Γκρενόμπλ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Τουλούζη με Carpooling, λεωφορείο, τρένο
Τουλούζη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Γκρενόμπλ στο Τουλούζη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Γκρενόμπλ από το Τουλούζη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Γκρενόμπλ στο Τουλούζη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουλούζη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, Isilines, Blablabus, FlixBus ή Air France), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουλούζη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Γκρενόμπλ - Τουλούζη.

Για το ταξίδι σας από το Γκρενόμπλ στο Τουλούζη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Γκρενόμπλ προς Τουλούζη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Γκρενόμπλ στο Τουλούζη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Γκρενόμπλ Τουλούζη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Γκρενόμπλ - Τουλούζη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Γκρενόμπλ Τουλούζη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Γκρενόμπλ με το Τουλούζη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Τουλούζη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Γκρενόμπλ Τουλούζη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουλούζη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Τουλούζη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Γκρενόμπλ είτε στο Τουλούζη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Γκρενόμπλ στο Τουλούζη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Γκρενόμπλ Τουλούζη

Πόλη αναχώρησης
Γκρενόμπλ
Γαλλία
Ρον Αλπ
Πόλη προορισμού
Τουλούζη
Γαλλία
Midi-Pyrénées
Απόσταση
384 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling, λεωφορείο και τρένο
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκρενόμπλ Τουλούζη
Αναζήτηση διαμονής στο Τουλούζη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκρενόμπλ στο Τουλούζη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκρενόμπλ στο Τουλούζη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουλούζη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, Isilines, Blablabus, FlixBus ή Air France, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουλούζη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουλούζη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Γκρενόμπλ στο Τουλούζη;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Γκρενόμπλ-Τουλούζη θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουλούζη προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Γκρενόμπλ-Τουλούζη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Γκρενόμπλ - Τουλούζη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Γκρενόμπλ στο Τουλούζη;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Γκρενόμπλ προς το Τουλούζη είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Γκρενόμπλ προς το Τουλούζη.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Γκρενόμπλ στο Τουλούζη.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Γκρενόμπλ στο Τουλούζη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Γκρενόμπλ προς το Τουλούζη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Τουλούζη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουλούζη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Γκρενόμπλ-Τουλούζη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Γκρενόμπλ προς το Τουλούζη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Τουλούζη για να καλύψουν την απόσταση των 384 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Γκρενόμπλ προς το Τουλούζη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουλούζη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 384 km μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουλούζη.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Γκρενόμπλ προς το Τουλούζη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Γκρενόμπλ προς το Τουλούζη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Τουλούζη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Γκρενόμπλ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Γκρενόμπλ; Πού θα φτάσω στο Τουλούζη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Γκρενόμπλ

Grenoble
Χάρτης
Grenoble
Χάρτης
Grenoble (Condillac-Universités)
Χάρτης
Grenoble Résistance
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Γκρενόμπλ

Grenoble
Χάρτης
Grenoble U.-Gières
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Τουλούζη

Toulouse
Χάρτης
Toulouse (Airport)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Τουλούζη

Toulouse-Matabiau
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Τουλούζη

Toulouse Blagnac
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκρενόμπλ Τουλούζη
Αναζήτηση διαμονής στο Τουλούζη

Λεωφορείο Γκρενόμπλ Τουλούζη

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Γκρενόμπλ-Τουλούζη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουλούζη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Τουλούζη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Γκρενόμπλ από Τουλούζη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Τουλούζη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουλούζη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Γκρενόμπλ Τουλούζη

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
ALSA
ALSA
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Γκρενόμπλ Τουλούζη

Τρένα Γκρενόμπλ Τουλούζη

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Γκρενόμπλ προς το Τουλούζη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Γκρενόμπλ στο Τουλούζη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Τουλούζη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Γκρενόμπλ προς το Τουλούζη, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Τα τρένα μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουλούζη είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Γκρενόμπλ προς Τουλούζη

SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Γκρενόμπλ Τουλούζη

Πτήσεις Γκρενόμπλ Τουλούζη

Αεροπορικές εταιρείες Γκρενόμπλ Τουλούζη

Air France
Air France
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Γκρενόμπλ Τουλούζη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Γκρενόμπλ Τουλούζη

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Γκρενόμπλ στο Τουλούζη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Γκρενόμπλ προς Τουλούζη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουλούζη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Γκρενόμπλ Τουλούζη για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Γκρενόμπλ Τουλούζη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Γκρενόμπλ Τουλούζη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης