Προτεινόμενη διαδρομή
Γκρενόμπλ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Όσλο με αεροπορικά, λεωφορείο
Όσλο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γκρενόμπλ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Γενεύη
Γενεύη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Όσλο
Όσλο
Δείτε τιμές
Γκρενόμπλ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο για Όσλο
Όσλο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Γκρενόμπλ στο Όσλο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Γκρενόμπλ από το Όσλο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Γκρενόμπλ στο Όσλο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Γκρενόμπλ και Όσλο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, AeroCar, FlixBus, Blablabus ή Norwegian Air Shuttle), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Γκρενόμπλ και Όσλο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Γκρενόμπλ - Όσλο.

Για το ταξίδι σας από το Γκρενόμπλ στο Όσλο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Γκρενόμπλ προς Όσλο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Γκρενόμπλ στο Όσλο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Γκρενόμπλ Όσλο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Γκρενόμπλ - Όσλο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Γκρενόμπλ Όσλο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Γκρενόμπλ με το Όσλο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Όσλο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Γκρενόμπλ στο Όσλο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Γκρενόμπλ Όσλο

Πόλη αναχώρησης
Γκρενόμπλ
Γαλλία
Ρον Αλπ
Πόλη προορισμού
Όσλο
Νορβηγία
Απόσταση
1670 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκρενόμπλ Όσλο
Αναζήτηση διαμονής στο Όσλο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκρενόμπλ στο Όσλο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκρενόμπλ στο Όσλο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Γκρενόμπλ και Όσλο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, AeroCar, FlixBus, Blablabus ή Norwegian Air Shuttle, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Γκρενόμπλ και Όσλο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γκρενόμπλ και Όσλο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Γκρενόμπλ προς το Όσλο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Γκρενόμπλ και Όσλο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1670 km μεταξύ Γκρενόμπλ και Όσλο.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Γκρενόμπλ Όσλο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Γκρενόμπλ στο Όσλο;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Γκρενόμπλ προς το Όσλο είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Γκρενόμπλ-Όσλο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Γκρενόμπλ στο Όσλο;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Γκρενόμπλ και Όσλο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Γκρενόμπλ-Όσλο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Γκρενόμπλ; Πού θα φτάσω στο Όσλο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Γκρενόμπλ

Grenoble
Χάρτης
Grenoble (Condillac-Universités)
Χάρτης
Grenoble
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Γκρενόμπλ

Grenoble
Χάρτης
Grenoble U.-Gières
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Γκρενόμπλ

Grenoble-Isere
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Όσλο

Oslo
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Όσλο

Oslo Gardermoen
Χάρτης
Sandefjord
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκρενόμπλ Όσλο
Αναζήτηση διαμονής στο Όσλο

Λεωφορείο Γκρενόμπλ Όσλο

Τα λεωφορεία μεταξύ Γκρενόμπλ και Όσλο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Γκρενόμπλ και Όσλο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Όσλο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Γκρενόμπλ-Όσλο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Γκρενόμπλ προς Όσλο στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Γκρενόμπλ Όσλο

AeroCar
AeroCar
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Γκρενόμπλ Όσλο

Τρένα Γκρενόμπλ Όσλο

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Γκρενόμπλ προς το Όσλο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Γκρενόμπλ στο Όσλο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Όσλο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Γκρενόμπλ στο Όσλο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Γκρενόμπλ και Όσλο.

Εταιρείες τρένων από Γκρενόμπλ προς Όσλο

SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Γκρενόμπλ Όσλο

Πτήσεις Γκρενόμπλ Όσλο

Αεροπορικές εταιρείες Γκρενόμπλ Όσλο

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
British Airways
British Airways
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Ryanair
Ryanair
Thomas Cook Airlines UK
Thomas Cook Airlines UK
Easyjet
Easyjet
Air France
Air France
Αναζήτηση για πτήσεις Γκρενόμπλ Όσλο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης