Προτεινόμενη διαδρομή
Γκρενόμπλ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Φλωρεντία με Carpooling, λεωφορείο
Φλωρεντία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γκρενόμπλ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μπολόνια
Μπολόνια
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Φλωρεντία
Φλωρεντία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Γκρενόμπλ στο Φλωρεντία;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Γκρενόμπλ από το Φλωρεντία και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Γκρενόμπλ στο Φλωρεντία, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Γκρενόμπλ και Φλωρεντία, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus ή Eurolines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Γκρενόμπλ και Φλωρεντία, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Γκρενόμπλ - Φλωρεντία.

Για το ταξίδι σας από το Γκρενόμπλ στο Φλωρεντία, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Γκρενόμπλ προς Φλωρεντία

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Γκρενόμπλ στο Φλωρεντία, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Γκρενόμπλ Φλωρεντία με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Γκρενόμπλ - Φλωρεντία είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Γκρενόμπλ Φλωρεντία

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Γκρενόμπλ και Φλωρεντία είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Φλωρεντία με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Γκρενόμπλ είτε στο Φλωρεντία.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Γκρενόμπλ στο Φλωρεντία για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Γκρενόμπλ Φλωρεντία

Πόλη αναχώρησης
Γκρενόμπλ
Γαλλία
Ρον Αλπ
Πόλη προορισμού
Φλωρεντία
Ιταλία
Τοσκάνη
Απόσταση
466 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκρενόμπλ Φλωρεντία
Αναζήτηση διαμονής στο Φλωρεντία
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκρενόμπλ στο Φλωρεντία με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκρενόμπλ στο Φλωρεντία με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Γκρενόμπλ και Φλωρεντία που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus ή Eurolines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Γκρενόμπλ και Φλωρεντία με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γκρενόμπλ και Φλωρεντία

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Γκρενόμπλ στο Φλωρεντία;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Γκρενόμπλ προς το Φλωρεντία είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Φλωρεντία (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Γκρενόμπλ-Φλωρεντία μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Γκρενόμπλ στο Φλωρεντία;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Γκρενόμπλ και Φλωρεντία προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Γκρενόμπλ-Φλωρεντία μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Γκρενόμπλ στο Φλωρεντία;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Γκρενόμπλ στο Φλωρεντία είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Γκρενόμπλ προς το Φλωρεντία μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.

Από πού να ξεκινήσετε στο Γκρενόμπλ; Πού θα φτάσω στο Φλωρεντία;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Γκρενόμπλ

Grenoble
Χάρτης
Grenoble
Χάρτης
Grenoble (Condillac-Universités)
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Φλωρεντία

Florence
Χάρτης
Firenze
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Φλωρεντία

Firenze Campo di Marte
Χάρτης
Firenze Santa Maria Novella
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκρενόμπλ Φλωρεντία
Αναζήτηση διαμονής στο Φλωρεντία

Λεωφορείο Γκρενόμπλ Φλωρεντία

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Γκρενόμπλ-Φλωρεντία, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Γκρενόμπλ από Φλωρεντία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Φλωρεντία, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Γκρενόμπλ-Φλωρεντία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Γκρενόμπλ προς Φλωρεντία στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Γκρενόμπλ Φλωρεντία

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Γκρενόμπλ Φλωρεντία

Τρένα Γκρενόμπλ Φλωρεντία

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Γκρενόμπλ προς το Φλωρεντία τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Γκρενόμπλ προς το Φλωρεντία. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα τρένα μεταξύ Γκρενόμπλ και Φλωρεντία είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Γκρενόμπλ προς Φλωρεντία

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Γκρενόμπλ Φλωρεντία

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Γκρενόμπλ Φλωρεντία

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Γκρενόμπλ και Φλωρεντία εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Γκρενόμπλ και Φλωρεντία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Γκρενόμπλ Φλωρεντία για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Γκρενόμπλ Φλωρεντία

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Γκρενόμπλ Φλωρεντία

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης