Προτεινόμενη διαδρομή
Καλαμπάκα
Ταξιδέψτε με τρένο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Φάρο
Φάρο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Καλαμπάκα
Ταξιδέψτε με τρένο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λισσαβώνα
Λισσαβώνα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Φάρο
Φάρο
Δείτε τιμές
Καλαμπάκα
Ταξιδέψτε με τρένο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μαδρίτη
Μαδρίτη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Φάρο
Φάρο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Καλαμπάκα στο Φάρο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Καλαμπάκα από το Φάρο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Καλαμπάκα στο Φάρο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Καλαμπάκα και Φάρο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Hellenic Train, Comboios de Portugal CP, Blablabus, FlixBus ή Rede Expressos), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Καλαμπάκα και Φάρο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Καλαμπάκα - Φάρο.

Για το ταξίδι σας από το Καλαμπάκα στο Φάρο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Καλαμπάκα προς Φάρο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Καλαμπάκα στο Φάρο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Καλαμπάκα Φάρο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Καλαμπάκα - Φάρο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Καλαμπάκα Φάρο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Καλαμπάκα με το Φάρο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Φάρο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Καλαμπάκα στο Φάρο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Καλαμπάκα Φάρο

Πόλη αναχώρησης
Καλαμπάκα
Ελλάδα
Πόλη προορισμού
Φάρο
Πορτογαλία
Απόσταση
2583 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Καλαμπάκα Φάρο
Αναζήτηση διαμονής στο Φάρο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Καλαμπάκα στο Φάρο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Καλαμπάκα στο Φάρο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Καλαμπάκα και Φάρο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Hellenic Train, Comboios de Portugal CP, Blablabus, FlixBus ή Rede Expressos, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Καλαμπάκα και Φάρο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Καλαμπάκα και Φάρο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Καλαμπάκα στο Φάρο;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Καλαμπάκα-Φάρο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Καλαμπάκα και Φάρο προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Καλαμπάκα-Φάρο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Καλαμπάκα - Φάρο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Καλαμπάκα προς το Φάρο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Καλαμπάκα και Φάρο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2583 km μεταξύ Καλαμπάκα και Φάρο.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Καλαμπάκα προς το Φάρο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Φάρο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Καλαμπάκα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Καλαμπάκα Φάρο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Καλαμπάκα στο Φάρο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Καλαμπάκα και Φάρο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Καλαμπάκα και Φάρο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Καλαμπάκα-Φάρο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Καλαμπάκα προς το Φάρο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Φάρο για να καλύψουν την απόσταση των 2583 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Καλαμπάκα; Πού θα φτάσω στο Φάρο;

Σταθμοί αναχώρησης στο Καλαμπάκα

Kalambaka / Καλαμπάκα
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Φάρο

Faro - Av. da Republica
Χάρτης
Faro - Aeroporto
Χάρτης
Faro
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Φάρο

Faro
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Φάρο

Faro
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Καλαμπάκα Φάρο
Αναζήτηση διαμονής στο Φάρο

Λεωφορείο Καλαμπάκα Φάρο

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Καλαμπάκα και Φάρο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Φάρο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Καλαμπάκα-Φάρο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Καλαμπάκα-Φάρο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Καλαμπάκα προς Φάρο στη Vivanoda.

Η πολιτική επιστροφής χρημάτων για τα εισιτήρια λεωφορείου Καλαμπάκα-Φάρο διαφέρει ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων και την κατηγορία της κράτησης. Σε γενικές γραμμές, τα πολύ φθηνά εισιτήρια και οι ειδικές προσφορές δεν δικαιούνται επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης, αλλά ορισμένες εταιρείες προσφέρουν επιλογές μερικής επιστροφής χρημάτων ή αναβολής. Είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν αγοράσετε ένα εισιτήριο για Φάρο.

Εταιρείες λεωφορείων Καλαμπάκα Φάρο

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Rede Expressos
Rede Expressos
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Καλαμπάκα Φάρο

Τρένα Καλαμπάκα Φάρο

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Καλαμπάκα στο Φάρο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Φάρο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Καλαμπάκα προς το Φάρο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα τρένα μεταξύ Καλαμπάκα και Φάρο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Καλαμπάκα προς το Φάρο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Καλαμπάκα προς Φάρο

Hellenic Train
Hellenic Train
Comboios de Portugal CP
Comboios de Portugal CP
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Καλαμπάκα Φάρο

Πτήσεις Καλαμπάκα Φάρο

Αεροπορικές εταιρείες Καλαμπάκα Φάρο

Iberia
Iberia
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
TAP Portugal
TAP Portugal
Air Berlin
Air Berlin
Αναζήτηση για πτήσεις Καλαμπάκα Φάρο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης