Προτεινόμενη διαδρομή
Γκέτεμποργκ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κίελο με πλοίο, λεωφορείο
Κίελο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γκέτεμποργκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά για Αμβούργο
Αμβούργο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Κίελο
Κίελο
Δείτε τιμές
Γκέτεμποργκ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο για Κοπενχάγη
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Κίελο
Κίελο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Γκέτεμποργκ στο Κίελο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Γκέτεμποργκ από το Κίελο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Γκέτεμποργκ στο Κίελο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Γκέτεμποργκ και Κίελο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, FlixBus, Eurolines, Swebus ή Czech Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Γκέτεμποργκ και Κίελο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Γκέτεμποργκ - Κίελο.

Για το ταξίδι σας από το Γκέτεμποργκ στο Κίελο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Γκέτεμποργκ προς Κίελο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Γκέτεμποργκ στο Κίελο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Γκέτεμποργκ Κίελο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Γκέτεμποργκ - Κίελο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Γκέτεμποργκ Κίελο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Γκέτεμποργκ με το Κίελο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κίελο σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Γκέτεμποργκ Κίελο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Γκέτεμποργκ και Κίελο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Κίελο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Γκέτεμποργκ είτε στο Κίελο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Γκέτεμποργκ στο Κίελο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Γκέτεμποργκ Κίελο

Πόλη αναχώρησης
Γκέτεμποργκ
Σουηδία
Πόλη προορισμού
Κίελο
Γερμανία
Schleswig-Holstein
Απόσταση
392 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με πλοίο και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκέτεμποργκ Κίελο
Αναζήτηση διαμονής στο Κίελο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκέτεμποργκ στο Κίελο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γκέτεμποργκ στο Κίελο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Γκέτεμποργκ και Κίελο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, FlixBus, Eurolines, Swebus ή Czech Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Γκέτεμποργκ και Κίελο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γκέτεμποργκ και Κίελο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Γκέτεμποργκ στο Κίελο;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Γκέτεμποργκ-Κίελο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Γκέτεμποργκ-Κίελο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Γκέτεμποργκ στο Κίελο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Γκέτεμποργκ και Κίελο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Γκέτεμποργκ-Κίελο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Γκέτεμποργκ προς το Κίελο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Γκέτεμποργκ και Κίελο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 392 km μεταξύ Γκέτεμποργκ και Κίελο.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Κίελο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Γκέτεμποργκ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Γκέτεμποργκ στο Κίελο;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Γκέτεμποργκ προς το Κίελο είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Γκέτεμποργκ; Πού θα φτάσω στο Κίελο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Γκέτεμποργκ

Gothenburg
Χάρτης
Göteborg Nils Ericsonterminal
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Γκέτεμποργκ

Landvetter
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Κίελο

Kiel - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Κίελο

Kiel Hbf
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Γκέτεμποργκ Κίελο
Αναζήτηση διαμονής στο Κίελο

Λεωφορείο Γκέτεμποργκ Κίελο

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Γκέτεμποργκ-Κίελο συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Γκέτεμποργκ-Κίελο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Γκέτεμποργκ προς Κίελο στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Γκέτεμποργκ-Κίελο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Γκέτεμποργκ Κίελο

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Γκέτεμποργκ Κίελο

Τρένα Γκέτεμποργκ Κίελο

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Γκέτεμποργκ προς το Κίελο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Γκέτεμποργκ προς το Κίελο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Γκέτεμποργκ στο Κίελο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Γκέτεμποργκ και Κίελο.

Εταιρείες τρένων από Γκέτεμποργκ προς Κίελο

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Γκέτεμποργκ Κίελο

Πτήσεις Γκέτεμποργκ Κίελο

Αεροπορικές εταιρείες Γκέτεμποργκ Κίελο

Czech Airlines
Czech Airlines
Air Serbia
Air Serbia
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Γκέτεμποργκ Κίελο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Γκέτεμποργκ Κίελο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Γκέτεμποργκ και Κίελο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Γκέτεμποργκ στο Κίελο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Γκέτεμποργκ προς Κίελο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Γκέτεμποργκ Κίελο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Γκέτεμποργκ Κίελο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης