊδελβέργη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κλουζ-Ναπόκα - Χαϊδελβέργη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κλουζ-Ναπόκα προς το Χαϊδελβέργη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Χαϊδελβέργη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1144 km μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Χαϊδελβέργη.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κλουζ-Ναπόκα προς το Χαϊδελβέργη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κλουζ-Ναπόκα προς το Χαϊδελβέργη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Χαϊδελβέργη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Κλουζ-Ναπόκα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κλουζ-Ναπόκα; Πού θα φτάσω στο Χαϊδελβέργη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κλουζ-Ναπόκα

Cluj-Napoca (bus station Beta)
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κλουζ-Ναπόκα

Napoca
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Χαϊδελβέργη

Heidelberg, Hauptbahnhof
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Χαϊδελβέργη

Heidelberg Hbf
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κλουζ-Ναπόκα Χαϊδελβέργη
Αναζήτηση διαμονής στο Χαϊδελβέργη

Λεωφορείο Κλουζ-Ναπόκα Χαϊδελβέργη

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κλουζ-Ναπόκα-Χαϊδελβέργη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κλουζ-Ναπόκα προς Χαϊδελβέργη στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Χαϊδελβέργη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Χαϊδελβέργη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Χαϊδελβέργη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Κλουζ-Ναπόκα-Χαϊδελβέργη συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Κλουζ-Ναπόκα Χαϊδελβέργη

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κλουζ-Ναπόκα Χαϊδελβέργη

Τρένα Κλουζ-Ναπόκα Χαϊδελβέργη

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Χαϊδελβέργη, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κλουζ-Ναπόκα στο Χαϊδελβέργη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Χαϊδελβέργη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Κλουζ-Ναπόκα στο Χαϊδελβέργη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Κλουζ-Ναπόκα και Χαϊδελβέργη.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κλουζ-Ναπόκα προς το Χαϊδελβέργη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Κλουζ-Ναπόκα προς Χαϊδελβέργη

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κλουζ-Ναπόκα Χαϊδελβέργη

Πτήσεις Κλουζ-Ναπόκα Χαϊδελβέργη

Αεροπορικές εταιρείες Κλουζ-Ναπόκα Χαϊδελβέργη

Tarom
Tarom
Αναζήτηση για πτήσεις Κλουζ-Ναπόκα Χαϊδελβέργη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης