Ζαντάρ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μάντσεστερ
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Πόρτσμουθ
Πόρτσμουθ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ζαντάρ στο Πόρτσμουθ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ζαντάρ από το Πόρτσμουθ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ζαντάρ στο Πόρτσμουθ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ζαντάρ και Πόρτσμουθ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (National Express, MegaBus, Blablacar ή Ryanair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ζαντάρ και Πόρτσμουθ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ζαντάρ - Πόρτσμουθ.

Για το ταξίδι σας από το Ζαντάρ στο Πόρτσμουθ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ζαντάρ προς Πόρτσμουθ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ζαντάρ στο Πόρτσμουθ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Ζαντάρ Πόρτσμουθ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ζαντάρ με το Πόρτσμουθ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πόρτσμουθ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ζαντάρ στο Πόρτσμουθ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ζαντάρ Πόρτσμουθ

Πόλη αναχώρησης
Ζαντάρ
Κροατία
Zadar
Πόλη προορισμού
Πόρτσμουθ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
1430 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ζαντάρ Πόρτσμουθ
Αναζήτηση διαμονής στο Πόρτσμουθ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ζαντάρ στο Πόρτσμουθ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ζαντάρ στο Πόρτσμουθ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ζαντάρ και Πόρτσμουθ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η National Express, MegaBus, Blablacar ή Ryanair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ζαντάρ και Πόρτσμουθ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ζαντάρ και Πόρτσμουθ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ζαντάρ προς το Πόρτσμουθ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ζαντάρ προς το Πόρτσμουθ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Πόρτσμουθ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ζαντάρ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ζαντάρ στο Πόρτσμουθ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ζαντάρ και Πόρτσμουθ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ζαντάρ προς το Πόρτσμουθ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Πόρτσμουθ για να καλύψουν την απόσταση των 1430 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ζαντάρ; Πού θα φτάσω στο Πόρτσμουθ;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ζαντάρ

Zadar
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Πόρτσμουθ

Portsmouth
Χάρτης
Southsea
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ζαντάρ Πόρτσμουθ
Αναζήτηση διαμονής στο Πόρτσμουθ

Λεωφορείο Ζαντάρ Πόρτσμουθ

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Ζαντάρ-Πόρτσμουθ. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ζαντάρ και Πόρτσμουθ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ζαντάρ και Πόρτσμουθ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Ζαντάρ Πόρτσμουθ

National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ζαντάρ Πόρτσμουθ

Πτήσεις Ζαντάρ Πόρτσμουθ

Αεροπορικές εταιρείες Ζαντάρ Πόρτσμουθ

Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Ζαντάρ Πόρτσμουθ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης