Προτεινόμενη διαδρομή
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πούλα με αεροπορικά
Πούλα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Νάπολη
Νάπολη
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Πούλα
Πούλα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ηράκλειο στο Πούλα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ηράκλειο από το Πούλα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ηράκλειο στο Πούλα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ηράκλειο και Πούλα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Vueling Airlines, Volotea, Aegean Airlines ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ηράκλειο και Πούλα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ηράκλειο - Πούλα.

Για το ταξίδι σας από το Ηράκλειο στο Πούλα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ηράκλειο προς Πούλα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ηράκλειο στο Πούλα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Ηράκλειο Πούλα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ηράκλειο με το Πούλα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πούλα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ηράκλειο στο Πούλα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ηράκλειο Πούλα

Πόλη αναχώρησης
Ηράκλειο
Ελλάδα
Κρήτη
Πόλη προορισμού
Πούλα
Κροατία
Ιστρία
Απόσταση
1429 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ηράκλειο Πούλα
Αναζήτηση διαμονής στο Πούλα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ηράκλειο στο Πούλα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ηράκλειο στο Πούλα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ηράκλειο και Πούλα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Vueling Airlines, Volotea, Aegean Airlines ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ηράκλειο και Πούλα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ηράκλειο και Πούλα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ηράκλειο προς το Πούλα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ηράκλειο προς το Πούλα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ηράκλειο και Πούλα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1429 km μεταξύ Ηράκλειο και Πούλα.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Πούλα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ηράκλειο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ηράκλειο προς το Πούλα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ηράκλειο στο Πούλα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ηράκλειο και Πούλα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ηράκλειο προς το Πούλα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Πούλα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ηράκλειο προς το Πούλα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Πούλα για να καλύψουν την απόσταση των 1429 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Ηράκλειο-Πούλα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ηράκλειο; Πού θα φτάσω στο Πούλα;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ηράκλειο

N. Kazantzakis
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Πούλα

Pula
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Πούλα

Pula
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ηράκλειο Πούλα
Αναζήτηση διαμονής στο Πούλα

Λεωφορείο Ηράκλειο Πούλα

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Ηράκλειο-Πούλα. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ηράκλειο και Πούλα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ηράκλειο-Πούλα, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ηράκλειο-Πούλα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ηράκλειο προς Πούλα στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Ηράκλειο Πούλα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ηράκλειο Πούλα

Πτήσεις Ηράκλειο Πούλα

Αεροπορικές εταιρείες Ηράκλειο Πούλα

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Volotea
Volotea
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Alitalia
Alitalia
Meridiana
Meridiana
Αναζήτηση για πτήσεις Ηράκλειο Πούλα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης