Προτεινόμενη διαδρομή
Ελσίνκι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Έσσεν
Έσσεν
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ελσίνκι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βερολίνο
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Έσσεν
Έσσεν
Δείτε τιμές
Ελσίνκι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κοπενχάγη
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Έσσεν
Έσσεν
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ελσίνκι στο Έσσεν;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ελσίνκι από το Έσσεν και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ελσίνκι στο Έσσεν, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ελσίνκι και Έσσεν, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, EuroBahn, HKX, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ελσίνκι και Έσσεν, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ελσίνκι - Έσσεν.

Για το ταξίδι σας από το Ελσίνκι στο Έσσεν, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ελσίνκι προς Έσσεν

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ελσίνκι στο Έσσεν, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ελσίνκι Έσσεν με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ελσίνκι - Έσσεν είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ελσίνκι Έσσεν

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ελσίνκι με το Έσσεν, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Έσσεν σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ελσίνκι στο Έσσεν για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ελσίνκι Έσσεν

Πόλη αναχώρησης
Ελσίνκι
Φινλανδία
Πόλη προορισμού
Έσσεν
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Απόσταση
1472 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ελσίνκι Έσσεν
Αναζήτηση διαμονής στο Έσσεν
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ελσίνκι στο Έσσεν με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ελσίνκι στο Έσσεν με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ελσίνκι και Έσσεν που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, EuroBahn, HKX, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ελσίνκι και Έσσεν με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ελσίνκι και Έσσεν

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ελσίνκι στο Έσσεν;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ελσίνκι προς το Έσσεν είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Έσσεν (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ελσίνκι και Έσσεν, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ελσίνκι προς το Έσσεν είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Έσσεν για να καλύψουν την απόσταση των 1472 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Ελσίνκι-Έσσεν μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ελσίνκι στο Έσσεν;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Ελσίνκι και Έσσεν προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ελσίνκι ή του Έσσεν βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ελσίνκι - Έσσεν μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ελσίνκι-Έσσεν μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ελσίνκι προς το Έσσεν;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ελσίνκι προς το Έσσεν, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ελσίνκι και Έσσεν είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1472 km μεταξύ Ελσίνκι και Έσσεν.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ελσίνκι προς το Έσσεν μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Έσσεν πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ελσίνκι νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ελσίνκι; Πού θα φτάσω στο Έσσεν;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ελσίνκι

Helsinki-Vantaa
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Έσσεν

Essen
Χάρτης
Essen
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Έσσεν

Essen Hbf
Χάρτης
Essen West
Χάρτης
Essen-Frohnhausen
Χάρτης
Essen-Steele
Χάρτης
Essen-Steele Ost
Χάρτης
Essen-Altenessen
Χάρτης
Essen-Eiberg
Χάρτης
Essen Stadtwald
Χάρτης
Essen Süd
Χάρτης
Essen-Hügel
Χάρτης
Essen-Werden
Χάρτης
None
None
Αναζήτηση εισιτηρίων Ελσίνκι Έσσεν
Αναζήτηση διαμονής στο Έσσεν

Λεωφορείο Ελσίνκι Έσσεν

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Ελσίνκι-Έσσεν. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ελσίνκι και Έσσεν είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ελσίνκι και Έσσεν συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Έσσεν για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ελσίνκι-Έσσεν, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Ελσίνκι Έσσεν

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ελσίνκι Έσσεν

Τρένα Ελσίνκι Έσσεν

Τα τρένα μεταξύ Ελσίνκι και Έσσεν είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ελσίνκι προς το Έσσεν τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ελσίνκι στο Έσσεν εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Έσσεν είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ελσίνκι στο Έσσεν. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ελσίνκι και Έσσεν.

Εταιρείες τρένων από Ελσίνκι προς Έσσεν

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ελσίνκι Έσσεν

Πτήσεις Ελσίνκι Έσσεν

Αεροπορικές εταιρείες Ελσίνκι Έσσεν

Air Berlin
Air Berlin
Finnair
Finnair
Germanwings
Germanwings
Blue1
Blue1
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Ελσίνκι Έσσεν

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης