Προτεινόμενη διαδρομή
Γλασκώβη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Φάρο με αεροπορικά
Φάρο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γλασκώβη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λισσαβώνα
Λισσαβώνα
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο, λεωφορείο για Φάρο
Φάρο
Δείτε τιμές
Γλασκώβη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μάντσεστερ
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Φάρο
Φάρο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Γλασκώβη στο Φάρο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Γλασκώβη από το Φάρο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Γλασκώβη στο Φάρο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Γλασκώβη και Φάρο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CrossCountry, Virgin Trains, First TransPennine Express, ALSA ή National Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Γλασκώβη και Φάρο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Γλασκώβη - Φάρο.

Για το ταξίδι σας από το Γλασκώβη στο Φάρο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Γλασκώβη προς Φάρο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Γλασκώβη στο Φάρο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Γλασκώβη Φάρο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Γλασκώβη - Φάρο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Γλασκώβη Φάρο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Γλασκώβη με το Φάρο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Φάρο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Γλασκώβη στο Φάρο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Γλασκώβη Φάρο

Πόλη αναχώρησης
Γλασκώβη
Ηνωμένο Βασίλειο
Σκωτία
Πόλη προορισμού
Φάρο
Πορτογαλία
Απόσταση
2114 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Γλασκώβη Φάρο
Αναζήτηση διαμονής στο Φάρο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γλασκώβη στο Φάρο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γλασκώβη στο Φάρο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Γλασκώβη και Φάρο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CrossCountry, Virgin Trains, First TransPennine Express, ALSA ή National Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Γλασκώβη και Φάρο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γλασκώβη και Φάρο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Γλασκώβη στο Φάρο;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Γλασκώβη και Φάρο προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Γλασκώβη-Φάρο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Γλασκώβη προς το Φάρο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Γλασκώβη και Φάρο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2114 km μεταξύ Γλασκώβη και Φάρο.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Φάρο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Γλασκώβη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Γλασκώβη στο Φάρο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Γλασκώβη και Φάρο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Γλασκώβη-Φάρο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Γλασκώβη; Πού θα φτάσω στο Φάρο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Γλασκώβη

Glasgow
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Γλασκώβη

Glasgow Central
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Γλασκώβη

Glasgow International
Χάρτης
Prestwick
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Φάρο

Faro
Χάρτης
Faro - Aeroporto
Χάρτης
Faro - Av. da Republica
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Φάρο

Faro
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Φάρο

Faro
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Γλασκώβη Φάρο
Αναζήτηση διαμονής στο Φάρο

Λεωφορείο Γλασκώβη Φάρο

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Γλασκώβη και Φάρο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Φάρο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Γλασκώβη-Φάρο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Γλασκώβη προς Φάρο στη Vivanoda.

Η πολιτική επιστροφής χρημάτων για τα εισιτήρια λεωφορείου Γλασκώβη-Φάρο διαφέρει ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων και την κατηγορία της κράτησης. Σε γενικές γραμμές, τα πολύ φθηνά εισιτήρια και οι ειδικές προσφορές δεν δικαιούνται επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης, αλλά ορισμένες εταιρείες προσφέρουν επιλογές μερικής επιστροφής χρημάτων ή αναβολής. Είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν αγοράσετε ένα εισιτήριο για Φάρο.

Εταιρείες λεωφορείων Γλασκώβη Φάρο

ALSA
ALSA
National Express
National Express
FlixBus
FlixBus
MegaBus
MegaBus
Rede Expressos
Rede Expressos
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Γλασκώβη Φάρο

Τρένα Γλασκώβη Φάρο

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Γλασκώβη στο Φάρο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Φάρο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Γλασκώβη προς το Φάρο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Γλασκώβη και Φάρο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Γλασκώβη προς Φάρο

CrossCountry
CrossCountry
Virgin Trains
Virgin Trains
First TransPennine Express
First TransPennine Express
ScotRail
ScotRail
East Coast
East Coast
Comboios de Portugal CP
Comboios de Portugal CP
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Γλασκώβη Φάρο

Πτήσεις Γλασκώβη Φάρο

Αεροπορικές εταιρείες Γλασκώβη Φάρο

Easyjet
Easyjet
Aer Lingus
Aer Lingus
FlyBE
FlyBE
Ryanair
Ryanair
Cityjet
Cityjet
British Airways
British Airways
Monarch Airlines
Monarch Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
BA CityFlyer
BA CityFlyer
TAP Portugal
TAP Portugal
Αναζήτηση για πτήσεις Γλασκώβη Φάρο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης