Προτεινόμενη διαδρομή
Κλερμόν-Φεράν
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Γενεύη
Γενεύη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λαμέτσια Τέρμε
Λαμέτσια Τέρμε
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κλερμόν-Φεράν
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Τορίνο
Τορίνο
Ταξιδέψτε με τρένο, αεροπορικά, Carpooling για Λαμέτσια Τέρμε
Λαμέτσια Τέρμε
Δείτε τιμές
Κλερμόν-Φεράν
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, Carpooling για Λαμέτσια Τέρμε
Λαμέτσια Τέρμε
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κλερμόν-Φεράν στο Λαμέτσια Τέρμε;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κλερμόν-Φεράν από το Λαμέτσια Τέρμε και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κλερμόν-Φεράν στο Λαμέτσια Τέρμε, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Λαμέτσια Τέρμε, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, ALSA, Blablabus, FlixBus ή Swiss International Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Λαμέτσια Τέρμε, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κλερμόν-Φεράν - Λαμέτσια Τέρμε.

Για το ταξίδι σας από το Κλερμόν-Φεράν στο Λαμέτσια Τέρμε, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κλερμόν-Φεράν προς Λαμέτσια Τέρμε

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κλερμόν-Φεράν στο Λαμέτσια Τέρμε, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κλερμόν-Φεράν Λαμέτσια Τέρμε με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κλερμόν-Φεράν - Λαμέτσια Τέρμε είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κλερμόν-Φεράν Λαμέτσια Τέρμε

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κλερμόν-Φεράν με το Λαμέτσια Τέρμε, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λαμέτσια Τέρμε σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κλερμόν-Φεράν στο Λαμέτσια Τέρμε για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κλερμόν-Φεράν Λαμέτσια Τέρμε

Πόλη αναχώρησης
Κλερμόν-Φεράν
Γαλλία
Auvergne
Πόλη προορισμού
Λαμέτσια Τέρμε
Ιταλία
Καλαβρία
Απόσταση
1322 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κλερμόν-Φεράν Λαμέτσια Τέρμε
Αναζήτηση διαμονής στο Λαμέτσια Τέρμε
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κλερμόν-Φεράν στο Λαμέτσια Τέρμε με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κλερμόν-Φεράν στο Λαμέτσια Τέρμε με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Λαμέτσια Τέρμε που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, ALSA, Blablabus, FlixBus ή Swiss International Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Λαμέτσια Τέρμε με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Λαμέτσια Τέρμε

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κλερμόν-Φεράν στο Λαμέτσια Τέρμε;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κλερμόν-Φεράν προς το Λαμέτσια Τέρμε είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Λαμέτσια Τέρμε (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Λαμέτσια Τέρμε, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Κλερμόν-Φεράν-Λαμέτσια Τέρμε μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κλερμόν-Φεράν προς το Λαμέτσια Τέρμε είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Λαμέτσια Τέρμε για να καλύψουν την απόσταση των 1322 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κλερμόν-Φεράν στο Λαμέτσια Τέρμε;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Λαμέτσια Τέρμε προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Κλερμόν-Φεράν-Λαμέτσια Τέρμε θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κλερμόν-Φεράν-Λαμέτσια Τέρμε μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κλερμόν-Φεράν - Λαμέτσια Τέρμε μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κλερμόν-Φεράν προς το Λαμέτσια Τέρμε;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Λαμέτσια Τέρμε είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1322 km μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Λαμέτσια Τέρμε.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κλερμόν-Φεράν προς το Λαμέτσια Τέρμε, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κλερμόν-Φεράν προς το Λαμέτσια Τέρμε μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Λαμέτσια Τέρμε πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Κλερμόν-Φεράν νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κλερμόν-Φεράν; Πού θα φτάσω στο Λαμέτσια Τέρμε;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κλερμόν-Φεράν

Clermont Ferrand
Χάρτης
Clermont Ferrand Avenue de la Libération
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λαμέτσια Τέρμε

Lamezia Terme Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λαμέτσια Τέρμε

Lamezia Terme
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κλερμόν-Φεράν Λαμέτσια Τέρμε
Αναζήτηση διαμονής στο Λαμέτσια Τέρμε

Λεωφορείο Κλερμόν-Φεράν Λαμέτσια Τέρμε

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Κλερμόν-Φεράν-Λαμέτσια Τέρμε, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Λαμέτσια Τέρμε προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Λαμέτσια Τέρμε είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Λαμέτσια Τέρμε συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Λαμέτσια Τέρμε για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Κλερμόν-Φεράν Λαμέτσια Τέρμε

ALSA
ALSA
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κλερμόν-Φεράν Λαμέτσια Τέρμε

Τρένα Κλερμόν-Φεράν Λαμέτσια Τέρμε

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κλερμόν-Φεράν στο Λαμέτσια Τέρμε εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Λαμέτσια Τέρμε είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Κλερμόν-Φεράν στο Λαμέτσια Τέρμε. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Λαμέτσια Τέρμε.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Κλερμόν-Φεράν και Λαμέτσια Τέρμε, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Κλερμόν-Φεράν προς το Λαμέτσια Τέρμε, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Κλερμόν-Φεράν προς Λαμέτσια Τέρμε

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κλερμόν-Φεράν Λαμέτσια Τέρμε

Πτήσεις Κλερμόν-Φεράν Λαμέτσια Τέρμε

Αεροπορικές εταιρείες Κλερμόν-Φεράν Λαμέτσια Τέρμε

Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Alitalia
Alitalia
Ryanair
Ryanair
Air One
Air One
Meridiana
Meridiana
Easyjet
Easyjet
Blue Air
Blue Air
Αναζήτηση για πτήσεις Κλερμόν-Φεράν Λαμέτσια Τέρμε

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης