Προτεινόμενη διαδρομή
Α Κορούνια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σπέτσες
Σπέτσες
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Α Κορούνια
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Μαδρίτη
Μαδρίτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σπέτσες
Σπέτσες
Δείτε τιμές
Α Κορούνια
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μπιλμπάο
Μπιλμπάο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σπέτσες
Σπέτσες
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Α Κορούνια στο Σπέτσες;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Α Κορούνια από το Σπέτσες και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Α Κορούνια στο Σπέτσες, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Α Κορούνια και Σπέτσες, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Renfe, ALSA, Blablabus, FlixBus ή Aegean Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Α Κορούνια και Σπέτσες, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Α Κορούνια - Σπέτσες.

Για το ταξίδι σας από το Α Κορούνια στο Σπέτσες, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Α Κορούνια Σπέτσες με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Α Κορούνια και Σπέτσες είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Α Κορούνια προς Σπέτσες

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Α Κορούνια στο Σπέτσες, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Α Κορούνια Σπέτσες με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Α Κορούνια - Σπέτσες είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Α Κορούνια Σπέτσες

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Α Κορούνια με το Σπέτσες, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Σπέτσες σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Α Κορούνια στο Σπέτσες για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Α Κορούνια Σπέτσες

Πόλη αναχώρησης
Α Κορούνια
Ισπανία
Πόλη προορισμού
Σπέτσες
Ελλάδα
Αττική
Απόσταση
2742 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Α Κορούνια Σπέτσες
Αναζήτηση διαμονής στο Σπέτσες
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Α Κορούνια στο Σπέτσες με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Α Κορούνια στο Σπέτσες με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Α Κορούνια και Σπέτσες που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Renfe, ALSA, Blablabus, FlixBus ή Aegean Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Α Κορούνια και Σπέτσες με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Α Κορούνια και Σπέτσες

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Α Κορούνια στο Σπέτσες;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Α Κορούνια και Σπέτσες, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Α Κορούνια και Σπέτσες είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Α Κορούνια-Σπέτσες μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Α Κορούνια προς το Σπέτσες είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Σπέτσες για να καλύψουν την απόσταση των 2742 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Α Κορούνια προς το Σπέτσες;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Α Κορούνια και Σπέτσες είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2742 km μεταξύ Α Κορούνια και Σπέτσες.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Α Κορούνια προς το Σπέτσες, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Σπέτσες πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Α Κορούνια νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Α Κορούνια Σπέτσες έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Α Κορούνια στο Σπέτσες;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Α Κορούνια και Σπέτσες προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Α Κορούνια και Σπέτσες μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Α Κορούνια και Σπέτσες δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Α Κορούνια στο Σπέτσες;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Α Κορούνια προς το Σπέτσες είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Α Κορούνια-Σπέτσες θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Α Κορούνια-Σπέτσες μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Α Κορούνια - Σπέτσες μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Α Κορούνια; Πού θα φτάσω στο Σπέτσες;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Α Κορούνια

A coruna
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Α Κορούνια

Estación de San Cristobo
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Α Κορούνια

A Coruna
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Σπέτσες

Spetses
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Α Κορούνια Σπέτσες
Αναζήτηση διαμονής στο Σπέτσες

Πλοία Α Κορούνια Σπέτσες

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Α Κορούνια για το Σπέτσες μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Α Κορούνια - Σπέτσες στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Α Κορούνια προς το Σπέτσες, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Α Κορούνια και Σπέτσες και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Α Κορούνια και Σπέτσες. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Α Κορούνια και Σπέτσες. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Α Κορούνια και Σπέτσες και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Σπέτσες με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Α Κορούνια Σπέτσες

Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Alpha Lines
Alpha Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Α Κορούνια Σπέτσες

Λεωφορείο Α Κορούνια Σπέτσες

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Α Κορούνια-Σπέτσες συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Α Κορούνια από Σπέτσες ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Σπέτσες, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Α Κορούνια-Σπέτσες ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Α Κορούνια προς Σπέτσες στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Α Κορούνια-Σπέτσες. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Α Κορούνια Σπέτσες

ALSA
ALSA
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Α Κορούνια Σπέτσες

Τρένα Α Κορούνια Σπέτσες

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Α Κορούνια προς το Σπέτσες μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Α Κορούνια προς το Σπέτσες. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Α Κορούνια προς το Σπέτσες, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Α Κορούνια προς το Σπέτσες τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Α Κορούνια προς Σπέτσες

Renfe
Renfe
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Α Κορούνια Σπέτσες

Πτήσεις Α Κορούνια Σπέτσες

Αεροπορικές εταιρείες Α Κορούνια Σπέτσες

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Iberia
Iberia
Air Europa
Air Europa
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Α Κορούνια Σπέτσες

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης