Προτεινόμενη διαδρομή
Κάννες
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ντόρτμουντ
Ντόρτμουντ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κάννες
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Γενεύη
Γενεύη
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Ντόρτμουντ
Ντόρτμουντ
Δείτε τιμές
Κάννες
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ντόρτμουντ
Ντόρτμουντ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κάννες στο Ντόρτμουντ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κάννες από το Ντόρτμουντ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κάννες στο Ντόρτμουντ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κάννες και Ντόρτμουντ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Thalys, TGV Lyria, Thello, Eurolines CH ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κάννες και Ντόρτμουντ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κάννες - Ντόρτμουντ.

Για το ταξίδι σας από το Κάννες στο Ντόρτμουντ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κάννες προς Ντόρτμουντ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κάννες στο Ντόρτμουντ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κάννες Ντόρτμουντ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κάννες - Ντόρτμουντ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Κάννες Ντόρτμουντ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Κάννες και Ντόρτμουντ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ντόρτμουντ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Κάννες είτε στο Ντόρτμουντ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κάννες στο Ντόρτμουντ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κάννες Ντόρτμουντ

Πόλη αναχώρησης
Κάννες
Γαλλία
Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή
Πόλη προορισμού
Ντόρτμουντ
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Απόσταση
886 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κάννες Ντόρτμουντ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντόρτμουντ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κάννες στο Ντόρτμουντ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κάννες στο Ντόρτμουντ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κάννες και Ντόρτμουντ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Thalys, TGV Lyria, Thello, Eurolines CH ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κάννες και Ντόρτμουντ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κάννες και Ντόρτμουντ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Κάννες στο Ντόρτμουντ;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Κάννες προς το Ντόρτμουντ είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κάννες στο Ντόρτμουντ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Κάννες-Ντόρτμουντ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κάννες - Ντόρτμουντ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κάννες στο Ντόρτμουντ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κάννες και Ντόρτμουντ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κάννες προς το Ντόρτμουντ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ντόρτμουντ για να καλύψουν την απόσταση των 886 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κάννες; Πού θα φτάσω στο Ντόρτμουντ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κάννες

Cannes
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Κάννες

Cannes
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ντόρτμουντ

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ντόρτμουντ

Dortmund Hbf
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κάννες Ντόρτμουντ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντόρτμουντ

Λεωφορείο Κάννες Ντόρτμουντ

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κάννες από Ντόρτμουντ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ντόρτμουντ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κάννες και Ντόρτμουντ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ντόρτμουντ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Κάννες-Ντόρτμουντ. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Κάννες Ντόρτμουντ

Eurolines CH
Eurolines CH
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
ALSA
ALSA
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κάννες Ντόρτμουντ

Τρένα Κάννες Ντόρτμουντ

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Κάννες στο Ντόρτμουντ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Κάννες και Ντόρτμουντ.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κάννες στο Ντόρτμουντ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ντόρτμουντ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα τρένα μεταξύ Κάννες και Ντόρτμουντ είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Κάννες προς Ντόρτμουντ

Thalys
Thalys
TGV Lyria
TGV Lyria
Thello
Thello
SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κάννες Ντόρτμουντ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Κάννες Ντόρτμουντ

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Κάννες και Ντόρτμουντ εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Κάννες στο Ντόρτμουντ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Κάννες προς Ντόρτμουντ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Κάννες προς το Ντόρτμουντ εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Κάννες Ντόρτμουντ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Κάννες Ντόρτμουντ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης