Έσσεν
Ταξιδέψτε απευθείας στο Νυρεμβέργη με Carpooling, τρένο, λεωφορείο
Νυρεμβέργη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Έσσεν στο Νυρεμβέργη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Έσσεν από το Νυρεμβέργη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Έσσεν στο Νυρεμβέργη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Έσσεν και Νυρεμβέργη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, ÖBB, FlixTrain, FlixBus ή ADAC PostBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Έσσεν και Νυρεμβέργη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Έσσεν - Νυρεμβέργη.

Για το ταξίδι σας από το Έσσεν στο Νυρεμβέργη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Έσσεν προς Νυρεμβέργη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Έσσεν στο Νυρεμβέργη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Έσσεν Νυρεμβέργη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Έσσεν - Νυρεμβέργη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Έσσεν Νυρεμβέργη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Έσσεν με το Νυρεμβέργη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Νυρεμβέργη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Έσσεν Νυρεμβέργη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Έσσεν και Νυρεμβέργη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Νυρεμβέργη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Έσσεν είτε στο Νυρεμβέργη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Έσσεν στο Νυρεμβέργη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Έσσεν Νυρεμβέργη

Πόλη αναχώρησης
Έσσεν
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Πόλη προορισμού
Νυρεμβέργη
Γερμανία
Βαυαρία
Απόσταση
364 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling, τρένο και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Έσσεν Νυρεμβέργη
Αναζήτηση διαμονής στο Νυρεμβέργη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Έσσεν στο Νυρεμβέργη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Έσσεν στο Νυρεμβέργη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Έσσεν και Νυρεμβέργη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, ÖBB, FlixTrain, FlixBus ή ADAC PostBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Έσσεν και Νυρεμβέργη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Έσσεν και Νυρεμβέργη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Έσσεν προς το Νυρεμβέργη;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Έσσεν προς το Νυρεμβέργη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Έσσεν και Νυρεμβέργη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 364 km μεταξύ Έσσεν και Νυρεμβέργη.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Νυρεμβέργη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Έσσεν νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Έσσεν προς το Νυρεμβέργη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Έσσεν στο Νυρεμβέργη;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Έσσεν και Νυρεμβέργη είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Έσσεν προς το Νυρεμβέργη.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Έσσεν Νυρεμβέργη. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Έσσεν στο Νυρεμβέργη.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Έσσεν στο Νυρεμβέργη;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Έσσεν-Νυρεμβέργη θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Έσσεν προς το Νυρεμβέργη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Έσσεν - Νυρεμβέργη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Έσσεν-Νυρεμβέργη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Έσσεν στο Νυρεμβέργη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Έσσεν και Νυρεμβέργη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Έσσεν προς το Νυρεμβέργη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Νυρεμβέργη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Έσσεν προς το Νυρεμβέργη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Νυρεμβέργη για να καλύψουν την απόσταση των 364 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Έσσεν-Νυρεμβέργη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Έσσεν; Πού θα φτάσω στο Νυρεμβέργη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Έσσεν

Essen
Χάρτης
Essen
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Έσσεν

Essen Hbf
Χάρτης
Essen West
Χάρτης
Essen-Steele
Χάρτης
Essen-Borbeck
Χάρτης
Essen-Borbeck Süd
Χάρτης
Essen-Dellwig Ost
Χάρτης
Essen-Gerschede
Χάρτης
Essen-Holthausen
Χάρτης
Essen-Kupferdreh
Χάρτης
Essen-Überruhr
Χάρτης
Essen-Frohnhausen
Χάρτης
Essen-Steele Ost
Χάρτης
Essen-Altenessen
Χάρτης
Essen-Bergeborbeck
Χάρτης
Essen-Dellwig
Χάρτης
Essen-Eiberg
Χάρτης
Essen-Kray Nord
Χάρτης
Essen-Zollverein Nord
Χάρτης
Essen Stadtwald
Χάρτης
Essen Süd
Χάρτης
Essen-Hügel
Χάρτης
Essen-Werden
Χάρτης
None
None

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Νυρεμβέργη

Nuremberg
Χάρτης
Nürnberg
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Νυρεμβέργη

Nürnberg Hbf
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Νυρεμβέργη

Metropolitan Area
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Έσσεν Νυρεμβέργη
Αναζήτηση διαμονής στο Νυρεμβέργη

Λεωφορείο Έσσεν Νυρεμβέργη

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Έσσεν από Νυρεμβέργη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Νυρεμβέργη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Έσσεν και Νυρεμβέργη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Έσσεν-Νυρεμβέργη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Έσσεν προς Νυρεμβέργη στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Έσσεν και Νυρεμβέργη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Νυρεμβέργη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Έσσεν Νυρεμβέργη

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Blablabus
Blablabus
Hellö
Hellö
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Έσσεν Νυρεμβέργη

Τρένα Έσσεν Νυρεμβέργη

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Έσσεν προς το Νυρεμβέργη, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Έσσεν στο Νυρεμβέργη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Έσσεν και Νυρεμβέργη.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Έσσεν προς το Νυρεμβέργη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Έσσεν στο Νυρεμβέργη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Νυρεμβέργη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Έσσεν προς Νυρεμβέργη

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
FlixTrain
FlixTrain
EuroBahn
EuroBahn
HKX
HKX
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Έσσεν Νυρεμβέργη

Πτήσεις Έσσεν Νυρεμβέργη

Αεροπορικές εταιρείες Έσσεν Νυρεμβέργη

Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Αναζήτηση για πτήσεις Έσσεν Νυρεμβέργη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Έσσεν Νυρεμβέργη

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Έσσεν και Νυρεμβέργη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Έσσεν και Νυρεμβέργη εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Έσσεν στο Νυρεμβέργη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Έσσεν προς Νυρεμβέργη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Έσσεν Νυρεμβέργη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Έσσεν Νυρεμβέργη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης