Προτεινόμενη διαδρομή
Καστελόριζο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Φάρο με αεροπορικά
Φάρο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Καστελόριζο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ρόδος
Ρόδος
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Φάρο
Φάρο
Δείτε τιμές
Καστελόριζο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Φάρο
Φάρο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Καστελόριζο στο Φάρο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Καστελόριζο από το Φάρο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Καστελόριζο στο Φάρο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Καστελόριζο και Φάρο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Comboios de Portugal CP, Blablabus, FlixBus, Rede Expressos ή Iberia), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Καστελόριζο και Φάρο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Καστελόριζο - Φάρο.

Για το ταξίδι σας από το Καστελόριζο στο Φάρο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Καστελόριζο Φάρο με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Καστελόριζο και Φάρο είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Καστελόριζο προς Φάρο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Καστελόριζο στο Φάρο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Καστελόριζο Φάρο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Καστελόριζο - Φάρο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Καστελόριζο Φάρο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Καστελόριζο με το Φάρο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Φάρο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Καστελόριζο στο Φάρο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Καστελόριζο Φάρο

Πόλη αναχώρησης
Καστελόριζο
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Πόλη προορισμού
Φάρο
Πορτογαλία
Απόσταση
3329 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Καστελόριζο Φάρο
Αναζήτηση διαμονής στο Φάρο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Καστελόριζο στο Φάρο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Καστελόριζο στο Φάρο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Καστελόριζο και Φάρο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Comboios de Portugal CP, Blablabus, FlixBus, Rede Expressos ή Iberia, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Καστελόριζο και Φάρο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Καστελόριζο και Φάρο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Καστελόριζο στο Φάρο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Καστελόριζο προς το Φάρο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Φάρο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Καστελόριζο και Φάρο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Καστελόριζο-Φάρο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Καστελόριζο προς το Φάρο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Φάρο για να καλύψουν την απόσταση των 3329 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Καστελόριζο στο Φάρο;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Άνεση Το πλοίο Καστελόριζο-Φάρο προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Φάρο από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Καστελόριζο και Φάρο μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Καστελόριζο και Φάρο μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Φάρο.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Καστελόριζο στο Φάρο;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Καστελόριζο και Φάρο προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Καστελόριζο και Φάρο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Καστελόριζο-Φάρο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Καστελόριζο - Φάρο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Καστελόριζο προς το Φάρο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Καστελόριζο και Φάρο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 3329 km μεταξύ Καστελόριζο και Φάρο.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Καστελόριζο προς το Φάρο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Καστελόριζο προς το Φάρο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Φάρο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Καστελόριζο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Καστελόριζο; Πού θα φτάσω στο Φάρο;

Λιμένες αναχώρησης στο Καστελόριζο

Kastelorizo
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Καστελόριζο

Kastelorizo
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Φάρο

Faro - Av. da Republica
Χάρτης
Faro - Aeroporto
Χάρτης
Faro
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Φάρο

Faro
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Φάρο

Faro
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Καστελόριζο Φάρο
Αναζήτηση διαμονής στο Φάρο

Πλοία Καστελόριζο Φάρο

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Καστελόριζο και Φάρο. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Καστελόριζο και Φάρο και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Φάρο με άλλο μέσο μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Καστελόριζο και Φάρο. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Καστελόριζο και Φάρο, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Καστελόριζο προς Φάρο ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Εταιρείες πλοίων Καστελόριζο Φάρο

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Καστελόριζο Φάρο

Λεωφορείο Καστελόριζο Φάρο

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Καστελόριζο και Φάρο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Καστελόριζο και Φάρο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Φάρο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Καστελόριζο από Φάρο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Φάρο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Καστελόριζο-Φάρο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Καστελόριζο Φάρο

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Rede Expressos
Rede Expressos
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Καστελόριζο Φάρο

Τρένα Καστελόριζο Φάρο

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Καστελόριζο στο Φάρο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Καστελόριζο και Φάρο.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Καστελόριζο στο Φάρο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Φάρο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα τρένα μεταξύ Καστελόριζο και Φάρο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Καστελόριζο προς το Φάρο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Καστελόριζο προς Φάρο

Comboios de Portugal CP
Comboios de Portugal CP
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Καστελόριζο Φάρο

Πτήσεις Καστελόριζο Φάρο

Αεροπορικές εταιρείες Καστελόριζο Φάρο

Iberia
Iberia
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
TAP Portugal
TAP Portugal
Air France
Air France
Transavia.com France
Transavia.com France
Easyjet
Easyjet
Olympic Air
Olympic Air
Air Berlin
Air Berlin
Aigle Azur
Aigle Azur
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Καστελόριζο Φάρο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης