Προτεινόμενη διαδρομή
Α Κορούνια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Τενερίφη με αεροπορικά
Τενερίφη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Α Κορούνια
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα
Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Τενερίφη
Τενερίφη
Δείτε τιμές
Α Κορούνια
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Πόρτο
Πόρτο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Τενερίφη
Τενερίφη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Α Κορούνια στο Τενερίφη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Α Κορούνια από το Τενερίφη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Α Κορούνια στο Τενερίφη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Α Κορούνια και Τενερίφη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Renfe, ALSA, Blablabus, FlixBus ή Vueling Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Α Κορούνια και Τενερίφη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Α Κορούνια - Τενερίφη.

Για το ταξίδι σας από το Α Κορούνια στο Τενερίφη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Α Κορούνια προς Τενερίφη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Α Κορούνια στο Τενερίφη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Α Κορούνια Τενερίφη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Α Κορούνια - Τενερίφη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Α Κορούνια Τενερίφη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Α Κορούνια με το Τενερίφη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Τενερίφη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Α Κορούνια στο Τενερίφη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Α Κορούνια Τενερίφη

Πόλη αναχώρησης
Α Κορούνια
Ισπανία
Πόλη προορισμού
Τενερίφη
Ισπανία
Απόσταση
1831 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Α Κορούνια Τενερίφη
Αναζήτηση διαμονής στο Τενερίφη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Α Κορούνια στο Τενερίφη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Α Κορούνια στο Τενερίφη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Α Κορούνια και Τενερίφη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Renfe, ALSA, Blablabus, FlixBus ή Vueling Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Α Κορούνια και Τενερίφη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Α Κορούνια και Τενερίφη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Α Κορούνια στο Τενερίφη;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Α Κορούνια-Τενερίφη θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Α Κορούνια - Τενερίφη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Α Κορούνια προς το Τενερίφη;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Α Κορούνια προς το Τενερίφη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Τενερίφη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Α Κορούνια νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Α Κορούνια στο Τενερίφη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Α Κορούνια και Τενερίφη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Α Κορούνια προς το Τενερίφη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Τενερίφη για να καλύψουν την απόσταση των 1831 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Α Κορούνια; Πού θα φτάσω στο Τενερίφη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Α Κορούνια

A coruna
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Α Κορούνια

Estación de San Cristobo
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Α Κορούνια

A Coruna
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Τενερίφη

Norte Los Rodeos
Χάρτης
Sur Reina Sofia
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Α Κορούνια Τενερίφη
Αναζήτηση διαμονής στο Τενερίφη

Λεωφορείο Α Κορούνια Τενερίφη

Τα λεωφορεία μεταξύ Α Κορούνια και Τενερίφη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Α Κορούνια-Τενερίφη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Α Κορούνια προς Τενερίφη στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Α Κορούνια-Τενερίφη συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Α Κορούνια Τενερίφη

ALSA
ALSA
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Α Κορούνια Τενερίφη

Τρένα Α Κορούνια Τενερίφη

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Α Κορούνια στο Τενερίφη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Α Κορούνια και Τενερίφη.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Α Κορούνια προς το Τενερίφη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Α Κορούνια και Τενερίφη, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Α Κορούνια προς Τενερίφη

Renfe
Renfe
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Α Κορούνια Τενερίφη

Πτήσεις Α Κορούνια Τενερίφη

Αεροπορικές εταιρείες Α Κορούνια Τενερίφη

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Ryanair
Ryanair
Air Europa
Air Europa
Air Berlin
Air Berlin
Binter Canarias
Binter Canarias
Niki Airlines
Niki Airlines
TUIfly
TUIfly
NAYSA
NAYSA
Αναζήτηση για πτήσεις Α Κορούνια Τενερίφη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης