Γκρενόμπλ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Τουρ με λεωφορείο, τρένο, Carpooling
Τουρ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Γκρενόμπλ στο Τουρ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Γκρενόμπλ από το Τουρ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Γκρενόμπλ στο Τουρ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουρ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, Blablabus, FlixBus, Isilines ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουρ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Γκρενόμπλ - Τουρ.

Για το ταξίδι σας από το Γκρενόμπλ στο Τουρ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Γκρενόμπλ προς Τουρ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Γκρενόμπλ στο Τουρ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Γκρενόμπλ Τουρ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Γκρενόμπλ - Τουρ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Γκρενόμπλ Τουρ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουρ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Τουρ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Γκρενόμπλ είτε στο Τουρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Γκρενόμπλ στο Τουρ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Γκρενόμπλ Τουρ

Πόλη αναχώρησης
Γκρενόμπλ
Γαλλία
Ρον Αλπ
Πόλη προορισμού
Τουρ
Γαλλία
Σαντρ-Βαλ ντε Λουάρ
Απόσταση
458 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο, τρένο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκρενόμπλ Τουρ
Αναζήτηση διαμονής στο Τουρ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκρενόμπλ στο Τουρ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκρενόμπλ στο Τουρ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουρ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, Blablabus, FlixBus, Isilines ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουρ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουρ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Γκρενόμπλ στο Τουρ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Γκρενόμπλ προς το Τουρ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Τουρ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουρ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Γκρενόμπλ-Τουρ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Γκρενόμπλ προς το Τουρ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Τουρ για να καλύψουν την απόσταση των 458 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Γκρενόμπλ στο Τουρ;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Γκρενόμπλ στο Τουρ είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουρ είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Γκρενόμπλ προς το Τουρ μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Γκρενόμπλ Τουρ. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Γκρενόμπλ στο Τουρ;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουρ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουρ προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Γκρενόμπλ-Τουρ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Γκρενόμπλ - Τουρ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Γκρενόμπλ; Πού θα φτάσω στο Τουρ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Γκρενόμπλ

Grenoble
Χάρτης
Grenoble
Χάρτης
Grenoble (Condillac-Universités)
Χάρτης
Grenoble Résistance
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Γκρενόμπλ

Grenoble
Χάρτης
Grenoble U.-Gières
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Τουρ

Tours
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Τουρ

Tours
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκρενόμπλ Τουρ
Αναζήτηση διαμονής στο Τουρ

Λεωφορείο Γκρενόμπλ Τουρ

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Γκρενόμπλ από Τουρ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Τουρ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Γκρενόμπλ-Τουρ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Γκρενόμπλ προς Τουρ στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουρ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Τουρ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουρ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Γκρενόμπλ Τουρ

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
Eurolines
Eurolines
ALSA
ALSA
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Γκρενόμπλ Τουρ

Τρένα Γκρενόμπλ Τουρ

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Γκρενόμπλ προς το Τουρ, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Γκρενόμπλ προς το Τουρ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Γκρενόμπλ στο Τουρ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Τουρ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Γκρενόμπλ προς το Τουρ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Γκρενόμπλ προς Τουρ

SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Γκρενόμπλ Τουρ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Γκρενόμπλ Τουρ

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουρ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Γκρενόμπλ στο Τουρ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Γκρενόμπλ προς Τουρ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Γκρενόμπλ Τουρ για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Γκρενόμπλ και Τουρ εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Γκρενόμπλ Τουρ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Γκρενόμπλ Τουρ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης