Προτεινόμενη διαδρομή
Γλασκώβη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ζαντάρ με αεροπορικά
Ζαντάρ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γλασκώβη
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Μάντσεστερ
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ζαντάρ
Ζαντάρ
Δείτε τιμές
Γλασκώβη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πούλα
Πούλα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ζαντάρ
Ζαντάρ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Γλασκώβη στο Ζαντάρ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Γλασκώβη από το Ζαντάρ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Γλασκώβη στο Ζαντάρ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Γλασκώβη και Ζαντάρ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (First TransPennine Express, FlixBus, National Express, MegaBus ή Germanwings), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Γλασκώβη και Ζαντάρ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Γλασκώβη - Ζαντάρ.

Για το ταξίδι σας από το Γλασκώβη στο Ζαντάρ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Γλασκώβη Ζαντάρ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Γλασκώβη και Ζαντάρ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Γλασκώβη προς Ζαντάρ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Γλασκώβη στο Ζαντάρ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Γλασκώβη Ζαντάρ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Γλασκώβη - Ζαντάρ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Γλασκώβη Ζαντάρ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Γλασκώβη με το Ζαντάρ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ζαντάρ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Γλασκώβη στο Ζαντάρ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Γλασκώβη Ζαντάρ

Πόλη αναχώρησης
Γλασκώβη
Ηνωμένο Βασίλειο
Σκωτία
Πόλη προορισμού
Ζαντάρ
Κροατία
Zadar
Απόσταση
1899 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Γλασκώβη Ζαντάρ
Αναζήτηση διαμονής στο Ζαντάρ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γλασκώβη στο Ζαντάρ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γλασκώβη στο Ζαντάρ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Γλασκώβη και Ζαντάρ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η First TransPennine Express, FlixBus, National Express, MegaBus ή Germanwings, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Γλασκώβη και Ζαντάρ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γλασκώβη και Ζαντάρ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Γλασκώβη στο Ζαντάρ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Γλασκώβη και Ζαντάρ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Γλασκώβη προς το Ζαντάρ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ζαντάρ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Γλασκώβη-Ζαντάρ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Γλασκώβη προς το Ζαντάρ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ζαντάρ για να καλύψουν την απόσταση των 1899 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Γλασκώβη στο Ζαντάρ;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Γλασκώβη και Ζαντάρ προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Γλασκώβη-Ζαντάρ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Γλασκώβη-Ζαντάρ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Γλασκώβη - Ζαντάρ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Γλασκώβη στο Ζαντάρ;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Γλασκώβη και Ζαντάρ αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Γλασκώβη και Ζαντάρ μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Γλασκώβη και Ζαντάρ μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ζαντάρ.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Γλασκώβη προς το Ζαντάρ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Γλασκώβη και Ζαντάρ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1899 km μεταξύ Γλασκώβη και Ζαντάρ.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Γλασκώβη προς το Ζαντάρ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ζαντάρ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Γλασκώβη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Γλασκώβη προς το Ζαντάρ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Γλασκώβη; Πού θα φτάσω στο Ζαντάρ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Γλασκώβη

Glasgow
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Γλασκώβη

Glasgow Central
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Γλασκώβη

Glasgow International
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ζαντάρ

Zadar
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ζαντάρ

Zadar
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Γλασκώβη Ζαντάρ
Αναζήτηση διαμονής στο Ζαντάρ

Πλοία Γλασκώβη Ζαντάρ

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Γλασκώβη προς Ζαντάρ ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Γλασκώβη και Ζαντάρ. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Γλασκώβη και Ζαντάρ και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ζαντάρ με άλλο μέσο μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Γλασκώβη και Ζαντάρ. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Γλασκώβη προς το Ζαντάρ, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Εταιρείες πλοίων Γλασκώβη Ζαντάρ

Krilo Kapetan Luka
Krilo Kapetan Luka
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Γλασκώβη Ζαντάρ

Λεωφορείο Γλασκώβη Ζαντάρ

Τα λεωφορεία μεταξύ Γλασκώβη και Ζαντάρ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Γλασκώβη-Ζαντάρ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Γλασκώβη προς Ζαντάρ στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Γλασκώβη από Ζαντάρ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ζαντάρ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Γλασκώβη-Ζαντάρ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Γλασκώβη Ζαντάρ

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Γλασκώβη Ζαντάρ

Τρένα Γλασκώβη Ζαντάρ

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Γλασκώβη προς το Ζαντάρ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Γλασκώβη στο Ζαντάρ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Γλασκώβη και Ζαντάρ.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Γλασκώβη και Ζαντάρ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Οι επιλογές τροφοδοσίας εντός των τρένων μεταξύ Γλασκώβη και Ζαντάρ, συμπεριλαμβανομένων σνακ, ποτών και ζεστών γευμάτων, είναι διαθέσιμες είτε στα βαγόνια μπαρ είτε μέσω κινητής υπηρεσίας.

Εταιρείες τρένων από Γλασκώβη προς Ζαντάρ

First TransPennine Express
First TransPennine Express
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Γλασκώβη Ζαντάρ

Πτήσεις Γλασκώβη Ζαντάρ

Αεροπορικές εταιρείες Γλασκώβη Ζαντάρ

Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
FlyBE
FlyBE
Jet2.com
Jet2.com
Air Berlin
Air Berlin
Ryanair
Ryanair
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Γλασκώβη Ζαντάρ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης