Προτεινόμενη διαδρομή
Ιωάννινα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πούλα με αεροπορικά
Πούλα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ιωάννινα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βενετία
Βενετία
Ταξιδέψτε με πλοίο, Carpooling, λεωφορείο για Πούλα
Πούλα
Δείτε τιμές
Ιωάννινα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Πούλα
Πούλα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ιωάννινα στο Πούλα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ιωάννινα από το Πούλα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ιωάννινα στο Πούλα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ιωάννινα και Πούλα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Aegean Airlines, Meridiana, Easyjet ή Venezia Lines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ιωάννινα και Πούλα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ιωάννινα - Πούλα.

Για το ταξίδι σας από το Ιωάννινα στο Πούλα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ιωάννινα Πούλα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ιωάννινα και Πούλα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ιωάννινα προς Πούλα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ιωάννινα στο Πούλα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Ιωάννινα Πούλα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ιωάννινα με το Πούλα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πούλα σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ιωάννινα Πούλα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ιωάννινα και Πούλα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Πούλα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ιωάννινα είτε στο Πούλα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ιωάννινα στο Πούλα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ιωάννινα Πούλα

Πόλη αναχώρησης
Ιωάννινα
Ελλάδα
Πόλη προορισμού
Πούλα
Κροατία
Ιστρία
Απόσταση
815 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ιωάννινα Πούλα
Αναζήτηση διαμονής στο Πούλα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ιωάννινα στο Πούλα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ιωάννινα στο Πούλα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ιωάννινα και Πούλα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Aegean Airlines, Meridiana, Easyjet ή Venezia Lines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ιωάννινα και Πούλα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ιωάννινα και Πούλα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ιωάννινα στο Πούλα;
Άνεση Το πλοίο Ιωάννινα-Πούλα προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Πούλα από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Ιωάννινα και Πούλα προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Ιωάννινα και Πούλα μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Πούλα.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ιωάννινα και Πούλα δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ιωάννινα στο Πούλα;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Ιωάννινα στο Πούλα είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Ιωάννινα προς το Πούλα.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ιωάννινα προς το Πούλα μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Ιωάννινα στο Πούλα.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ιωάννινα στο Πούλα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ιωάννινα προς το Πούλα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Πούλα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ιωάννινα και Πούλα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ιωάννινα προς το Πούλα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Πούλα για να καλύψουν την απόσταση των 815 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Ιωάννινα-Πούλα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ιωάννινα προς το Πούλα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ιωάννινα προς το Πούλα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ιωάννινα και Πούλα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 815 km μεταξύ Ιωάννινα και Πούλα.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ιωάννινα προς το Πούλα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Πούλα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ιωάννινα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ιωάννινα; Πού θα φτάσω στο Πούλα;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ιωάννινα

Ioannina
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Πούλα

Pula
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Πούλα

Pula
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Πούλα

Pula
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ιωάννινα Πούλα
Αναζήτηση διαμονής στο Πούλα

Πλοία Ιωάννινα Πούλα

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Ιωάννινα προς Πούλα ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Ιωάννινα για το Πούλα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ιωάννινα - Πούλα στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Ιωάννινα και Πούλα. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ιωάννινα και Πούλα και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Πούλα με άλλο μέσο μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ιωάννινα και Πούλα. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Εταιρείες πλοίων Ιωάννινα Πούλα

Venezia Lines
Venezia Lines
Atlas Kompas
Atlas Kompas
Commodore Cruises
Commodore Cruises
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ιωάννινα Πούλα

Λεωφορείο Ιωάννινα Πούλα

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ιωάννινα και Πούλα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ιωάννινα από Πούλα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Πούλα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ιωάννινα-Πούλα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ιωάννινα προς Πούλα στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Ιωάννινα-Πούλα συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Ιωάννινα Πούλα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ιωάννινα Πούλα

Πτήσεις Ιωάννινα Πούλα

Αεροπορικές εταιρείες Ιωάννινα Πούλα

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Meridiana
Meridiana
Easyjet
Easyjet
Volotea
Volotea
Alitalia
Alitalia
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Αναζήτηση για πτήσεις Ιωάννινα Πούλα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ιωάννινα Πούλα

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ιωάννινα και Πούλα, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Ιωάννινα και Πούλα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Ιωάννινα και Πούλα εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Ιωάννινα προς το Πούλα εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ιωάννινα Πούλα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ιωάννινα Πούλα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης