Προτεινόμενη διαδρομή
Βίλνιους
Ταξιδέψτε απευθείας στο Γκέτεμποργκ με αεροπορικά
Γκέτεμποργκ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βίλνιους
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Κάουνας
Κάουνας
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Γκέτεμποργκ
Γκέτεμποργκ
Δείτε τιμές
Βίλνιους
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Όσλο
Όσλο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο για Γκέτεμποργκ
Γκέτεμποργκ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βίλνιους στο Γκέτεμποργκ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βίλνιους από το Γκέτεμποργκ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βίλνιους στο Γκέτεμποργκ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βίλνιους και Γκέτεμποργκ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (VY, FlixTrain, SJ, FlixBus ή Swebus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βίλνιους και Γκέτεμποργκ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βίλνιους - Γκέτεμποργκ.

Για το ταξίδι σας από το Βίλνιους στο Γκέτεμποργκ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Βίλνιους προς Γκέτεμποργκ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βίλνιους στο Γκέτεμποργκ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Βίλνιους Γκέτεμποργκ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Βίλνιους - Γκέτεμποργκ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Βίλνιους Γκέτεμποργκ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βίλνιους με το Γκέτεμποργκ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Γκέτεμποργκ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βίλνιους στο Γκέτεμποργκ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βίλνιους Γκέτεμποργκ

Πόλη αναχώρησης
Βίλνιους
Λιθουανία
Πόλη προορισμού
Γκέτεμποργκ
Σουηδία
Απόσταση
886 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Βίλνιους Γκέτεμποργκ
Αναζήτηση διαμονής στο Γκέτεμποργκ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βίλνιους στο Γκέτεμποργκ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βίλνιους στο Γκέτεμποργκ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βίλνιους και Γκέτεμποργκ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η VY, FlixTrain, SJ, FlixBus ή Swebus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βίλνιους και Γκέτεμποργκ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βίλνιους και Γκέτεμποργκ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Βίλνιους στο Γκέτεμποργκ;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Βίλνιους και Γκέτεμποργκ προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Βίλνιους-Γκέτεμποργκ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βίλνιους προς το Γκέτεμποργκ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Βίλνιους και Γκέτεμποργκ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 886 km μεταξύ Βίλνιους και Γκέτεμποργκ.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Γκέτεμποργκ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Βίλνιους νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βίλνιους στο Γκέτεμποργκ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Βίλνιους και Γκέτεμποργκ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Βίλνιους-Γκέτεμποργκ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βίλνιους; Πού θα φτάσω στο Γκέτεμποργκ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βίλνιους

Vilnius
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βίλνιους

Vilnius
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Γκέτεμποργκ

Göteborg Nils Ericsonterminal
Χάρτης
Liseberg station
Χάρτης
Landvetter flygplats
Χάρτης
Gothenburg
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Γκέτεμποργκ

Göteborg Centralstation
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Γκέτεμποργκ

Landvetter
Χάρτης
Saeve
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βίλνιους Γκέτεμποργκ
Αναζήτηση διαμονής στο Γκέτεμποργκ

Λεωφορείο Βίλνιους Γκέτεμποργκ

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Βίλνιους από Γκέτεμποργκ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Γκέτεμποργκ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βίλνιους-Γκέτεμποργκ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βίλνιους προς Γκέτεμποργκ στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Βίλνιους και Γκέτεμποργκ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Βίλνιους Γκέτεμποργκ

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βίλνιους Γκέτεμποργκ

Τρένα Βίλνιους Γκέτεμποργκ

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Βίλνιους προς το Γκέτεμποργκ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Βίλνιους προς το Γκέτεμποργκ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Βίλνιους προς το Γκέτεμποργκ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Βίλνιους προς Γκέτεμποργκ

VY
VY
FlixTrain
FlixTrain
SJ
SJ
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Βίλνιους Γκέτεμποργκ

Πτήσεις Βίλνιους Γκέτεμποργκ

Αεροπορικές εταιρείες Βίλνιους Γκέτεμποργκ

Air Baltic
Air Baltic
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Ryanair
Ryanair
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Wizzair
Wizzair
Air Lituanica
Air Lituanica
Wideroe
Wideroe
Air Serbia
Air Serbia
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Αναζήτηση για πτήσεις Βίλνιους Γκέτεμποργκ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης